سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آرمان نوشت: کارت دعوت برای لاریجانی!


آرمان نوشت: کارت دعوت برای لاریجانی!آرمان/ متن پیش رو در آرمان منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست.

بسیار پیش آمده زمانی که اتفاق ناخوشایندی برای فردی رخ می‌دهد به دلیل شوکی که به او وارد می‌شود به انکار موضوع می‌پردازند و به زبان عامیانه«هنوز گرم است و متوجه نمی‌شود» روال دراین اتفاقات اینگونه است که آنها پس از اینکه به تدریج متوجه عمق اتفاق می‌شوند هجمه به عامل موضوع را آغاز می‌کنند یا اینکه به انکار آن می‌پردازند و حاضر نیستند درمقابل دیگران به ویژه اگر رقیب از نوع سیاسی آن باشد اعتراف به آنچه کنند که رخ داده است بلکه شرایط را در ذهن خود بدون تغییر ترسیم می‌کنند و سعی دارند همان تصویر را در ذهن دیگران هم به نمایش بگذارند اما متوجه یک نکته نیستند و آن هم معنای لبخندی است که بر لب مخاطبشان می‌نشیند. مانند همین اظهاراتی که دیروز حسین نقوی حسینی رئیس کمیسیون هفت نفره اصولگرایان در روز گذشته داشت. وی در اظهاراتی تامل‌برانگیز اینچنین گفت: « آقای لاریجانی برای پیوستن به فراکسیون اصولگرایان در مجلس دهم ابراز تمایل کرده است.» این جمله از همان جملاتی بود که مخاطب آگاه به مسائل سیاسی چند واکنش می‌تواند به آن داشته باشد یا چهره خود را برمی گرداند و خنده‌ریزی می‌کند؛ اگر رودربایستی داشته باشد سر خود را به نشانه تایید تکان می‌دهد اما دردل خود عباراتی را می‌گوید یا اینکه به او می‌گوید، باید هم راستا با زمان حرکت کند چرا که اظهارات او از سوی اقشار زیادی پذیرفتی نیست.
هجمه پس از اعلام استقلال لاریجانی
علی لاریجانی در روز جمعه ۲۳ بهمن بود که استقلال خود از جریان اصولگرایی به معنای مرسوم سیاسی اعلام کرد و گفت:« ‌به صورت مستقل وارد انتخابات شده‌ام ولی به این معنا نیست که اصولگرا نباشم. البته برای این اقدام دلایلی داشته‌ام.» پس از این اظهارات بود که برخی اصولگرایان از جنس تندرو به او خرده گرفتند مثلا دو روز بیشتر از این اظهارات لاریجانی نگذشته بود که حمید رسایی عضونزدیک به جبهه پایداری طی یادداشتی در ۹ دی نوشت: «دولت و آقای لاریجانی در طول ماه‌های گذشته موانع متعددی در برابر خود داشتند تا بتوانند فرزند ناقص الخلقه‌ای به نام برجام را از دل مجلس سالم بیرون بکشند. یکشنبه دو هفته قبل، بلافاصله بعد از قرائت گزارش دقیق و آسیب شناسانه کمیسیون ویژه برجام، رئیس مجلس طرح مورد نظر خود که در ظاهر شروطی برای برجام تعیین می‌کرد اما در واقع هیچ تاثیری در آن نداشت را با دو فوریت مطرح کرد تا در ۲۴ ساعت بتواند سر و ته موضوع را ببندد. آقای لاریجانی در روزی که قرار بود فوریت این طرح را به رأی نمایندگان بگذارد، در اقدامی غیرقانونی حدود یک ساعت در جلسه غیرعلنی و غیررسمی به تعریف و تمجید و توجیه این طرح و ضرورت بررسی فوری آن پرداخت. در حالی که مطابق آیین نامه، موافقان و مخالفان هر طرحی تنها می‌توانند پنج دقیقه نظر خود را در جلسه علنی اعلام کنند. اما مهم‌تر از این قانون شکنی رسمی، سخنان دوپهلوی علی لاریجانی در جلسه غیرعلنی آن روز مبنی بر جمع‌بندی ارکان نظام بر تسریع در تصویب این طرح بود به طوری که هر شنونده‌ای را به این خطا می‌انداخت که ظاهرا رهبر معظم انقلاب نیز با این طرح مخالفتی ندارند. حتی آقای لاریجانی در آخرین فراز همان جلسه غیرعلنی، موضوعی را به مسئول دفتر رهبر انقلاب منتسب کرد که بلاشک در آرای نمایندگان به یک فوریت آن تاثیر داشت.» این اظهارات رسایی همان مرحله نخست است که بر اثر وارد آمدن شوک به هر ریسمانی چنگ می‌زنند تا لاریجانی را از چشم مردم بیندازند. یا اینکه اسماعیل کوثری دیگر نماینده اصولگرای مجلس درباره دلایل مستقل شرکت کردن علی لاریجانی در انتخابات مجلس اظهار کرد: «بعید می‌دانم آقای لاریجانی سرانجام به ائتلاف نپیوندد و بخواهد مستقل شرکت کند. نیامدن یکی دو نفر به جمع ائتلاف اصولگرایان مشکل جدی محسوب نمی‌شود و به جایی هم بر نمی‌خورد.»
تحسین اعلام استقلال لاریجانی
اما در مقابل تندروها که به لاریجانی هجمه می‌برند یا اعلام استقلال او را رد می‌کنند میانه روهایی قرار دارند که با رئیس مجلس همفکر هستند مانند مطهری که چنین می‌گوید: «اعلام استقلال لاریجانی از اصولگرایان در انتخابات مجلس دهم اقدامی درست اما دیرهنگام بود. نمی‌توان تصور کرد علی لاریجانی با افرادی چون حمید رسایی دور یک میز بنشینند و یک تصمیم واحد بگیرند. وی به اصولگرایان هشدار می‌دهد که اگر در مسیر ۱۰ ساله خود پیش بروند محکوم به نابودی هستند و از سوی مردم مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند.» از سوی دیگر ایرج ندیمی نماینده میانه روی مجلس هم می‌گوید که «رئیس مجلس بر اساس رایزنی‌هایی که با مراجع تقلید و علما داشتند وارد صحنه شدند و اعلام استقلال کردند ولی ایشان قطعا با بزرگان جریان اصولگرایی رابطه دارند و در جهت اصل وحدت گام بر می‌دارند.»
در نهایت...
شوخی است اگر لاریجانی از مواضع بیان شده خود کوتاه بیاید. او را دیگر باید کمتر به چشم یک فعال سیاسی مورد ارزیابی قرار داد بلکه او دیگر در دایره مصلحان و بزرگان کشور حضور دارد و اصولگرایان به ویژه طیف تندروی آنها باید در آرزوی بازگشت لاریجانی باشند. شاید هم آنها می‌دانند دلیل شکست شان در انتخابات مجلس می‌تواند هجمه به افرادی دارای وزن بالا مانند علی لاریجانی باشد.

با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: آرمان


ویدیو مرتبط :
طراحی کارت دعوت و کارت ویزیت بنر و بروشور