سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



وضعیت نگران‌کننده صنعت قطعه‌سازی


عضو هیأت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی از تاثیر بحران بازار خودرو بر صنعت قطعه‌سازی خبر داد.

عبدالله یزدانبخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، با اشاره به اینکه در حال حاضر صنعت قطعه‌سازی در شرایط نامناسبی به سرمی‌برد، اظهار کرد: شرایط فعلی بسیار نگران‌کننده است و برنامه‌ مشخصی برای بهبود این وضعیت تدوین نشده است.

وی با بیان اینکه در سایر کشورها اگر صنعت خودرو از صنعت نفت پیشی نگرفته باشد در جایگاه برابر با آن قرار دارد،ادامه داد: در کشورهای پیشرفته این صنعت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و به عنوان صنعتی که سبب ارتقاء تکنولوژی در کشور می‎‌شود، مطرح است؛ صنعتی اشتغال‌آفرین که نیاز اقتصادی آن کشور را تا حدودی برطرف می‌کند.

عضو هیأت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی افزود: صنعت خودرو مانند پتروشیمی و فولاد صنعتی مادر به شمار می‌رود به همین دلیل دولت باید نگاه ویژه‌ای به این دسته از صنایع داشته باشد. توجه به این صنعت به همان نسبت که موجب بهبود شرایط نامناسب آن می‌شود به صنایع وابسته آن نیز کمک می‌کند و زمانی که این صنعت در تلاطم قرار گیرد صنایع مرتبط نیز از جمله صنعت قطعه‌سازی متزلزل خواهند شد.

یزدانبخش با اشاره به اینکه طبق آمار صنعت خودرو بیش از 1200 کارخانه قطعه‌سازی را پوشش می‌دهد، خاطرنشان کرد: گستردگی این صنعت لزوم نیاز به سرمایه‌گذاری کافی و توجه جدی به آن را توجیه می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه کمپین نخریدن خودرو در اثر ایجاد جوی سیاسی- اقتصادی بوده و به کیفیت خودروها مرتبط نبوده است، یادآور شد: دولت وعده می‌دهد به صنعت خودرو کمک می‌کند، اما این وعده‌ها تحقق پیدا نمی‌کند، بنابراین به مرور تاثیرات منفی عدم اجرای این وعده‌ها در بازار مشاهده می‌شود.

عضو هیأت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی در خصوص نیاز صنعت خودرو عنوان کرد: نیاز اصلی این صنعت زمانی برطرف می‌شود که دولت بیش از 300 هزار خودرو را پشتیبانی مالی دهد تا این مجموعه پوشش نسبی مالی‌اش را به دست آورد.

یزدانبخش در ادامه تصریح کرد: پشتیبانی این 300 هزار خودرو وعده‌ای است که دولت برای کمک به این صنعت متعهد شده است، اما در حال حاضر با تسهیلات داده شده این مهم تحقق نیافته است و لازم است تاکید کنم اگر این تسهیلات ادامه نداشته باشد نمی‌تواند بر رونق بازار خودرو تاثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر اینکه فروش 100 هزار خودرو در مدت زمان 6 روز نشان از نیاز مردم دارد، یادآور شد: این حجم خرید بار دیگر نشان داد که کمپین‌های تحریم خرید خودرو ایرانی واقعی نبوده و در صورت وجود تسهیلات کیفیت دلیل عدم خرید مردم نخواهد بود. اگر این تسهیلات برای بخش مسکن نیز در نظر گرفته شود مردم استقبال خواهند کرد.

عضو هیأت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی با اشاره به اینکه صنعت خودرو صنعتی اشتغال‌زاست، خاطرنشان کرد: در تمام کشورها دولت‌ها از این صنعت اشتغال‌زا حمایت می‌کنند که این حمایت از اهمیت بسیاری برخوردار است.

یزدانبخش با تاکید بر این مهم که هیچ دولتی قصد زمین‌ زدن مردم خود را ندارد، افزود: مشکلات اقتصادی، بدهی‌ها و عقب افتادگی‌ها از دولت پیشین به دولت یازدهم به ارث رسیده است و این دولت باید فرصت پیدا کند تا در رفع آنها بکوشد، همچنین در بخش تجارت نیز مشکلات فراوانی به وجود آمده است که دولت باید با برنامه‌ریزی و تفکر این نابسامانی‌ها را سامان بخشد.

تاثیر تسهیلات خرید خودرو بر بازار خودروهای دست دوم

وی درخصوص تاثیر تسهیلات خرید خودرو بر بازار خودروهای دست دوم، یادآور شد: این تسهیلات مسلما سبب ایجاد تعادل نسبی در قیمت‌ها خواهد شد.

عضو هیأت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر قیمت‌های کاذب در بازار و به خصوص بازار مسکن و خودرو به وجود آمده‌ است.

یزدانبخش اظهار کرد: جای تاسف دارد که پس از چندین سال استفاده از یک خودرو، آن را با قیمتی بالاتر از قیمت خریداری شده بتوان فروخت. با ارائه این تسهیلات از جانب دولت می‌توان امید داشت که این قیمت‌های کاذب از بین بروند، زیرا وقتی بتوان خودرو نو را در شرایط نرمال خریداری کرد قطعا خودور دست چندم با قیمت کاذب خریداری نخواهد داشت.

انتهای پیام


ویدیو مرتبط :
‫وضعیت نگران کننده قیمت‬‎