سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



نیویورک تایمز: باید با جهالت غرب نسبت به اسلام مبارزه کرد نه با مسلمانان


به گزارش ایرنا، این روزنامه می افزاید: به دنبال حادثه تروریستی چهارشنبه گذشته در شهر 'سان برناردینو' در ایالت کالیفرنیای آمریکا, در سراسر خاک آمریکا مبارزه ای پی گیر و در معنایی خطرناک برای ریشه کنی و جلوگیری از تهدیدهای تروریستی به جریان افتاده است .
این فقط یک نگرانی است اما درماندگی نیست.بازرسان فدرال مشغول تحقیقات تروریسم در مورد کشتار دسته جمعی چهارشنبه گذشته در کالیفرنیا هستند تا به کشف حقایق بیشتری از سوابق عاملان این حادثه و ارتباطشان با 'داعش ' برسند.
نتیجه تحقیقات هرچه باشد, آمریکایی ها باید به جد از واکنش های افراط گرایانه بپرهیزند و شتابزده و از روی احساسات و دست پاچگی ناشی ازترس و دلهره تصمیم گیری نکنند ونسبت به مسلمانانی که در میان ما زندگی می کنند و آمریکایی هستند, دچار نفرت و بی اعتمادی نشوند .
مادامیکه جهل و نادانی ما نسبت به اسلام تا این اندازه ژرف است, این مشکل همچنان باقی خواهد ماند. از واقعه 11 سپتامبر 2001 به این سو, این مشکل همیشگی جامعه آمریکا بوده است.
این جهالت ما از دین اسلام, امروز در حوزه سیاست کار دست ما داده و مشکل ساز شده است.
نامزدهای جمهوریخواه ریاست جمهوری ازمسلمانان آمریکا خواسته اند خود را معرفی کرده و نام نویسی کنند تا پیوسته زیرنظر باشند. این شخصیت های سیاسی حتی خواستار جاسوسی از مساجد و یا حتی بسته شدن مساجد شده اند.
فرمانداران بیش از 24 ایالت اعلام کرده اند که مرزهایشان را به روی مهاجران سوری می بندند. این یعنی تمرد صریح از عقل سلیم , قانون اساسی و شرافت انسانی.اما بر خلاف حس غالب وحشت در جامعه ,مسئولان اجرای قانون رفتاری معقول با این پدیده داشته اند.
مسئولان مبارزه با تروریسم دراداره پلیس لس آنجلس روز پنج شنبه به دیدار رهبران مسلمان آمریکا رفتند و به آنان اطمینان دادند که جامعه مسلمانان دراین مقطع تنها نیستند واین چالش همه است و این جامعه هم امکان دارد در معرض همین خطر قرار گیرد.
'مایکل د اونینگ' قائم مقام رئیس پلیس کالیفرنیا به نیویورک تایمز گفته است: ' جوامع مسلمانان مایه قوت ما هستند , نه ضعف ما'.
وی افزود:'ما نمی توانیم اجازه دهیم این حادثه روابط میان ما و جامع مسلمانان را بدتر کند ونمی توانیم اجازه دهیم دیگران مسلمانان را طرد کنند و یا آنها را بدنام سازند.
داونینگ تصریح کرد: ' سازمانهای مجری قانون به حسن اعتماد و همکاری مسلمانان احتیاج دارند، چرا که همین افراد هستند که می توانند زنگ خطر را در مورد وجود تعداد معدودی افراد رادیکالیزه شده (افراط گرا) در جمع آنها به صدا در آورند'.
اما به رغم همه این اطمینان خاطردادن ها همچنان ابراز واکنش های رعب انگیز و کینه توزانه در جامعه آمریکا نسبت به مسلمانان بعد ازحادثه چهارشنبه گذشته جریان دارد.
در مسجدی درشهرک 'اورنج کاونتی' یک جلد قرآن(کلام الله مجید) که با گلوله سوراخ سوراخ شده بود یافت شد . همچنین پیامهای تلفنی هشدار آمیزی هم به 'مرکز اسلامی 'کالیفرنیای جنوبی داده شده است .
این قبیل واکنش ها اثرات زیانباری برای یک جامعه آزاد دارد.
به دنبال حادثه چهارشنبه گذشته رهبران جامعه مسلمانان آمریکا همصدا با'فرهان خان'برادر زن'سید فاروق'عامل اصلی تیراندازی دراین حادثه اعلام کردند که دوشادوش در کنارخانواده های قربانیان این حادثه ایستاده اند و خود را شریک درد آنهااحساس می کنند.
فرهان خان درسخنانی در این مراسم ضمن عرض تسلیت به خانواده های حادثه دیده گفت:'نمی توانم عمق غم و اندوه خود را از آنچه که امروز اتفاق افتاد بیان کنم'.
مسلمانان آمریکا نیزهمچون سایر آمریکایی ها از این قتل عام وحشت زده اند و از چشم انداز تروریسم در کشور احساس خطر می کنند.
این مسلمانان سالهاست که باری دیگر را بر دوش تحمل می کنند و آن چیزی نیست جز ظن و بدگمانی جامعه نسبت به ایشان.
این مسلمانان ظالمانه وغیرمنصفانه به جرائمی ربط داده می شوند که هیچ سنخیتی با آنها ندارد، اما فقط به دلیل اینکه عاملان این جنایات وجرائم به نوعی مرتبط با اسلام هستند, سایه بدگمانی بر سر آنها هم گسترانده می شود.
بسیاری ازمسلمانان آمریکا حتی خود بیم آن دارند که اینگونه حوادث جان و امنیت آنها را هم به خطر بیفکند و افرادی که ترس و نفرت وجودشان را غرق در خود ساخته است, زندگی آنها را هم هدف قرار دهند.
حادثه قتل عام دسته جمعی'سان برناردینو'بالقوه عامل اشاعه رعب و وحشت و حملات مرگبار مسلحانه در سراسر خاک آمریکاست و می تواند به یک رفتار روزمره در ایالات متحده بدل شود .
عوامل مختلفی می تواند منشاء و ریشه این حادثه غم انگیز باشد:نارضایتی ازمحیط کار , تصویب قوانین ضد سقط جنین , احساسات ضد دولتی, جنون پارانویا وخود برتر بینی در قالب یک عملیات انتحاری و نیز اشکال گوناگون جامعه ستیزی و در کل هیچ دلیل موجهی.
نیویورک تایمز در انتها نتیجه گیری می کند: به هیچ وجه عاقلانه نیست؛ به خصوص از منظر اجرای قانون و امنیت؛ که امریکایی ها را از هر دین و مسلک و عقیده و مرامی که باشند را طرد کنیم و آنان را بدنام سازیم '.
آساق**1591**1590

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
تروریسم و جهالت مسلمانان