سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



پیکر گروگان های سربریده شده افغانستانی بار دیگر به غزنی بازگردانده شد


پیکر گروگان های سربریده شده افغانستانی بار دیگر به "غزنی" بازگردانده شد

ایرنا/ پیکر هفت تن از گروگان های سربریده شده افغان که سه روز قبل به نشانه اعتراض به کابل در مقابل کاخ ریاست جمهوری افغانستان انتقال داده شده بود تا در قسمتی از پایتخت به خاک سپرده شوند، امروز بار دیگر به استان غزنی بازگردانده شد.

هزاران تن از مردم کابل پیکر این کشته شده ها را از بیمارستان امان الله خان کابل تا فرودگاه این شهر مشایعت کردند و «سرور دانش» معاون رئیس جمهوری، «محمد محقق» معاون رئیس اجرایی دولت و ژنرال «مراد علی مراد» جانشین ستاد مشترک ارتش افغانستان نیز در جمع مشایعت کنندگان حضور داشتند.
محقق در شرایطی در جمع مشایعت کنندگان حضور یافت و گوشه یکی از تابوت ها را به دوش کشید که اظهارات وی در باره تظاهرات گسترده روز چهارشنبه مردم و تحصن آنان در مقابل کاخ ریاست جمهوری، مبنی بر اینکه عده ای به دلیل دور ماندن از قدرت، پیکر شهیدان را بهانه مخالفت خود قرار داده اند، با واکنش شدید افکار عمومی و محافل سیاسی افغانستان مواجه شد.
هنوز هیچ مقام رسمی در این باره که آیا نمایندگان منتخب شرکت کنندگان در راهپیمایی عظیم روز چهارشنبه در مذاکرات خود با دولت، بر سر انتقال این اجساد به غزنی به توافق رسیدند یا پس از مخالفت دولت برای دفن این اجساد در کابل، به ناچار آنها را از پایتخت انتقال داده اند، سخنی نگفته است.
این اجساد در زادگاه آنها، شهرستان «جاغوری» از توابع استان غزنی دفن خواهند شد.
دفن پیکر هفت تن از گروگان های سربریده شده در منطقه ای موسوم به «تپه» پایتخت، یکی از خواسته های شرکت کنندگان در تظاهرات مردم کابل در اعتراض به افزایش آدم ربایی و قتل گروگان ها، بود.
جمعیت خشمگین کابل همچنین خواستار تامین امنیت در استان های مختلف و تدابیر دولت برای پایان دادن به گروگان گیری در کشور بویژه مناطق هزاره نشین شدند.
اغلب گروگان گیری ها در یک سال گذشته، از جمله هفت تن از مسافرانی که در مسیر «زابل - غزنی» ربوده و سربریده شدند و اجساد آنان روز در شهرستان «خاک افغان» زابل پیدا شد، از میان این قوم صورت گرفته است.
قوم هزاره افغانستان در طول یک قرن گذشته شاهد ستم های زمامداران این کشور بر این قوم بوده است، اما اعتراض آنان به ناامنی مناطق هزاره نشین، مرزهای قومیتی را درنوردید و به یک دادخواهی ملی تبدیل شد.


ویدیو مرتبط :
شهری به نام غزنی و کابل نمانده است...