سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



رفع مشکلات پرداخت کمک‌شهریه‌ به دانشجویان شاهد در بودجه 95


مدیر‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تصویب و ابلاغ آیین‌نامه‌های مواد 66 و 67 قانون جامع خدمات ایثارگری در خصوص کمک‌شهریه‌ها در سال گذشته، گفت: این آیین‌نامه‌ها در بودجه 95 اجرایی خواهند شد و بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، محمد‌علی فقیه در گردهمایی مدیران امور شاهد و ایثارگر آموزش‌وپرورش استان که در محل این اداره‌کل برگزار شد، اظهار کرد: هدف از شرکت در این گردهمایی این است که یکپارچگی و صمیمت ایجادشده بین آموزش‌وپرورش و بنیاد شهید را به مدارس شاهد منتقل کنیم.

وی افزود: شرایط در دولت تدبیر و امید مناسب است تا خدمات خوبی را به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارائه کنیم؛ 48 هزار دانش‌آموز شاهد و ایثارگر در بیش از 1300 مدرسه شاهد سطح کشور در حال تحصیل هستند.

مدیر‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: با تعامل خوبی که بین آموزش‌و‌پرورش و بنیاد شهید وجود دارد، کیفیت مدارس شاهد در حال ارتقا است. به دنبال آن هستیم که دانش‌آموزان از مرحله مدارس شاهد به‌درستی عبور و به دوره دانشگاه منتقل شوند؛ آنچه که بیش از هر چیز پیگیری کردیم، ایجاد تعامل و هم‌افزایی بین دستگاه‌هایی است که باید این خدمات را ارائه دهند.

فقیه ادامه داد: سازمان سنجش دیدگاه و همراهی خوبی در دو سال گذشته با ما داشته و در این خصوص سامانه‌ای برای همکاری با بنیاد شهید توسط سازمان سنجش راه‌اندازی شده است؛ این سامانه برای انتخاب رشته داوطلبان شاهد راه‌اندازی شد که پیش‌ازآن این امکان برای دانش‌آموزان شاهد فراهم نبود؛ سال گذشته شاهد بهبود انتخاب رشته دانش‌آموزان شاهد بودیم.

وی اظهار کرد: بسیاری از داوطلبان در دانشگاه‌های مطرح دولتی کشور پذیرفته شدند و امیدواریم که این روند همکاری با سازمان سنجش و وزارت‌خانه‌های آموزش‌و‌پرورش‌، علوم و بهداشت ادامه داشته باشد.

مدیر‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: به دنبال آن هستیم که بنیاد شهید و دیگر دستگاه‌های مجری در جایگاه خود قرار بگیرند که تا حدودی از جایگاه خود خارج شده‌اند؛ قانون بنیاد شهید را در جایگاه برنامه‌ریزی، نظارت و اقدامات مکمل در حوزه آموزش تعریف کرده و آموزش‌وپرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد را به‌عنوان مجری معرفی کرده است. اکنون با تعامل خوب سطح کیفیت خدمات‌دهی در این بخش‌ها ارتقا پیدا کرده است و این مهم‌ترین کاری بود که آن را پیگیری کردیم.

فقیه ادامه داد: زمانی که هم‌افزایی وجود داشته باشد، تلاش‌ها و اقدامات نتایج بهتری را به دنبال خواهد داشت؛ مورد دیگری که پیگیر آن هستیم اصلاح روش‌های گذشته است. بخشی از روش‌های گذشته مربوط به زمان خود است که به دنبال اصلاح آن براساس نیازهای امروزی هستیم.

مدیر‌کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان کرد: در سال 94 آیین‌نامه‌های مواد 66 و 67 قانون جامع خدمات ایثارگری در خصوص کمک‌شهریه‌ها، در هیأت‌دولت تصویب و ابلاغ شد که این آیین‌نامه‌ها در بودجه 95 اجرایی خواهند شد و بسیاری از مشکلات را برطرف می‌کنند.

فقیه عنوان کرد: هر کسی که تعریف شهید بر او منطبق باشد، مشمول خدمات بنیاد شهید می‌شود که بر این اساس خانواده‌های شهدای مدافع حرم نیز می‌توانند از خدمات آموزشی و دیگر خدمات بنیاد شهید استفاده کنند.

همچنین در این مراسم محمد تقی‌زاده مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان، با بیان این‌که 28 هزار و 639 دانش‌آموز در 115 مدرسه شاهد استان در حال تحصیل هستند، اظهار کرد: آنچه که باید مورد‌توجه دانش‌آموزان و معلمان قرار گیرد، پیام‌های تاریخی، ملی و مذهبی است؛ فصل نخست زندگی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی است که باید این پیام‌ها را درک و متناسب با آن رفتار کنند.

وی افزود: دانش‌آموزان باید ساده‌ترین واژه‌های زندگی را از منابع غنی، تاریخی، اسلامی و ملی استخراج کنند و شناختی از هویت ملی و دینی خود داشته باشند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان تصریح کرد: وقایع تاریخی ما در قالب داستان، مقاله و کتاب بیان شده است اما شناخت کافی از آن‌ها وجود ندارد؛ باید این شناخت را ایجاد کنیم. کشور ما مملو از علم و دانش و سرزمین علما و اندیشمندان بوده است و سابقه غنی در تاریخ و تمدن دارد؛ خط نیز برای نخستین‌بار در کشور ما اختراع شده است.

تقی‌زاده ادامه داد: متأسفانه این شاخص‌ها اکنون شکسته شده است و در خوزستان به‌دلیل شرایط، جنگ و اتفاقات تاریخی و جغرافیایی آسیب پیدا کرده است که باید به دنبال جبران آن‌ها باشیم.

وی با اشاره به اولویت‌های آموزش‌و‌پرورش عنوان کرد: اکنون پیش‌دبستانی، بهداشت و ورزش از اولویت‌های استان است؛ کنکور و پایه سوم متوسطه اولویت نیست اما برای افزایش حس اعتمادبه‌نفس در دانش‌آموزان و بالابردن غرور منطقه‌ای و استانی موظف هستیم در زمینه‌ی کنکور و پایه سوم نیز دغدغه‌هایی داشته باشیم تا دانش‌آموزان استان در دانشگاه‌های مختلف کشور از لحاظ علمی جایگاه داشته باشند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان تصریح کرد: یکی از چالش‌های آموزش‌و‌پرورش نبود برنامه است که باید بیش از آن‌که به اعتبارات توجه کنیم به برنامه‌های دقیق توجه کنیم تا بتوانیم از مشکلات عبور و اولویت‌ها را به‌شکل درست و دقیق دنبال کنیم.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
پرداخت شهریه دانشجویان