سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



افسردگی، مشکلات روانی و بیماری‌های جنسی/ 13 هزار نفر به کار اجباری وادار شده‌اند


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مطالعات اخیر نشان می‌دهد که هزاران نفر از قربانیان «قاچاق انسان» (Human trafficking) که پدیده‌ای همچون «برده‌داری مدرن» (modern slavery) است، آشکارا تحت تأثیر آثار مخرب آن هستند.

بر اساس یافته‌های این مطالعات که توسط وزارت بهداشت انگلیس انجام شده است، 80 درصد قربانیان پدیده قاچاق انسان مبتلا به مشکلات روحی و روانی هستند و از استرس بعد از سانحه و افسردگی شدید و اضطراب رنج می‌برند.

"اگر با آن مواجه نشوم، خواهم مرد"؛ یکی از قربانیان این پدیده شوم با بیان این واژگان سرد، به یک پرستار در یکی از بیمارستان‌های انگلیس توضیح می‌دهد که چرا نمی‌تواند درخواست کمک کند و مجبور است با سقط جنین اجباری که توسط یک باند تبهکار قاچاق انسان به سر او آمده است، مواجه شود.

این زن جوان که برای فرار از زندگی به عنوان یک برده خانگی در انگلستان کار می‌کند جزو نادر بازماندگانی است که موفق شدند جان سالم به در ببرند و اکنون با محققان یکی از بزرگ‌ترین مطالعات انجام شده درباره پدیده قاچاق انسان، صحبت کند.

طبق یافته‌های این گزارش، نزدیک به 80 درصد از این زنان هنوز هم از استرس پس از سانحه رنج می‌بردند؛ افسردگی شدید یا اضطراب، به طور متوسط ​​16 ماه پس از اینکه آنها آزاد شدند آنها را رنج می‌دهد.

این در حالی است که 30 درصد از این زنان واردار به فحشای اجباری می‌شوند و 70 درصد باقی‌مانده به کار اجباری روی می‌آورند یا تحت عنوان خدمتکار خانگی مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش که در روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» منتشر شده است، در مجموع 66 درصد از این زنان مورد تجاوز قرار گرفته‌اند.

محققان «کالج کینگ لندن»(King's College London) و دانشکده بهداشت و پزشکی این شهر دریافتند که 40 درصد از مردان قاچاق شده به طور متوسط 3 ماه بعد از رهایی از دست قاچاقچیان هنوز از سطح بالایی از افسردگی و اضطراب و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) رنج می‌برند.

«سیان اورام» (Siân Oram) که مقاله‌ای در این مورد در مجله آمریکایی بهداشت(Journal of Public Health) نوشته است، گفت: "از آنجا که از شواهد پیدا است، قاچاق انسان اثرات مخربی و طولانی مدت بر سلامت روان دارد و نیاز فوری برای حمایت از این جمعیت بسیار آسیب‌پذیر وجود دارد".

به غیر از «تجارت جنسی»، این افراد معمولاً برای تبدیل شدن به بردگان خانه‌های مردم، کشاورزی و یا کارگران ساخت و ساز به انگلیس قاچاق می‌شوند.

بر اساس این گزارش، شست‌و‌شویی اتومبیل و کار در سالن‌های آرایش و ترمیم ناخن نیز از جمله کارهایی است که این قربانیان در آن به کار گمارده می‌شوند.

«کتی زیمرمن» (Cathy Zimmerman)، یکی دیگر از محققان، گفت:" قربانیان ممکن است مجبور باشند تا 16 ساعت در روز کار کنند".

وی افزود: "قاچاق انسان در اشکال مختلف، استثمار انسان است و من فکر می‌کنم که عموم مردم باید نسبت به این پدیده از مسئولان پاسخ بخواهند".

بر اساس برآوردی که سازمان دولتی مسئول امور مهاجرت، مبارزه با تروریسم، پلیس، مواد مخدر، و علوم تحقیقات انگلیس (The gome office) تخمین زده است، در سال 2013، تعداد 13 هزار نفر که به صورت قاچاقی به به انگلیس آورده شده‌اند در حال حاضر در این کشور زندگی می‌کنند؛ این در حالی است که برآورد می‌شود نزدیک به 21 میلیون نفر در سراسر جهان برای کار اجباری، قاچاق شده‌اند.

قربانیان معمولاً برای رفتن به سایر کشورها مجبورند خود را به دست گروه‌های جنایتکار و یا یا کسانی که آنها را با وعده شروع یک زندگی خوب و کار مناسب فریب می‌دهند، بسپارند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
دلیل افسردگی و مشکلات جنسی بعد از زایمان چیست؟