سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ایجاد زیرساخت ها به تنهایی مانع مهاجرت روستائیان نیست


به گزارش ایرنا، سید موسی خادمی روز جمعه در نشست کارگروه توسعه روستایی و عشایری کهگیلویه وبویراحمد با حضور معاون توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری افزود: باید به دنبال راهکارها و راهبردهای توسعه پایدار در روستاها و ایجاد رغبت برای نگهداری آنها متناسب با شرایط کنونی جامعه بود.
وی با بیان اینکه شرایط موجود و پیش بینی آینده همچنان از افزایش روزافزون این مهاجرت ها و خالی شدن مناطق روستایی و عشایری از سکنه حکایت دارد، افزود: هنوز این موضوع که آیا توسعه روستا به عنوان یک اولویت و اصل مهم نظام باید در دستور کار متولیان امر باشد یا خلاف آن قابل هضم برای بسیاری از دست اندرکاران امر نیست.
خادمی اظهار کرد: امروزه باید به این سئوال اساسی پاسخ داده شود ،اینکه یک فرد روستایی آیا بر اثر گرفتاری و ناتوانی مالی قادر به آمدن در شهر نیست یا بر اساس انتخاب و گزینش خود، با توجه به شرایط و امکانات موجود در روستا خواهان سکونت و ادامه زندگی در روستا است.
وی ابراز داشت: البته تاکید و رویکرد اصلی دولت یازدهم همواره علاوه بر توسعه زیرساخت ها و ارائه امکانات و خدمات متوازن به روستاها بر روی نگهداری مردم در روستاها و حتی مهاجرت معکوس نیز اهتمام دارد.
خادمی با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی توسعه روستایی با محوریت معاونت توسعه مناطق محروم ریاست جمهوری ، گفت: این استان با توجه به شمار و سهم عمده حمعیت روستایی و عشایری ، شرایط میزبانی مطلوبی برای برگزاری این همایش دارد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست با توجه به شرایط و شاخص های توسعه ای این استان نسبت به میانگین کشوری گفت: در بسیاری از حوزه ها رتبه این استان همچنان پایین است.
پژمان نیک اقبالی پراکندگی و سخت گذر بودن را دلیل عمده در پایین بودن برخی شاخص ها دانست و گفت: البته شاخص های رفاهی زندگی مردم بویژه در مناطق روستایی این استان پس از پیروزی انقلاب متحول شده و قابل مقایسه با دوران پیش از انقلاب نیست.
وی بیان کرد: در حالی که پیش از انقلاب تنها 18 روستای این استان از نعمت اب آشامیدنی سالم برخوردار بودن اما اکنون حدود یکهزار و 470 روستا بهره مند از این نعمت هستند.
وی گفت: تا قبل از انقلاب حدود 30 روستای استان از نعمت برق بهره مند بودند اما روستاهای برق دار استان اکنون به بیش از یکهزار و 708 روستا رسیده است.
نیک اقبالی با بیان برخی شاخص های توسعه ای و خدماتی در این استان نسبت به میانگین کشوری نیز گفت: از مجموع یکهزار و 791 کیلومتر راه های روستایی فاقد آسفالت در کشور حدود 7.46 درصد آن مربوط به این استان است.
وی گفت: حدود 4.29 درصد از روستاهای فاقد مخابرات و تلفن، سه درصد واحدهای مسکونی غیرمقاوم و چهار درصد روستاهای فاقد آب آشامیدنی در کشور مربوط به استان کهگیلویه وبویراحمد است.
نیک اقبالی با اشاره به ابلاغ 960 میلیارد ریال اعتبار استانی مصوب در بودجه سال 94 برای دهیاری ها، گفت: تاکنون حدود 260 میلیارد ریال آن نیز به دهیاری های استان تخصیص داده شده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد همچنین سه حوزه محروم استان را شامل مارگون، دیشموک و چیتاب اعلام کرد و خواستار توجه جدی دولت یازدهم بویژه معاونت توسعه مناطق محروم و روستایی ریاست جمهوری برای رفع کمبودها و محرومیت ها در این مناطق شد.
3016/1662

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
آگاهی مانع ایجاد تشنج