سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



معاون دانشگاه علوم پزشكی: با افتتاح دو بیمارستان، 520 تخت درمانی به قم اضافه می شود


به گزارش ایرنا، علی اصغر اكرمی روز شنبه در حاشیه بازدید اصحاب رسانه قم از مراكز درمانی و طرح های بیمارستانی استان قم، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشكی قم با احتساب كلینیك های ویژه بالغ بر 110 هزار متر مربع طرح عمرانی در دست احداث دارد كه برخی از آنها مانند بیمارستان فرقانی از اواسط دهه 70 آغاز شده ولی به دلیل مشكلات حقوقی، تورم و افزایش نرخ ارز چند سال به حالت راكد باقی مانده بود كه به طور حتم ظرف مدت كوتاهی وارد چرخه بهداشت و درمان استان خواهد شد.
وی با اذعان به عزم جدی دانشگاه علوم پزشكی قم همزمان با شروع كار دولت تدبیر و امید مبنی بر دستور كار قرار دادن طرح هایی كه تا سال 96 امكان بهره برداری آن وجود دارد، تصریح كرد: به همین جهت بنا به دستور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، احیای تعدادی طرح عمرانی از جمله بیمارستان های فرقانی و نیروگاه در دستور كار دانشگاه علوم پزشكی قم قرار گرفت كه با توجه به پیشرفت بیش از 90 درصدی آنها احتمال فراوانی برای بهره برداری از این دو طرح در شش ماهه نخست سال 95 وجود دارد.
وی گفت: عملیات اجرایی طرح های بیمارستانی نسبت به دیگر طرح های عمرانی به لحاظ برخورداری از یك سری تجهیزات و امكانات ویژه از قبیل گازهای طبی و مورد نیاز بیماران و همچنین تجهیزات تاسیساتی مانند چیلرها و بالا برها كه به علت شرایط خاص بیمارستان باید حتما از خارج از كشور تهیه و خریداری شوند، با كندی بیشتری به طول می انجامد.
اكرمی با اشاره به هزینه كرد 490 میلیارد ریالی طرح بیمارستان 350 تختخوابی فرقانی تاكنون خاطرنشان كرد: از این تعداد 250 میلیارد ریال اعتبارات ملی است و بقیه از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشكی و همچنین اخذ وام و تسهیلات از بانك تامین شده است.
معاون علوم پزشكی قم با تاكید بر اینكه اتمام این طرح نیازمند 250 میلیارد ریال است، در خصوص عملكرد هزینه ای طرح بیمارستان 170 تختخوابی نیروگاه نیز گفت: برای این طرح تاكنون 330 میلیارد ریال هزینه شده كه 200 میلیارد ریال آن از محل اعتبارات دولتی و 20 میلیارد ریال نیز از محل كمك های خیرین و مابقی از محل درآمد دانشگاه علوم پزشكی و دریافت وام بانكی بدست آمده است.
اكرمی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به دیگر طرح های بیمارستانی در حال اجرا در این استان، طرح اورژانس هوایی را از جمله آن ذكر كرد و افزود: این طرح كه جزو نخستین طرح های اورژانس هوایی كشور محسوب می شود در شهریور ماه سال 95 به بهره برداری می رسد.
وی با بیان اینكه این طرح شامل اورژانس زمینی و اتوبوس آمبولانس نیز است، تصریح كرد: هزینه های مربوط به احداث و ساخت آن توسط خیرین تقبل شده و دولت تنها هزینه و اعتبار لازم جهت تجهیزات آن را تامین می كند.
وی با بیان اینكه آمبولانس آن توسط وزارت بهداشت تامین شده و كلیه تجهیزات سخت افزاری، نرم افزاری، ملزومات اداری، سیستم های مخابراتی و انشعبات بر عهده دانشگاه علوم پزشكی است، افزود: برای این طرح تا كنون حدود هفت میلیارد ریال به وسیله خیران هزینه شده و بهره برداری كامل از آن نیز به 30 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد كه به منظور تهیه تجهیزات باید از سوی علوم پزشكی استان تامین شود.
اكرمی همچنین با اشاره به دو طرح بیمارستان امیرالمومنین و بیمارستان زنان و زایمان امجدی در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی تصریح كرد: كلیه هزینه های مربوط به این دو طرح تحت نظارت دانشگاه علوم پزشكی از محل كمك های خیران تامین می شود و زمان بهره برداری آن نیز سال 96 خواهد بود.
معاون دانشگاه علوم پزشكی قم همچنین با اشاره به افتتاح طرح پردیس دانشگاه علوم پزشكی قم در سال گذشته، تصریح كرد: هم اكنون دانشجویان دانشكده پزشكی و پیراپزشكی در خوابگاه این دانشگاه مستقر هستند و پیگیری ها برای پرداخت بدهی های این طرح به پیمانكاران مربوطه در حال انجام است.
اكرمی با اشاره به طرح رادیوتراپی، آن را از دیگر طرح های راكد و غیر فعال بیمارستانی قم در سال های گذشته توصیف كرد و اذعان داشت: عملیات اجرای این طرح از سال 93 مجددا آغاز شد و فاز نخست آن نیز تا خرداد ماه به بهره برداری خواهد رسید.
وی تصریح كرد: فاز نخست این طرح به استعداد 32 تخت مختص كار شیمی درمانی ویژه بیماران سرطانی است و فاز دوم آن نیز مربوط به استقرار دستگاه شتاب دهنده است كه هم اكنون دستگاه آن تهیه شده و هماهنگی ها با وزارت بهداشت جهت نصب آن در حال انجام است.
اكرمی همچنین با اذعان به اینكه طرح مذكور به یك سری تجهیزات جانبی نیازمند است كه تهیه و تدارك آن بیش از پنج ماه زمان می برد، افزود: به این طرح بیش از 30 میلیارد ریال از محل سفر سال 89 رهبر معظم انقلاب به استان اختصاص داده شده و امسال نیز به منظور تكمیل و تجهیز آن مبلغی بالغ بر 15 میلیارد ریال دیگر تخصیص پیدا كرد.
معاون دانشگاه علوم پزشكی قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشكل عدیده طرح های بیمارستانی قم، عدم و جود جاده و راه دسترسی، صدور پروانه و همچنین كمبود پاركینگ خودرو را از جمله آن بر شمرد و اذعان داشت: در این راستا از شهرداری های مناطق یك و سه و شهرداری مركز درخواست هایی را داشته ایم و علاوه بر آن از بخش خصوصی نیز بر اساس تفاهم نامه برای احداث پاركینگ با قطعه زمینی كه در اختیار می گذاریم، دعوت به عمل می آوریم.
وی همچنین با اشاره به عدم وجود زیر ساخت های لازم برای تامین انرژی به عنوان دیگر مشكل طرح های بیمارستانی قم تصریح كرد: شركت های تاسیساتی و از جمله شركت توزیع برق استان به دلیل محدودیت های مالی كه با آن مواجه است، امكان تامین برق مورد نیاز برای این طرح ها را ندارند.
وی افزود: در شرایطی كه مطابق قانون هزینه كابل كشی و حفاری به منظور عملیات برق رسانی به مشتركان بر عهده شركت برق است، در مورد طرح بیمارستان فرقانی دانشگاه علوم پزشكی این هزینه كه بالغ بر 20 میلیارد ریال است را، خود متقبل شده است.ك/3
7403 / 1175

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
تولد 5 قلوها در بیمارستان ایزدی قم - علوم پزشكی قم