سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



700 متهم فراری به چین بازگردانده شدند


به گزارش ایرنا، بازگردانده شدن این افراد که در چارچوب عملیات موسوم به «شبکه آسمان» صورت گرفته، تاکنون موفقیت های زیادی برای دولت چین به همراه داشت و آنان موفق شدند تعداد قابل توجهی از این افراد را که به کشورهای دیگر گریخته بودند، به کشور بازگردانند.
دادستانی عالی خلق چین امروز - جمعه - و در آخرین گزارش خود در این خصوص اعلام کرد که از ماه آوریل (فروردین - اردیبهشت) سال جاری میلادی تا به امروز، 700 تن از متهمان اقتصادی را با همکاری کشورهای میزبان به چین بازگردانده اند.
کمیته سیاسی حزب کمونیست در آخرین نشست سالانه خود اعلام کرد که در سال 2015 مبارزه با مفسدان اقتصادی، جلوگیری از سوء استفاده های فردی و گروهی از مناصب دولتی در دستور کار جدی دولت بوده و نهادهای قضایی موظف به برخورد شدید با متخلفان خواهند بود.
در گزارشی که در آستانه روز جهانی مبارزه با فساد در این کشور منتشر شد، تاکید شده که از میان افراد دستگیر شده 96 نفر از مقامات دولتی چین بوده اند.
دستگاه های قضایی و مقابله با فساد چین از ماه آوریل سال جاری کمپینی با عنوان «اسکای نت» را با هدف تعقیب و جلب 100 مقام دولتی کشورشان که در عین دارا بودن پرونده های اقتصادی به کشورهای دیگر فرار کرده بودند، راه اندازی کردند.
در همین حال «لیو جیان چائو»، مدیر اداره همکاری های بین المللی حزب کمونیست چین با اشاره به ثمربخش بودن تلاش های صورت گرفته اعلام کرد که در نتیجه این تلاش ها تاکنون 1.2 میلیارد یوان چین (حدود 189 میلیون دلار آمریکا) از اموال مفسدان اقتصادی مصادره شده است.
او همچنین اعلام کرد که استرداد این افراد از 68 کشور و مناطق مختلف جهان صورت گرفته است.
مدیر اداره همکاری های بین المللی حزب کمونیست چین یادآور شد: مهم نیست که این افراد به کجا فرار کرده اند، مهم این است که ما در تعقیب، جلب و بازگرداندن آنها مصمم هستیم.
«لیو» در عین حال یادآور شد که نزدیک به نیمی از مقامات سابق دولتی چین که در لیست مظنونان اقتصادی قرار دارند، همچنان در کشورهایی چون آمریکا، کانادا و نیوزلند متواری هستند.
وی از همکاری گسترده با کشورهای مختلف از جمله کشورهای یاد شده برای استرداد این افراد خبر داد و گفت: ما با این کشورها منافع مشترک در امر مبارزه با فساد داریم.
دادستانی عالی خلق چین اوایل اردیبهشت ماه جاری نیز در گزارشی از شناسایی و بازگشت 61 متهم به فساد مالی به کشور و مصادره 629 میلیون یوان (معادل 101.5 میلیون دلار) از دارایی های آنان خبر داده بود.
شرایط مبارزه با فساد در چین حساس تر از قبل شده و حوادث اخیر در برخورد با مقام های ارشد فاسد در این کشور نشان می دهد که حزب و دولت به رهبری «شی جین پینگ» همچنان برای اجرای قانون، کار سختی پیش رو دارند، ضمن آنکه هر روز بر تبلیغات مبارزه با فساد در میان مسوولان چین افزوده می شود.
فساد گسترده در چین برای مقام های این کشور نگران کننده است، اما بسیاری از تحلیلگران می گویند به دلیل ورود افراد بانفوذ و آقازاده ها به فساد مالی، دولت کار سختی برای ریشه کن کردن این پدیده خواهد داشت.
برای چین مهم است که از روش های مختلف این روند را ادامه داده و اقتدار اقتصادی را حفظ کند. برای این کار لازم است در کنار مبارزه با فساد، قدرت رهبری چین تحکیم شود تا این نسل از رهبری بتواند برای عرصه های سیاسی تصمیمات خطیری بگیرد که در عین حال ساختار نظام را به مخاطره نیندازد.
دولت چین مبارزه با فساد مالی در دستگاه های دولتی را از دو سال پیش و با فرمان «شی چین پینگ» رییس جمهوری این کشور آغاز کرده است. وی مبارزه با فساد مقام های کشور را جنگ با ببرها و مگس ها توصیف کرده است.
آساق*231*1597

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
فراری دادن متهم