سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آخوندی:ایرباس ملزم به پرداخت خسارت به ایران درصورت اعمال مجددتحریم ها نیست


آخوندی:ایرباس ملزم به پرداخت خسارت به ایران درصورت اعمال مجددتحریم ها نیستایرنا/ وزیر راه و شهرسازی گفت: در قراردادهای اجاره به شرط تملیک خرید 118 هواپیمای ایرباس هیچ بندی برای پرداخت خسارت از سوی این شرکت به ایران در صورت اعمال تحریم های مجدد علیه کشورمان، وجود ندارد.

عباس آخوندی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: همانطور که امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گزارشی ارائه شد، اقدام های مهمی برای نوسازی ناوگان صنعت هواپیمایی ایران انجام شده است تا بتوانیم در سطح منطقه ، ایران را به جایگاه مرکز تعادل برسانیم. وی گفت: هم اکنون خطوط هوایی زیادی از فضای ایران عبور می کنند اما سهم ایران از این پروازها بسیار ناچیز است و ما مجبور هستیم با افزایش پروازهای هوایی سهم خود را در این بازار افزایش دهیم.
وی گفت: از سال 1383 تا کنون در حوزه نوسازی سیستم های ناوبری و فرودگاهی سرمایه گذاری بسیار اندکی انجام شده و برای افزایش پروازهای عبوری از آسمان ایران به عنوان چهارراه جهانی باید سیستم های ناوبری هوایی خود را مدرن سازی کنیم.

آخوندی گفت، درصدد هستیم برای ارائه خدمات مناسب هوایی 250 میلیون دلار در حوزه خرید سیستم های راداری و ناوبری هزینه کنیم تا راه های عبوری از آسمان ایران را بیش از پیش امن کنیم. وزیر راه و شهرسازی گفت: به تازگی پنج دالان جدید هوایی بر فراز ایران راه اندازی شده است تا صنعت هوانوردی ایران بتواند در یک نظام رقابتی با شرکت های هوایی خارجی رقابت کند. وی با بیان این که هم اکنون در 54 فرودگاه کشور شرایط مناسبی نداریم، گفت: با احتساب سایر فرودگاه های نهادها و مناطق آزاد تعداد فرودگاه های کشور بیش از 80فرودگاه است ، در حالی که 80 درصد پروازهای داخلی ما تنها در هشت فرودگاه انجام می شود.

آخوندی افزود: توانمندسازی صنعت هوانوردی برای ما اهمیت زیادی دارد زیرا 80 درصد پروازهای خارجی ما تنها در سه فرودگاه انجام می شود و این نشان می دهد از بقیه فرودگاه های کشور با توجه به سرمایه گذاری های زیادی که انجام شده به خوبی استفاده نمی شود. آخوندی گفت: کل درآمد فرودگاه حضرت امام (ره) بیش از سایر فرودگاه های کشور است و ما در صدد هستیم این فرودگاه را به هاب منطقه، خلیج فارس و خاورمیانه تبدیل کنیم. وزیر راه و شهرسازی گفت: توسعه فرودگاه امام (ره) در دست اقدام است تا بتوانیم ظرفیت پذیرش و اعزام این فرودگاه را سالیانه به 90 تا 100 میلیون مسافر افزایش دهیم.

آخوندی اظهارداشت: در گام اول درصدد هستیم این فرودگاه را به شهر فرودگاهی تبدیل کنیم و با احداث یک پایانه سه میلیون و 500 هزار نفری ظرفیت این فرودگاه را در مدت یک سال آینده افزایش دهیم و ظرفیت پایانه فعلی را با انجام بهسازی و نوسازی به 12 میلیون مسافر ارتقا دهیم. پس از آن با احداث ترمینال ایرانشهر ظرفیت مسافری این فرودگاه را به 30 میلیون و در نهایت در40 ماه آینده به 45 میلیون مسافر افزایش دهیم. آخوندی اظهار داشت: علاوه بر افزایش ظرفیت پذیرش و اعزام مسافر در فرودگاه امام(ره) درصدد هستیم مرکز تعمیر و نگهداری هواپیماهای بزرگ پهن پیکر را در این فرودگاه راه اندازی کنیم تا علاوه بر اشتغالزایی جوانان، آن را به مرکز لجستیک هوایی در منطقه تبدیل کنیم و حمل و نقل ترکیبی هوایی، زمینی و ریلی را در این فرودگاه به بهره برداری برسانیم.

وی گفت: در سفر اخیر به فرانسه برای نخستین بار سرمایه گذاری صد درصدی از طرف شرکت فرانسوی در فرودگاه های ایران عملی شد و ما درصدد هستیم در فرودگاه مشهد با احداث ترمینال جدید ظرفیت آن را سالیانه به 4.5 میلیون مسافر برسانیم. به گفته آخوندی ، قرارداد توسعه فرودگاه اصفهان نیز در این سفر به امضا رسید و همزمان با این سه فرودگاه مهم کشور، توسعه فرودگاه های اهواز، شیراز و بوشهر را با کشورهای فرانسوی مذاکره کرده ایم. وی گفت: در پیش قراردادی که به امضا رسید، مقرر شد شرکت ایرباس 118 فروند به ایران ایر تحویل دهد تا شرکت ایران ایر بتواند برخی از هواپیماها را برای پرواز در قاره های جهان مورد استفاده قرار دهد.

وی با بیان این که مبلغ کل این قرارداد 10.5 میلیارد دلار است گفت: تامین منابع مالی این قرارداد نیز یکی از شاهکارهای صنعت هوانوردی است که 85 درصد آن توسط شرکت های خارجی و 15 درصد آن توسط شرکت ایران ایر با قرارداد اجاره به شرط تملیک تامین می شود. آخوندی اظهارامیدواری کرد: در یکی دو ماه آینده نخستین هواپیماهای این قراردادها وارد ایران شود و در 8 سال آینده همه هواپیماها به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تحویل داده شوند. وی گفت: همزمان خرید 20 فروند هواپیمای 70 نفره ATR منعقد شد تا بتوانیم در چند سال آینده 138 فروند هواپیما از ایرباس و از شرکت ATR خریداری کنیم. وی گفت: برای فعال کردن فرودگاه های دوردست کشور نیازمند هواپیماهای کوتاه برد هستیم و با به کارگیری این هواپیماها شاهد توسعه صنعت هوانوردی و رفت و آمد مردم از طریق هواپیما در تمام مناطق مختلف کشور خواهیم بود. وی گفت: آمارها نشان می دهد ایرانیان از سال 1390 تا 1393 بالغ بر 12 میلیارد دلار برای خرید بلیت به ایرلاین های خارجی پرداخت کرده اند و بی تدبیری سال های گذشته سبب شده است شرکت های دیگری سهم خود را از بازار ایران افزایش دهند.
با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: ایرنا


ویدیو مرتبط :
خسارت بیمه شدگان بیمۀ توسعه را بیمۀ ایران پرداخت می کند