سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سازمان تحت حمایت آمریكا در سومالی از كودكان برای جاسوسی استفاده می كرد


خبرگزاری روسی اسپوتنیك در خبری در این باره نوشت: گروه الشباب وابسته به القاعده به كودك ربایی از مدارس و اعزام آنها به اردوگاه های آموزشی برای استفاده در جنگ های داخلی در سومالی معروف هستند، اما به نظر می رسد حتی كودكانی كه موفق به فرار از چنین گروه هایی شده اند در بازگشت به زندگی عادی امنیت ندارند.
اسپوتنیك افزود: سالها كودكانی در بازداشتگاه های دولتی موگادیشو پایتخت كشور آفریقایی سومالی نگه داشته می شدند و از آنها برای فعالیت های جاسوسی استفاده می شد تا اینكه در اواخر سال 2015، پس از سالها تلاش مقام های سازمان ملل متحد و حقوق بشر، مقامات سومالی این كودكان را به مراكز توانبخشی انتقال دادند؛ مراكزی كه ارتباط آنها در آنها با عوامل جاسوسی قطع می شد.
این گروه از كودكان در مصاحبه با روزنامه آمریكایی «واشنگتن پست» اعلام كردند، سازمان ملی اطلاعات جاسوسی و امنیتی (NISA) سومالی از آنها به عنوان «طعمه» استفاده می كرد. آنها به مناطق خطرناكی اعزام می شدند كه مخفیگاه تروریست های الشباب بود و مجبور می شدند همرزم های قدیمی خود را شناسایی كند. در بسیاری از مواقع چهره آنها پوشانده نمی شد، هر چند كه جاسوسان اصلی چهره خود را پنهان می كردند.
از كودكان همچنین در عملیات گردآوری اطلاعات استفاده و گاه از آنها خواسته شده یونیفرم های سازمان اطلاعات جاسوسی و امنیت سومالی را بپوشند.
به گفته این كودكان، در صورتی كه آنها از همكاری خودداری می كردند، تهدید می شدند و والدینشان حتی از مكان آنها بی اطلاع بودند. بسیاری از این كودكان كشته شده اند و یكی از آنها در بازداشتگاه خود را به دار آویخته است.
چنین سوء استفاده ای از كودكان در سومالی در حالی انجام شده كه به گفته بسیاری از مقام های كنونی و سابق آمریكا، دولت آمریكا سالها با كمك های مالی و آموزشی خود از سازمان اطلاعات سومالی حمایت كرده است و این در حالیست كه چنین استفاده ای از این كودكان با قوانین بین المللی مغایرت دارد.
كنگره در سال 2008 قانون جلوگیری از استفاده از سربازان كودك (CSPA) را تصویب كرد كه جلوگیری از كمك به كشورهایی را هدف قرار می داد كه كودكان را استخدام و از آنها استفاده می كنند.
صندوق كودكان سازمان ملل متحد (یونیسف) بیش از 300 مورد استفاده از كودكان به عنوان سرباز توسط ارتش سومالی را در سال 2015 به ثبت رساند.
با این حال آمریكا امسال به بهانه منافع ملی، 330 میلیون دلار به سومالی كمك مالی كرد كه بخش اعظم آن به حوزه امنیتی اختصاص داده شده است.
رئیس سازمان اطلاعات سومالی استفاده از كودكان را در اهداف جاسوسی تكذیب و ادعا كرده است كه عده ای از كودكانی كه در بازداشت هستند، بطور داوطلبانه در ماموریت های جاسوسی شركت می كنند و اطلاعات مهمی را ارائه داده اند كه به نیروهای اطلاعاتی این كشور در جلوگیری از حملات آینده كمك كرده است.
هر چند جزییات عملیات سیا در سومالی فاش نشده است اما مقامات موگادیشو می گویند كه سازمان اطلاعات و امنیت كشورشان همكاری نزدیكی با سیا دارد.
یكی از مقام های ارشد سومالی كه خواست نامش فاش نشود، در این زمینه گفت: فعالیتی نیست كه سازمان ملی اطلاعات جاسوسی و امنیتی سومالی انجام دهد و سیا از آن مطلع نباشد.
یكی از مقام های امنیتی سومالی نیز تایید كرده كه سازمان اطلاعات و امنیت كشورش «صدها كودك را در بازداشت گاه های خود نگه می دارد و از آنها به عنوان یك دارایی اطلاعاتی استفاده می كند.
چندی پیش نیز خبرگزاری اسپوتنیك گزارش داد كه تعدادی از شركت های خصوصی نظامی انگلیس، برای كار در پایگاه های آمریكایی در عراق سربازان كودك را با هدف شركت در عملیات نظامی در آفریقا استخدام كرده اند.
به گزارش ایرنا، سومالی از سال ۱۹۹۱ پس از سرنگونی دولت «محمد زیادباره» رئیس جمهوری وقت این كشور تاكنون به رغم داشتن دولتی شناخته شده توسط سازمان‌های بین‌المللی در شهر بایدوا، فاقد دولت ملی تاثیرگذار بوده‌است.
این سازمان یا دولت كه با نام «دولت انتقالی ملی» خوانده می‌شود تنها كنترل بایدوا را در اختیار دارد و از نظر بیشتر مردم سومالی از وجاهت قانونی برخوردار نیست و بقیه نقاط این كشور واقع در شاخ آفریقا در كنترل گروه های تروریستی چون الشباب و گروه های محلی و قبیله ای است.
اروپام**9158**1479

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
همه كودكان نیاز به حمایت دارند اما كودكان سرطانی...