سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



تاثیر برنامه های پس زمینه آیفون در مصرف باتری


تاریخ انتشار : 13 آبان 1394

بستن برنامه های پس زمینه یا در حال اجرا در دستگاه های اپل چه تاثیری روی مصرف باتری و یا سرعت دستگاه داره ؟ آیا واقعا اگه برنامه های پس زمینه رو ببندید مصرف باتری کمتر میشه یا سرعت آیفون ، آیپاد و آیپد شما بیشتر میشه ؟ تو این پست خیلی کوتاه در مورد این مسئله توضیح میدم .

تاثیر برنامه های پس زمینه آیفون در سرعت و باتری

تاثیر برنامه های پس زمینه آیفون در سرعت و باتری

تاثیر برنامه های پس زمینه آیفون در سرعت

وقتی یه برنامه رو باز می کنید ، فرقی نمی کنه تو چه دستگاهی با چه سیستم عاملی ، اطلاعات مربوط به اون برنامه از داخل هارد یا حافظه پایدار به حافظه موقتی RAM منتقل میشه و تا زمانی که شما اون برنامه رو نبندید ، اون اطلاعات داخل حافظه RAM می مونه . نسبت به درخواست شما از برنامه ، اطلاعات بین حافظه RAM و پردازنده اصلی جابجا میشه . مثلا فرض کنید دارید با گوشی تون بازی انجام میدید و به امتیاز خاصی رسیدید ، تا زمانی که شما بازی رو ذخیره نکنید ، اون امتیاز در حافظه RAM ذخیره میشه و اگه بازی رو Save بدید ، اون امتیاز از RAM به حافظه پایدار منتقل میشه .

این نقل و انتقال اطلاعات بین رم و هارد و پردازنده یه مدت زمانی طول می کشه . هرچی اطلاعات به پردازنده نزدیک تر باشه ، پردازش زودتر انجام میشه . پس بهتره که اطلاعات توی رم ذخیره باشه چون رم و CPU به طور مستقیم با هم در ارتباط هستن اما هارد به واسطه رم و واسط های دیگه با پردازنده در ارتباط هست .

موقعی که شما برنامه در حال اجرا در پس زمینه رو می بندید ، اطلاعات اون برنامه از حافظه RAM پاک میشه و موقعی که مجددا برنامه رو باز می کنید ، فرآیند انتقال اطلاعات از هارد به رم و از رم به پردازنده از نو شروع میشه . این مسئله باعث کاهش سرعت پردازش برنامه ها در آیفون و یا هر وسیله دیگه ای میشه .

مالتی تسکینگ در آیفون و آیپد

مالتی تسکینگ در آیفون و آیپد

تاثیر برنامه های پس زمینه آیفون در مصرف باتری

برخلاف اون چیزی که شما فکر می کنید ، در سیستم عالم iOS یعنی گوشی آیفون ، تبلت آیپد و موزیک پلیر آیپاد ، برنامه های پس زمینه در حال اجرا نیستن و باتری مصرف نمی کنن . منظور از این جمله اینه که پردازشی توسط اون برنامه ها انجام نمیشه تا زمانی که شما اون برنامه رو کلیک و اجرا کنید . یعنی اگه 10 تا برنامه توی آیفون و در پس زمینه باز باشن ، پردازشی توسط سیستم عامل و یا پردازنده اصلی صورت نمیگیره تنها چیزی که اتفاق میفته اینه که اطلاعات اون برنامه توی رم ذخیره شده نگه داشته میشن تا به محض کلیک ، به سرعت اجرا بشن .

این مسئله در مورد برنامه های خاص نقض میشه مثلا اگه شما موزیک پلیر رو اجرا کنید و آهنگ گوش بدید ، بعد یه برنامه دیگه باز کنید ، برنامه موزیک پلیر به پس زمینه منتقل میشه اما چون صدا داره از اسپیکر پخش میشه ، باتری هم مصرف میشه و یا مثلا برنامه GPS و امثال این برنامه ها که تو هر لحظه دارن یه کاری می کنن یا از وای فای استفاده می کنن ، قطعا در مصرف باتری تاثیر میذارن .

اما اینکه شما فکر کنید هیچ وقت نباید هیچ برنامه ای توی پس زمینه آیفون باز باشه تا باتری کمتری مصرف بشه ، تفکر اشتباهی هست . چون برنامه هایی که توی لیست ” برنامه های اخیر ” میاد لزوما برنامه هایی نیستن که باز باشن یا باتری مصرف کنن ، اون برنامه ها ، برنامه های بیشتر استفاده شده یا اخیرا استفاده شده هستن که اپل برای سرعت بیشتر دسترسی و همچنین پردازش ، اونا رو توی رم ذخیره نگه میداره .

پس بستن برنامه های پس زمینه در آیفون نه تنها به مصرف باتری کمکی نمیکنه بلکه مصرف باتری رو بیشتر هم میکنه چون اگه پشت سر هم حافظه RAM رو خالی کنید ، برای باز کردن هر برنامه ای ، دوباره باید کلی اطلاعات از حافظه پایدار ( هارد ) به رم منتقل بشه که همین مسئله مصرف باتری رو بیشتر میکنه ضمن اینکه استهلاک قطعات داخلی رو هم بیشتر می کنه و شاید حتی گرمای بیشتری هم تولید بشه .

پس به زبون ساده و خلاصه ، اگه بذارید برنامه های پس زمینه در آیفون یا آیپد شما باز بمونن بهتره تا پشت سر هم اونارو ببندید . این مسئله در مورد سیستم عامل iOS صدق می کنه و در مورد اندروید دقیقا به این شکل نیست و باید تو یه پست دیگه توضیح بدم .

این مطلب توسط وب سایت علم فردا تهیه شده ! دوستان عزیز ، متاسفانه اخیرا سایت های زیادی بدون اجازه ما مطالب علم فردا رو کپی میکنن و به نام خودشون میزنن . خواهش میکنیم برای حمایت از علم فردا حتما به هر کسی که می تونید اطلاع رسانی کنید که منبع اصلی این مطالب وب سایت علم فردا ست ! مینیکس - اندروید باکس - مینی کامپیوتر لپ تاپ آترامارت دیجیک ، فروش انواع کابل و تبدیل لطفا این مطلب رو با دوستان تون هم به اشتراک بذارید ! محمد امین زادهمحمد امین زاده محمدرضا امین زاده هستم ، مهندس الكترونیك و سردبیر مجله علم فردا . علاقه زیادی به سخت افزار و طراحی مدارهای الکترونیکی دارم ، اگه فرصتی باقی بمونه در زمینه ادیت فیلم و تصویر و همچنین طراحی رابط کاربری وب و اندروید مطالعه و تمرین می کنم . توصیه میکنم حتما مطالب زیر رو هم بخونید نوشتن مطالب آموزشی به زبان ساده و قابل فهم برای همه ، کار بسیار سختیه . از طرفی ، نگهداری یک وب سایت آموزشی خرج داره ! اگر براتون امکان داره لطفا با پرداخت مبلغ کمی در هزینه های سایت سهیم باشید تا ما هم بتونیم با خیال راحت براتون بنویسیم و به سوال ها تون پاسخ بدیم . ♥ حمایت مالی از علم فردا


ویدیو مرتبط :
برنامه های پرمصرف باتری در زمینه اندروید