سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



منطقه آزاد اروند، قطب تولید فولاد كشور می شود


محمدرضا معتمدی روز یكشنبه در گفت و گو با ایرنا با تشریح اقدامات سازمان منطقه آزاد اروند در راستای رونق اقتصادی و توسعه اشتغال، با بیان راه اندازی شركت های تولید فولاد در منطقه گفت:این منطقه در حال تبدیل شدن به یكی از قطب های تولید فولاد كشور است و تعدادی شركت فولادی در منطقه در دست راه اندازی است كه با سرمایه گذاری قابل توجهی در آینده نزدیك بهره برداری می شود.
وی افزود:یكی از این كارخانه  ها فولاد كاوه اروند است كه با سرمایه گذاری 2 هزار و 962 میلیارد ریال در زمینه تولید انواع فولاد اسفنجی آغاز به كار كرده و با پیشرفت فیزیكی حدود 70 درصدی، خط اول نورد این كارخانه تا خرداد سال جاری آغاز خواهد شد.
معاون سرمایه‌گذاری سازمان آزاد اروند اظهار داشت:در سایت خرمشهر حدود 350 نفر تاكنون اشتغال مستقیم ایجاد شده و با تكمیل مراحل بعدی این كارخانه، حدود دو هزار نفر در این كارخانه مشغول به كار می شوند.
معتمدی دیگر پروژه اقتصادی و فولادی در حال اجرا در محدوده منطقه آزاد اروند را احداث كارخانه ذوب فولاد جهان آرا خواند و افزود:این پروژه با سرمایه گذاری حدود 12 هزار و 986 میلیارد ریالی، برای 430 نفر اشتغالزایی مستقیم داشته است.
وی ادامه داد: این پروژه شامل تمامی مراحل و بخش  های یك مجتمع فولاد از ذوب تا احیا و نورد را شامل می  شود كه با پیشرفت فیزیكی 10 درصد تاكنون یكی از امیدهای صنعت خرمشهر است.
معتمدی گفت:یك پروژه فولادی نیز با همكاری و سرمایه گذاری كویت استیل و همكاری شركت ایمیدرو وزارت صنعت، معدن و تجارت پس از انجام اقدامات مطالعاتی، سال آینده اجرایی خواهد شد.
معتمدی همچنین یكی از پروژه های مهم سرمایه گذاری در محدوده سازمان منطقه آزاد اروند را ' شیمی شهر' خواند و گفت:با راه اندازی كامل این طرح و اتصال خط اتیلن بندر امام خمینی (ره) به آبادان، امكان تامین خوراك برای واحدهای تولیدی صنایع پایین دستی پتروشیمی فراهم شده و این مهم، تاثیر بسزایی در جلوگیری از خام فروشی مواد پتروشیمی در كشور ایفا می كند.
وی اظهار داشت:مطالعات واگذاری و امور زیر ساختی شهرك شیمی انجام شده و سرمایه گذاران پس از عقد قرارداد در این شهرك مستقر می شوند.
معاون سرمایه‌گذاری سازمان آزاد اروند از پروژه شیمی شهر به عنوان یكی از مهم ترین برنامه های اقتصادی سازمان یاد كرد و افزود:طراحی و امور مطالعاتی سایت پروژه انجام شده است.
وی افزود:تاكنون برای فعالیت 16 پالایشگاه كوچك یا مینی ریفاینری مجوز اعطا شده و امور عملیاتی هشت شركت نیز در این بخش انجام شده كه سه شركت آن به بهره برداری رسیده است.
معاون سرمایه‌گذاری سازمان آزاد منطقه آزاد اروند در ادامه سخنانش همچنین با بیان تبادلات بین المللی این سازمان در بخش تجارت خارجی با دیگر كشورها، گفت:توافقنامه ای نیز بین این سازمان و سفارت چین در ایران امضا شده است كه بر اساس آن، شهرك صنعتی چینی ها در این منطقه احداث شود و قطعه زمین 200 هكتاری نیز در این خصوص مشخص شده است.
معاون سرمایه‌گذاری سازمان آزاد اروند گفت: همچنین زمینی با مساحت 9 هزار متر مربع در اختیار شركت چینی تولید پارچه و چاپ بنر قرار داده می شود تا امور تولیدی خود را انجام دهد.

** ثبت 16 هزار و 94 بیمه شده جدید در تامین اجتماعی
معتمدی در ادامه سخنانش با تشریح آمار اشتغال در محدوده سازمان منطقه آزاد اروند طی سال گذشته، گفت:سال گذشته 16 هزار و 94 بیمه شده جدید در سازمان های تامین اجتماعی آبادان و خرمشهر ثبت شد كه از این مجموع، حداكثر 20 درصد اشتغال موقت می باشد.
وی تامین اشتغال برای ساكنان و بیكاران جویای كار محدوده سازمان منطقه آزاد اروند را از موارد پر اهمیت سازمان خواند و افزود:مجموع بیمه شدگان ثبت شده در آبادان هشت هزار و 440 نفر و در خرمشهر نیز هفت هزار و 654 نفر بود كه آمار قابل توجهی است.
معاون سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: این اشتغال ها در شركت های تجاری، عمرانی و خدمات بازرگانی و بازارهای كالای همراه مسافر بوده است.
معتمدی گفت: این آمار نشان دهنده این است كه در منطقه رونق ایجاد شده و فضایی كه در منطقه آزاد اروند ایجاد شده عامل ثبت این میزان اشتغال بوده است.
منطقه آزاد اروند در شمال غربی خلیج فارس در محل تلاقی اروند رود و كارون واقع و دارای مرز مشترك با كشورهای عراق و كویت است.
این منطقه از دیرباز به دلیل وجود آب شیرین فراوان و رودهای بهمنشیر، كارون و اروند، امكانات حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی به داخل و خارج كشور و با وجود فرودگاه بین المللی پیشرفته آبادان و به دلیل فاصله كم با كشورهای همجوار از مزیت های منحصر به فرد منطقه آزاد اروند محسوب می شود.
طرح پیوستن خرمشهر و آبادان به منطقه آزاد اروند كه حركتی برای پیشرفت و رونق اقتصادی این منطقه بود، اواخر سال 92 و همزمان با سفر رئیس جمهور به خوزستان مطرح و از ابتدای سال 93 به طور قانونی اجرایی شد.
براساس این طرح منطقه آزاد اروند كه پیش از این 17 هزار هكتار بود، به 37 هزار و 400 هكتار افزایش یافت تا با پوشش دادن آبادان و خرمشهر، به رفع مشكلات زیرساختی و بهبود وضع كار و معیشت مردم این دو شهر كمك شود.
7104/6125 /1596

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
منطقه آزاد اروند در خرمشهر