سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



مرگ 25 درصد بیماران پیوند قلب و ریه درایران / 10 درصد در دنیا


دكتر كتایون نجفی زاده روز سه شنبه در حاشیه آخرین روز از كارگاه تخصصی پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشكی مازندران در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در دنیا 25درصد پیوند می شوند و 10 درصد فوت می كنند اما در ایران 25درصد فوت می كنند، چهار درصد پیوند می شوند.
وی خاطرنشان كرد: هر بیمار مرگ مغزی به یك تا هشت نفر می تواند عضو و به 53 نفر نیز نسوج اهدا كند.
به گفته وی، بیمار پیوندی دریافت كننده نسوج مانند قرنیه چشم، پوست، تاندون و استخوان با دریافت نسج از معلولیت نجات می یابد.
رئیس اداره پیوند و بیماری های خاص وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكی، با بیان اینكه ایران در جایگاه چهل و سوم جهان در اهدای عضو قرار داشت، گفت: براساس آخرین آمارها، ایران به رتبه 32 ارتقا یافت اما با وجود مرگ و میر مغزی پنج تا هشت هزار نفره در سال در كشور و روحیه فرهنگ ایثارگری در مردم، با آمارهای مطلوب فاصله بسیاری داریم.
سالانه پنج تا هشت هزار مرگ و میر مغزی دراثر تصادفات در كشور روی می دهد كه ٥٠ درصد قابلیت اهدا دارند اما بیشترین اساس تائید مرگ مغزی با معاینات بالینی است و هیچ پزشكی نمی تواند فقط با دیدن و بررسی تصویربرداری های مغزی و آزمایشات در مورد مرگ مغزی نظر بدهد. معاینه كننده باید اثبات كند كه هیچیك از اعصاب 12 گانه ساقه مغز فعالیت ندارند. همچنین طبق قانون ایران و بسیاری از كشورهای دیگر با گرفتن نوار مغزی و اثبات صاف بودن آن از عدم فعالیت نیمكره های مغز نیز مطمئن شود.
بنابر آمارها سالانه پنج تا هشت هزار مرگ مغزی در اثر تصادف در كشور رخ می دهد كه از این تعداد در مجموع 2500 تا 4000 نفر واجد اهدای عضو هستند كه در حال حاضر ، كمتر از یك چهارم پیوند و اهدا انجام می شود كه بیشترین آمار با تعداد 808 نفر مربوط به سال گذشته بوده است.
به گزارش ایرنا، نخستین كارگاه آموزشی تخصصی هماهنگ كنندگان اهدای عضو بیماران مرگ مغزی از چهارشنبه گذشته در دانشگاه علوم پزشكی مازندران آغاز شد و امروز سه شنبه پایان یافت.
پرستاران، سرپرستاران و هماهنگ كننده های اهدای عضو در كارگاه های آموزشی مجزا چگونگی اطلاع دادن مرگ مغزی به خانواده بیمار، چگونگی اخذ رضایت برای اهدای عضو و اهمیت این موضوع را آموزش دیدند.
همچنین كارگاه آموزشی برای تاییدكنندگان بیماران با مرگ مغزی به طور جداگانه برگزار شد.
7329/6097

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
محاسبه ی ریاضی دنیا و آخرت 150 درصد و 50 درصد؟