علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



شرکت‌هاي دارويي آذربايجان شرقي به شرکت‌هاي دانش‌بنيان تبديل شوند


ايسنا/ استاندار آذربايجان شرقي گفت: تمامي دستگاه‌هاي اجرايي بايد در درجه اول براي تامين نيازهاي خود، از شرکت‌هاي دانش بنيان خريداري کنند و بدانند که اين مهم، يکي از تکليف‌هاي آنان است.
اسماعيل جبارزاده در نشست ستاد اجرايي و راهبردي سومين نمايشگاه و جشنواره فناوري‌هاي نو و پيشرفته تبريز با بيان اينکه اميدواريم نمايشگاه امسال، وسيع‌تر و پرمحتواتر از سال گذشته برگزار شود، گفت: خوشبختانه تعداد شرکت کنندگان در نمايشگاه امسال در مقايسه با سال قبل بيش از 30 درصد افزايش پيدا کرده است.
وي افزود: انتظار داريم بخش اعظمي از طرح‌هاي شرکت کننده در نمايشگاه فناوري‌هاي نو و پيشرفته، تجاري سازي شوند و در شکوفايي اقتصادي استان و ايران اسلامي نقش‌آفرين باشند.
وي در ادامه با بيان اينکه وضعيت فعلي استان نتيجه تلاش‌هاي مديران استاني در 18 ماه گذشته و پس از روي کار آمدن دولت تدبير و اميد است، تصريح کرد: متاسفانه در دولت گذشته، به امر پژوهش و فناوري با ديدي فانتزي نگريسته مي‌شد و حتي جلسات پژوهش و فناوري آن چنان که بايد و شايد برگزار نمي‌شد.
استاندار آذربايجان شرقي همچنين با مقايسه وضعيت پارک علم و فناوري استان با چندين استان ديگر، تقويت بيش از پيش شرکت‌هاي دانش‌بنيان و پارک علم و فناوري استان را خواستار شد.

جبارزاده ادامه داد: کارنامه علمي و فناوري استان آذربايجان شرقي، کارنامه قابل قبولي است؛ ولي بايد بدانيم که قانع شدن در چنين اموري باعث رکود و کاهش سرعت مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي بسيار قوي که در استان وجود دارد، به وضعيت فعلي قانع نيستيم. چرا که به عنوان مثال، بيش از 240 هزار دانشجو در اين استان مشغول تحصيل هستند که 20 هزار نفر از آن‌ها را دانشجويان دوره تحصيلات تکميلي تشکيل مي‌دهند.
وي خطاب به اعضاي ستاد برگزاري دومين نمايشگاه فناوري‌هاي نو و پيشرفته عنوان کرد: مطمئن هستم در سال 95 و در سايه تلاش‌هاي ارزشمند تمامي مديران، استان از لحاظ تعداد شرکت‌هاي دانش‌بنيان و تعداد طرح‌هاي فناورانه تجاري‌سازي شده بهتر از وضعيت فعلي خواهد بود.

جبارزاده با تاکيد بر لزوم معرفي بيش از پيش طرح‌هاي فناورانه و تجاري‌سازي شده ادامه داد: تمامي دانشگاه‌هاي استان بايد در اين دوره از نمايشگاه حضور فعالي داشته باشند تا با تلاش تمامي دستگاه‌هاي مربوطه بتوانيم نمايشگاهي در سطح بالا برگزار کنيم.
وي گفت: شرط حيات و بقاي ما در عرصه رقابت‌ها، برخورداري از شرکت‌هاي دانش‌بنيان خواهد بود. با توجه به موفقيت‌هاي دولت تدبير و اميد در عرصه ديپلماسي نيز بايد از اين پس شاهد نگاه بهتري نسبت به فعاليت‌هاي فناورانه در استان باشيم.
جبارزاده افزود: به هر ميزان که توليدات و صادرات استان ما بر محور توجه و تمرکز بر روي توليدات دانش‌بنيان باشد، خواهيم توانست که هم سياست‌هاي مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب اسلامي را در مورد اقتصاد مقاومتي محقق کنيم و هم زمينه را براي حضور بيش از پيش خود در بازارهاي منطقه‌اي و جهاني فراهم کرده و رشد اقتصادي کشور را شاهد باشيم.
وي در بخشي از سخنان خود، ايجاد فن بازار در کنار اين نمايشگاه را خواستار شد تا در طول سال بتوان طرح‌ها و ايده‌هاي فناورانه و دانش‌بنيان را در اين مرکز و براي مشتريان عرضه کرد.
استاندار آذربايجان شرقي در واکنش به درخواست يکي از حضار مبني بر لزوم افزايش حمايت از شرکت‌هاي دانش‌بنيان گفت: حمايت از شرکت‌هاي دانش‌بنيان و در اولويت قرار دادن رفع مشکلات آنان يکي از مهم‌ترين اولويت‌هاي استاني ماست که در کنار اين موضوع بايد مرکز ارائه خدمات به شرکت‌هاي دانش‌بنيان، بيش از پيش تقويت شده و خدمات مشاوره‌اي و حقوقي را به صورت رايگان به شرکت‌هاي دانش بنيان ارائه دهد.

وي همچنين در ادامه با بيان اينکه به بحث خريد محصولات مورد نياز خود از شرکت‌هاي دانش بنيان توجه مي‌کنيم، گفت: تمامي دستگاه‌هاي اجرايي موظف هستند که در درجه اول و در شرايط مساوي، کالاهاي مورد نياز خود را از شرکت‌هاي دانش بنيان استان تهيه کنند. با توجه به گزارشات ديوان محاسبات، اگر هر يک از دستگاه‌هاي اجرايي بر خلاف اين امر، اقدام کند برخورد ما با آن‌ها، برخورد سختي خواهد بود.
جبارزاده در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه بخش اعظمي از صنايع استان، قابليت تبديل شدن به شرکت‌هاي دانش بنيان را دارند، افزود: به عنوان مثال تمامي شرکت‌هاي دارويي استان بايد در کمترين زمان ممکن به شرکت‌هاي دانش‌بنيان تبديل شوند.
وي ادامه داد: وقتي محصولات غذايي توليد شده در اين استان دارنده استانداردهاي مطرح بين‌المللي هستند، چرا نبايد اين شرکت‌ها به شرکت‌هاي دانش‌بنيان تبديل شوند.
استاندار آذربايجان شرقي تصريح کرد: فناوري و دستيابي به اقتصاد دانش‌بنيان، هدف و برترين اولويت ماست و از اين پس نيز به صورت جدي و عملي از شرکت‌هاي دانش بنيان حمايت مي‌کنيم


ویدیو مرتبط :
بازدید از شرکت های دانش بنیان 3