علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



اعدام شیخ نمر خاورمیانه را ملتهب تر می کند/لزوم پرسشگری از ریاض


به گزارش خبرگزارری مهر به نقل از سی ان ان، «هیلاری کلینتون» در سخنرانی انتخاباتی خود در نیوهمشایر، گفت که اگر عربستان تلاش می‌کند پیام قدرتمند خود را در مورد مقاومت در برابر مخالفت‌ های داخلی، و رفتارهای تروریستی، اینگونه ارسال کند، این موضوع حتی بیش از پیش منطقه را ملتهب می‌کند، و من تصورم می‌کنم منجر به مخالفت‌های بیشتر خواهد شد.

وزیر امور خارجه سابق آمریکا در ادامه افزود: این اقدام عربستان موجب بوجود آمدن سوالات جدی می شود که دولت آمریکا باید آنها را از ریاض بپرسد.

کلینتون تأکید کرد که فکر نمی‌کند حتی در کوتاه مدت یا میان‌ مدت، این «تصمیم هوشمندانه‌ ای» از سوی عربستان سعودی باشد و وی علناً به انتقاد از این رویکرد خواهد پرداخت.

وزیر خارجه پیشین آمریکا، از جمله در پاسخ به این سؤال که اگر رئیس‌جمهور بود چگونه با شرایط کنونی در ارتباط اعدام‌ ها در عربستان مواجه می‌ شد، گفت که «این موضوع به روشنی پرسش‌ هایی جدی برانگیخته که باید آن را مستقیماً با دولت سعودی در میان بگذاریم».

او اضافه کرد: بی‌ پرده بگویم، ما بر سر برخی مسائل با دولت‌ هایی همکاری داریم که سیاست‌ ها و ارزش‌ها بشان با سیاست‌ ها و ارزش‌ های ما در تضاد است، اما قطعاً همچنان منافع مشترکی داریم که درگیر آنها هستیم.

کلینتون همچنین تأکید کرده که در «ابراز نگرانی» از اعدام‌ ها با رهبران دیگر از جمله در ایالات متحده، کشورهای اروپایی و نیز گروه‌ های حقوق بشری همراه است.

نامزد پیشتاز دموکرات های آمریکا افزود: به زعم من، حتی [دولت] دوستی که ما با او در حوزه‌های مختلف همکاری می‌کنیم، نباید از انتقاد ما و پرسش‌ های ما در مورد قانون‌ مداری در رفتار با گروه‌ های اقلیت مصون باشد.

در واکنش به اعدام دسته‌جمعی ۴۷ تن در عربستان، موضوعی که در سه دهه گذشته در این کشور بی‌سابقه بوده، دولت اوباما از زبان سخنگوی وزارت خارجه، جان کربی، نسبت پیامدهای آن ابراز نگرانی کرد و یادآور شد که ایالات متحده «پیش‌تر نگرانی‌‌ها درمورد روندهای قضایی در عربستان سعودی را ابراز کرده‌ایم و آن را با بالا‌ترین مقامات دولت عربستان در میان گذاشته است».

کربی همچنین افزود که آمریکا بار دیگر از دولت عربستان می‌خواهد ضمن احترام و حمایت از حقوق بشر، «روند شفاف و عادلانه» را در همه پرونده‌های قضایی تضمین کند.

وی در مورد خاص اعدام شیخ نمر هم گفت که به ویژه نگرانیم که اعدام نمر النمر، «خطر تشدید تنش‌های فرقه‌ای» را به همراه خواهد داشت، و در این زمینه «مجدداً بر ضرورت تلاش بیشتر رهبران منطقه برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای تأکید می‌کنیم».


ویدیو مرتبط :
عربستانِ پس از اعدام شیخ نمر