سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بیش از 800 شناور ایرانی در اقیانوس هند در حال صید هستند


حسن صالحی روز چهارشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در انزلی اظهار كرد : ایران بعد از اندونزی، مقام دوم صید در اقیانوس را دارد و در غرب اقیانوس هند نیز با صید بیش از 200هزار تن ماهی، مقام اول صید را دارا هستیم.
وی با اشاره به تصویب طرح توسعه آبزی پروری بویژه پرورش ماهی در قفس در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اظهار كرد: تولید 20هزار تن ماهی در قفس در آب های شمال و جنوب كشور در سال 95 ، یكی از برنامه های مصوب سازمان شیلات است.
صالحی با اشاره به توسعه مكران به عنوان یكی از سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب خاطرنشان كرد: پرورش ماهی و میگو در دستور كار شیلات قرار دارد.
وی با اشاره به تاكید رئیس جمهوری به سازمان شیلات مبنی بر توسعه صید در اعماق گفت: سازمان شیلات در سال گذشته با بیش از 20 شناور بالغ بر 10 هزار تن صید در اعماق بین 250 تا 300متر انجام داد كه امیدواریم تا پایان سال 96 ، این مقدار به یكصد هزار تن افزایش یابد.
صالحیافزایش بهره وری و مكانیزاسیون توسعه آبزی پروری را از مباحث جدی سازمان شیلات ذكر و خاطرنشان كرد: تفاهم نامه ای با حضور استانداران گیلان ، مازندران و گلستان و معاون هماهنگی امور مناطق آزاد كشور و همچنین مدیران بانك سینا، بنیاد علوی و هلدینگ كشاورزی در راستای حفاظت ، توسعه و حفظ نشان خاویار ایران در جهان با ایجاد یكصد مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با حمایت این مجموعه ها در استانهای شمالی امضا و در سال جاری 15مزرعه آن عملیاتی می شود.
صالحی با بیان اینكه افزایش تولید، زمینه لازم برای فرهنگ سازی و افزایش مصرف را در پی دارد، گفت: در حال حاضر متوسط سرانه مصرف ماهی در ایران، نصف مصرف جهانی است.
وی با اشاره به انجام برنامه ریزی های سازمان شیلات برای 10 سال آینده اظهار كرد: این سازمان درتلاش برای رساندن سرانه مصرف ماهی به نرخ متوسط طی دو برنامه تدوینی بوده و برای سال پایانی برنامه ششم، یك میلیون و 500 تن تولید در بخش شیلات هدف گذاری شده است.
در مراسمی كه روز گذشته (سه شنبه) با حضور محمد سعیدی كیا رئیس بنیاد مستضعفان و رئیس سازمان شیلات برگزار شد، تفاهمنامه همكاری بین بنیاد علوی، شركت مادر تخصصی كشاورزی و دامپروری بنیاد، بانك سینا، سازمان شیلات ایران، استانداری های گیلان، مازندران و گلستان با هدف توسعه پرورش ماهیان خاویاری در كشور منعقد شد.
مهمترین اهداف این تفاهمنامه توسعه پرورش ماهیان خاویاری، ایجاد اشتغال و جذب دانش آموختگان در عرصه تولید ، كاهش فشار صید ذخایر طبیعی از طریق تولید در مزارع پرورشی، توسعه صادرات و تثبیت سهم بازار بین المللی كشور، ارتقاء توان فنی و كارشناسی متناسب با نیاز بخش خصوصی عنوان شده است.
موضوع تفاهمنامه و زمینه همكاری نیز ایجاد یكصد مزرعه پرورش ماهیان خاویاری با ظرفیت 20تن گوشت و 500 كیلوگرم خاویار توسط افراد حقیقی و حقوقی با حمایت امضاء كنندگان است كه از طریق بانك سینا تا سقف 80 درصد اعتبار مورد نیاز اجرای پروژه با سود متعارف و مصوب شورای پول و اعتبار بانك مركزی تامین خواهد شد.
در این تفاهمنامه، استانداری ها حمایت های حقوقی و اجتماعی قانونی و كمك به تامین زمین از طریق منابع طبیعی برای ایجاد مزارع را بر عهده خواهند داشت. همچنین سازمان شیلات و شركت مادر تخصصی كشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان همكاری های لازم در مورد صدور مجوز، انتقال تجارب فنی و كارشناسی، آموزش نیروهای متخصص، همكاری در تامین بچه ماهیان مورد نیاز مزارع و سایر همكاری های فنی و تخصصی و نیز نظارت های تخصصی را بر عهده دارند.
با توجه به برآورد میزان اشتغال زایی و محرومیت زدایی این طرح در استان های شمالی، طرفین تفاهمنامه نظارت های قانونی و تخصصی خود در كل فرآیند احداث مزارع تولید ماهیان خاویاری تا حصول اطمینان از موفقیت هریك از پروژه ها را به عمل آورده و با هدف توسعه صادرات محصول شركت مادر تخصصی كشاورزی و دامپروری بنیاد مستضعفان موظف به توسعه مركز فراوری خاویار به منظور ایجاد خرید متمركز خاویار تولیدی مزارع شده تا تولید كنندگان دغدغه عرضه محصولات خود به بازارهای هدف را نداشته باشند.
7471/6030/2007

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
آیا تا به حال مالدیو ، مرواریدهای اقیانوس هند را دیده اید؟