سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



ارائه شیوه جدید برای تعیین دقیق‌تر شماره چشم از سوی محققان ایرانی


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دو مخترع جوان ایرانی موفق شدند شیوه‌ای جدید برای تعیین بهتر و دقیق‌تر شماره چشم افراد ارائه دهند و از این طریق نیاز کشور به واردات محصول‌های مشابه خارجی برطرف می‌شود.

عینک‌های آزمون نمره چشم در حال حاضر به صورتی است که همراه 100 عدسی در بازار عرضه می‌شود و پزشکان باید برای انجام معاینه چشم و تعیین شماره افراد بنابر تشخیص خودشان از این 100 عدسی استفاده کنند به طوریکه عدسی روی فریم قرار می‌گیرد و شماره چشم افراد بر اساس این عدسی‌ها تعیین می‌شود ولی در طرح جدید با استفاده از تکنولوژی پیشرفته و منحصر به فرد به جای 100 عدسی 2 عدسی مخصوص استفاده شده و  عینک آزمون به یک دستگاه کامل تعیین کننده شماره چشم تبدیل شده است.

با حذف جعبه عدسی و رتینسکوپ با صرف حداقل دو دقیقه، امکان تعیین نمره چشم فراهم شده است و همه افراد با کمترین تخصص نیز می‌توانند شماره چشم خودشان را تعیین کنند.

در این دستگاه همه عدسی‌های موجود در جعبه لنز در دو عدسی مثبت و منفی با تراشی خاص خلاصه شده‌اند که روی یکدیگر قرار می گیرند و به این ترتیب شماره چشم فرد با دقت بالا تشخیص داده می‌شود و یک عدسی سوم نیز برای تشخیص آستیگماتیسم بین دو عدسی دیگر قرار می‌گیرد. با چرخاندن پیچ تعبیه شده در روی دسته فریم و حرکت دو عدسی نسبت به هم قدرت عدسی تغییر کرده و افراد دچار عیب‌های دوربینی و نزدیک بینی مورد معاینه قرار می‌گیرند. همچنین با حرکت عدسی سوم و تغییر قدرت آن، بیماران دارای مشکل آستیگماتیسم را معاینه و به دید مطلوب می‌رسانند.

در این روش شماره چشم به صورت دقیق‌تر تعیین می‌شود، نیازی به جا به جایی مداوم عدسی‌ها درون تریال فریم نیست. همچنین برای انجام معاینه نیازی به حمل جعبه لنز و متعلق‌های آن نیست.

شایان ذکر است، این طرح از سوی محدیث چمن آرا و رامین یزدان پرست انجام شده است.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
موفقیت محققان در کاشت چشم مصنوعی بیونیک