سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



صادرات فرش دستباف در دوران پسا تحریم رونق می گیرد


به گزارش ایرنا، مجتبی فیض الهی سه شنبه شب در مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه تخصصی فرش قزوین که با حضور جمعی از مسوولان و فعالان اقتصادی در سالن اجتماعات شرکت نمایشگاههای بین المللی برگزار شد، با اشاره به کاهش میزان صادرات فرش دستباف نسبت به سال گذشته افزود: پیش بینی می شود پس از برداشته شدن تحریم ها و اجرای برجام بازار صادراتی ایران در کشورهای آمریکای شمالی بار دیگر احیا شود و در نتیجه رقم صادرات بیش از پیش افزایش یابد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر عمده ترین بازارهای صادراتی ایران در بخش فرش دستباف کشورهای امارات، آلمان، ژاپن، لبنان، سوئیس، قطر، ایتالیا، چین، پاکستان و عراق است.
فیض الهی تصریح کرد: فرش دستباف بیانگر تمدن و هنر و تلاش دلسوزانه بافندگان عرصه این هنر و صنعت ملی کشور است و در تحقق اقتصاد مقاومتی جایگاه ویژه ای دارد و برای دستیابی به این مهم باید صادرات آن را رونق بخشید.
وی با اشاره به اینکه زمینه های بازاریابی برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف در بازارهای هدف و جهانی باید فراهم شود، تاکید کرد: با فراهم سازی این امر می توان زمینه رشد و توسعه این صنعت را در جهان ارتقاء داده و آن را به جایگاه اصلی و واقعی خود رساند.
معاون امور بازاریابی مرکز ملی فرش ایران ،به جایگاه صنعت فرش در اقتصاد ایران و لزوم توجه به توسعه و ارتقای کمی و کیفی این صنعت پرداخت و افزود: این کالا در عرصه های مختلف اقتصادی، هنری، اجتماعی و جنبه های دیگر دارای ارزش افزوده بالایی است که باید از آن نهایت استفاده را کرد.
وی خاطر نشان کرد: صنعت فرش دستباف ایرانی به عنوان سرمایه ملی کشور، هنری اصیل، بومی، اشتغالزا و درآمدزا ست، این هنر ارزشمند نیاز به معرفی و شناساندن دارد، به همین دلیل باید به سمتی حرکت کرد تا از شهرت و برند فرش ایران در بازارهای داخلی و خارجی به نحو احسن استفاده شود .
فیض الهی یاد آور شد: برپایی مستمر نمایشگاههای فرش دستباف در استانهای کشور به منظور شناسایی نسل جوان با هنر و صنعت فرش دستباف از مهمترین اقداماتی است که با جدیت انجام می شود.
وی افزود : به دلیل استفاده بیش از 80 درصد از کالاهای طبیعی به منظور تولید فرش دستباف ، این صنعت جایگاه ویژه ای را در حوزه سلامت به خود اختصاص داده است .
این مسوول اضافه کرد: مرکز ملی فرش ایران در زمینه تبلیغات برون مرزی برگزاری نمایشگاه های خارجی و اعزام هیات تجاری ،بازاریابی را در دستور کار خویش قرار داده است تا تجار ضمن حضور در این برنامه های اقتصادی نسبت به شناسایی بازار اقدام کنند و برند استانی خود را احیا کنند.
وی یاد آور شد:مرکز ملی فرش ایران نسبت به شناسایی برندهای قدیم فرش استانها اقداماتی را انجام داده است و بعد از محقق شدن نسبت به ثبت آثار اقدام خواهیم کرد و امیدواریم این امر موجب ایجاد اشتغال در استان ها شود.
هشتمین نمایشگاه تخصصی فرش در قزوین از هفتم الی 12 دی ماه سالجاری در محل دائمی شرکت نمایشگاههای بین المللی استان قزوین برای بازدید علاقه مندان دایر می باشد.
6128/7389

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
الزامات دوران پسا تحریم