سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آمار کشته شده های رژیم صهیونیستی از زمان تاسیس اعلام شد


آمار کشته شده های رژیم صهیونیستی از زمان تاسیس اعلام شدایرنا/ وزارت جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که از زمان تاسیس این کشور نامشروع و در جریان جنگ با اعراب 23 هزار و 447 سرباز و افسر صهیونیست کشته شده اند.

پایگاه خبری جی بی سی نیوز اردن به نقل از شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد:‌ علاوه بر این تعداد 68 سرباز و افسر اسرائیلی هم در سال گذشته کشته شده اند.
در آماری که وزارت جنگ رژیم صهیونیستی منتشر کرده، آمده است: خانواده های سربازان کشته اسراییل شده تا سال 2016 بالغ بر 16 هزار و 307 نفر می باشد که 9 هزار و 442 نفر آنان شامل پدر و مادر و 4 هزار و 917 زن بیوه می باشد.
رژیم صهیونیستی به طور رسمی ۴ بار در سال های ۱۹۴۸ ، ۱۹۵۶، ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ میلادی با کشورهای عربی و در رأس آنها سوریه و مصر وارد جنگ شد.
در جنگ 1948 در 14 ماه می زمانی که انگلیس قیمومیت خود را بر فلسطین پایان داد، رژیم نامشروع صهیونیستی اعلام موجودیت کرد، فردای همان روز ارتش کشورهای عربی و تعداد زیادی از داوطلبان جنگ با رژیم صهیونیستی از چند جبهه به نیروهای این رژیم حمله کردند که نهایتا به شکست اعراب منتهی شد.
جنگ 1956 نیز بین مصر و رژیم صهونیستی و بر سر کانال سوئز که جمال عبدالناصر آن را ملی اعلام کرده بود به وقوع پیوست؛ رژیم صهیونیستی مدعی بود حق عبور این رژیم به آبهای آزاد خدشه دار شده و به همین دلیل برای باز کردن کانال سوئز اقدام به حمله علیه مصر کرد که در نهایت کانال سوئز برای مصر ملی اعلام شد و مجمع عمومی سازمان ملل تهاجم علیه مصر را محکوم نمود.
در سال 1967 رژیم اشغالگر صهیونیست در مدت 6 روز صحرای سینا، کرانه باختری رود اردن، نوار غزه و بلندی های جولان را به اشغال خود در آورد و مناطق اشغالی را به بیش از 3 برابر افزایش داد.
در این جنگ نزدیک به 1 میلیون نفر از اعراب آواره شدند و با این که شورای امنیت در پایان جنگ، رژیم صهیونیستی را ملزم به تخلیه این مناطق کرد، اما این قطعنامه تاکنون به مرحله اجرا در نیامده است.
کشورهای عربی پس از اشغال سرزمین های خود توسط رژیم صهیونیستی اقدام به عملیات غافلیگرانه در خط بارلو در جنوب کانال سوئز و بلندی های جولان کردند. در این جنگ نیز ارتش رژیم صهیونیستی وارد خاک مصر شد و در غرب کانال سوئز پیشروی کرد و در مقابل ارتش سوریه نیز بخش هایی از بلندی های جولان را از تصرف صهیونیست ها خارج کرد.
رژیم صهیونیستی در تابستان 2006 نیز با نیروهای حزب الله لبنان وارد جنگ شد. در این جنگ رژیم صهیونیستی خسارات زیاد مالی و جانی متحمل شد و زمانی که شکست خود را قطعی می دید، مجبور شد آتش بس را بپذیرد.(رژیم صهیونیستی تاکنون آمار دقیقی از کشته های خود در این جنگ ارایه نداده است.
رژیم صهیونیستی همچنین در تاریخ ۲۷ دسامبر ۲۰۰۸ میلادی جنگ علیه غزه را آغاز کرد و در شبانگاه ۱۷ ژانویه ۲۰۰۹ میلادی، پس از سه هفته عملیات نظامی همه‌جانبه علیه حماس در نوار غزه، «آتش‌بس یکجانبه» اعلام کرد.
جنگ 8 روزه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نواز غره هم یکی دیگر از جنگ های صهیونیست ها با اعراب است در این جنگ که بیست و چهارم آبانماه 1391 به وقوع پیوست بعد از 8 شبانه روز خاتمه یافت.
گرچه برخی معتقد بودند که بنیامین نتانیاهو این جنگ را برای پیروزی در انتخابات سرزمین های اشغالی از طریق امنیتی کردن فضای این سرزمین به راه انداخت، اما ارتش رژیم صهیونیستی نتوانست این جنگ را به مانند دوره‌های پیشین برای مدت زیادی ادامه دهد و خیلی زود مجبور به پذیرش آتش بس شد.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: ایرنا


ویدیو مرتبط :
آمار بایکوت شده از حملات رژیم صهیونیستی به غزه