سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



راه‌هایی برای پیشگیری از معتاد شدن دختران و زنان جوان


راه‌هایی برای پیشگیری از معتاد شدن دختران و زنان جوانخبرآنلاین/ مدیر اجرایی کانون فرهنگی بانو مجتهد امین گفت: متاسفانه نسبت به گذشته با رشد آمار اعتیاد در میان زنان مواجه هستیم، علاوه بر آموزش و آگاهی، رفع خلاءهای عاطفی در خانواده‌ها مانع از اعتیاد زنان و دختران می‌شود.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، معصومه طاهری گفت: اعتیاد یک آسیب اجتماعی است و تنها یک مشکل و دغدغه فردی و خانوادگی محسوب نمی‌شود بنابراین رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر بسیار مناسب بوده و همه باید بپذیریم که اعتیاد یک مشکل همگانی است و با احساس مسئولیت ملی نسبت به رفع و کاهش آن همکاری کنیم.

وی گفت: حتی خانواده‌هایی که به صورت مستقیم درگیر اعتیاد نیستند نمی‌توانند خود را مصون از خطرات اعتیاد بدانند چراکه این معضل و پدیده شوم اجتماعی بر همه افراد جامعه به صورت غیر مستقیم می‌تواند اثر گذارد، برای مبارزه با اعتیاد ابتدا باید به مسئله پیشگیری توجه داشته باشیم همچنین این معضل باید دلایل شکل‌گیری آن آسیب شناسی شود تا بتوانیم راهکارهای موثرتری اتخاذ کنیم.

مدیر سابق اجتماعی مرکز امور زنان و خانواده ادامه داد: آموزش همگانی در پیشگیری از معضلات اجتماعی همچون اعتیاد بسیار موثر است و نباید مورد غفلت دستگاه‌های کشوری و مردم قرار گیرد. همچنین سازمان‌های مردن نهاد در این راستا می‌توانند نقش بسیار مهمی را بر عهده گیرند چه بسا که تجربه‌های فراوان نشان داده است که با همکاری و مشارکت سازمان‌های مردم نهاد رسیدن به موفقیت تسهیل شده و موثرتر خواهد بود.

طاهری اضافه کرد: خانواده‌ها باید نحوه مواجه شدن با فرد معتاد را بدانند و اقدامات موثر را جهت ترک و بهبودی آن انجام دهند. اعتیاد یک بیماری است و فرد بیمار باید مورد درمان قرار گیرد بنابراین اشتباه خانواده‌ها در این زمینه نه تنها سبب ترک فرد معتاد نمی‌شود بلکه باعث آسیب‌های روحی و روانی زیادی برای اعضای خانواده می‌شود.

وی رویکرد اجتماعی شدن را بسیار مثبت برشمرد و عنوان کرد: همه دستگاه‌ها و مردم باید همکاری کنند تنها با فعالیت یک یا دو دستگاه به نتیجه نخواهیم رسید و مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر یک عزم ملی و همگانی می‌طلبد.

مدیر اجرایی کانون فرهنگی بانو مجتهد امین به موضوع دختران فراری و ایدز اشاره کرد و بیان کرد: متاسفانه نسبت به گذشته رشد آمار اعتیاد، دختران فراری و ایدز در میان زنان افزایش یافته است و این موضوعات نیز بررسی‌های کارشناسی دارد . دختران از لحاظ روحی و روانی عاطفی و حساس‌اند و خانواده‌ها باید خلاء‌های عاطفی فرزندانشان را رفع سازند تا دچار مشکلاتی همچون اعتیاد آنها نشوند. البته به موضوع افراط و تفریط در این راستا باید توجه شود.

مدیر سابق اجتماعی مرکز امور زنان و خانواده قبح زدایی از اعتیاد را معضل بزرگتر خود اعتیاد برشمرد و گفت: برخی خانواده‌ها اعتیاد برایشان اهمیت ندارد و یک امر عادی تلقی می‌شود و این مسئله مشکلات فراوانی را برای خانواده‌های آنان فراهم می‌سازد.

طاهری افزود: مدیران مدارس و معلمان باید دانش آموزانی که خلاء عاطفی دارند را شناسایی کرد و حمایت‌های لازم را در میان آنها به انجام رسانند تا علاوه بر رشد تحصیلی آنها مانعی در برابر اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی که این دانش آموزان را تهدید می‌کند، باشند. چرا که احساس تنهایی و خلاءهای عاطفی این افراد را به سمت اعتیاد سوق می‌دهد.

مدیر اجرایی کانون فرهنگی بانو مجتهد امین به موضوع رویکردهای دینی اشاره داشت و تاکید کرد: در دین مبین اسلام به محبت و عاطفه بسیار زیاد توجه شده است و خانواده‌ها باید حرف و عمل دینی آنها برای فرزندانشان یکسان باشد تا بتوانند از ایجاد آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کنند. همچنین تقویت ایمان در میان نوجوانان و جوانان خود نوعی پیشگیری از اعتیاد به شمار می‌رود.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: خبرآنلاین


ویدیو مرتبط :
پیشگیری از پرمویی در زنان و دختران - استاد عباس تبریزیان پدر طب اسلامی جهان