سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دشمن با استفاده از واژه‌ تندرو و میانه‌رو به دنبال ایجاد فضای دو قطبی در انتخابات است


حسین کنعانی مقدم دبیرکل حزب سبز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در خصوص استفاده دشمنان و برخی شخصیت‌ها و رسانه‌های داخلی از کلید واژه‌های "افراطی و تندرو و میانه رو" گفت: از دیدگاه هر مکتب سیاسی، تندروی و کندروی معنا و مفهوم خاص خود را دارد؛ ما در اسلام تندرو و کندرو ندارم و همه پشت سر ولایت هستند و نه از ولایت جلو می‌روند و نه عقب می‌افتند و مسیر صراط مستقیم را طی می‌کنند.

وی ادامه داد: بحث عدالت یکی از مبانی است که مانع از این می‌شود که کسی افراط گری کند؛ حتی نسبت به دشمن خودش. پس ما افراط و تفریط در اسلام نداریم؛ مگر اینکه در مواردی افراد نسبت به مبانی اسلام عدول کنند و از آن خارج شوند.

دبیر کل حزب سبز افزود: با توجه به اینکه اصول‌گرایی را به کسانیکه پشت سر ولایت حرکت می‌کنند، تعبیر می‌کنیم باید به این نکته بپردازیم، کسانیکه انقلابی هستند، افراطی و تندرو نیستند؛ بلکه افراطی کسانی هستند که بی‌قانونی می‌کنند یا خلاف قانون عمل می‌کند و یا قانون گریز هستند و ملاک ما در مشی اصولگرایی، قانون‌گرایی است.

کنعانی مقدم تأکید کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند کسانی که به قانون‌گرایی دعوت می‌شوند، اگر تفکر انقلابی برای دفاع از اسلام و حمایت از مستضعفان داشته باشند، معنی و مفهوم افراطی نمی‌دهند.

وی یادآور شد: دشمن از واژه‌هایی مانند تندرو و میانه‌رو استفاده می‌کند و به دنبال این است کسانی که مشی انقلابی دارند، را از میدان خارج کند و باعث انزوای آنها شود.

وی با بیان اینکه در مکاتب سیاسی دیگر تندروی و کندروی معنا و مفهم دیگری دارد، گفت: کسانی که خارج از حیطه وظایف حزبی و سازمانی خود عمل می‌کنند، را تندرو می‌گویند و حتی اگر خلاف قانون عمل کنند، اما در چارچوب مشی سیاسی حزبشان باشد، آنها را تندرو و افراطی حساب نمی‌کنند؛ چرا که در مسیر اهداف آنها حرکت می‌کنند. در خصوص کندروی نیز با این معنا که اگر به مبانی حزبی تشکل‌شان عمل نکنند، آنها را آدم‌های کندرو می‌دانند.

دبیرکل حزب سبز اظهار داشت: بحث اعتدال نیز مفهوم قانونی دارد و ما در اسلام بحث اعتدال را به عنوان کسانی که در مسیر مستقیم حرکت می‌کنند و "خیرالامور اوسطها" هستند، می‌دانیم.

وی تأکید کرد: دشمن با استفاده از این کلمات (تندرو و میانه‌رو) بیشتر به دنبال این است که با ایجاد فضای دو قطبی در انتخابات تعدادی را تندرو و تعدادی را معتدل جلوه دهد.

کنعانی مقدم با اشاره به استفاده مسئولان کشور از واژه‌های افراطی و تندرو گفت: ما دوران دفاع مقدس را به خوبی یاد داریم؛ شاید برخی‌ها یادشان رفته که همین نیروهای جوان و انقلابی با انگیزه‌های اسلامی بودند که روی میدان‌های مین می‌رفتند و به خط دشمن می‌زدند؛ آیا کسی در آن زمان به آنها گفت که شما تندرو و افراطی هستید یا آنها را متهم به تندروی کرد؟

وی یادآور شد: به نظر می‌رسدکه این نگاه به جریان انقلابی نگاه انحرافی است؛ انقلابی کسی است که در مسیر اسلام برای حفظ نظام و منافع ملی از جان خود می‌گذرد.

این فعال اصولگرا گفت: اگر بناست کسی از جان خود برای رسیدن به اهداف نظام بگذرد، تندرو و افراطی دانستن آن نقض غرض است. در ادبیات سیاسی ما برخی کلمات در جایگاه خود به خوبی به کار گرفته نمی‌شود و بیشتر جنبه سوءاستفاده از کلمات است. به فرض اینکه اگر اصول‌گرایی قانون‌گرا باشد، آیا این اعتدال‌گرا است یا اگر اصلاح طلبی بخواهد خلاف قانون عمل کند، در مسیر اعتدال است؟

کنعانی مقدم یادآور شد: به نظر می‌رسد این تعابیر و تفاسیر در مکتب اسلام معنای خاص خود را دارد و همانگونه که مقام معظم رهبری تعیین کردند باید در ادبیات سیاسی‌مان استفاده کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: توصیه بنده این است که مسئولان کشور هر واژه‌ای را در جایگاه خود استفاده کنند. ما نمی‌توانیم حرف حقی را بزنیم و اراده باطلی در آن باشد.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
فضای انتخابات را دو قطبی نکنید