سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



کشورهای غربی با ترویج مصرف مواد مخدر سعی در تحقیر نسل جوان کشور دارند


به گزارش گروه جامعه خبرگزاری فارس، طاهره همیز گفت: تهاجم فرهنگی، دسترسی آسان و ارزان مواد مخدر صنعتی و شیمیایی، کنجکاو بودن فرد برای مصرف مواد مخدر و لذت‌جو بودن به عنوان فطرت ذاتی، کمبودهای عاطفی و بی مسئولیتی اکثر والدین در قبال تربیت صحیح فرزندانشان از ریشه‌های اساسی و عمیقی است که کار مبارزه اجتماعی با مواد مخدر را سخت کرده است.

وی با بیان اینکه کشورهای غربی همواره در تلاش بودند، نسل و سرمایه اصلی ایران اسلامی را تحقیر کنند، اظهار داشت: تهیه و توزیع مواد مخدر با ترکیبات مختلف شیمیایی از طریق تهاجم فرهنگی از سوی کشورهای غربی، نسل نوجوان ما را بسیار تهدید می کند و باید آنان را نسبت به این تفکر و اقدام شوم آگاه کرد.

همیز ادامه داد: از سوی دیگر، نوجوانان و جوانان به دلیل شرایط جسمی و روحی، لذت جو و کنجکاو هستند و می‌خواهند هر چیزی را که لذت آور است ، تجربه کنند، زیرا جاذبه لذت آنها بالاست حتی اگر برایشان زیان آور باشد، مواد مخدر از مهمترین موادی است که در پی مصرف کردن آن هستند، این روانشناس با اشاره به اینکه، بی مسئولیتی والدین در ارضا کردن نیازهای روحی و روانی فرزندان، باعث رسوخ کمبودهای عاطفی در بزرگسال آنان می‌شود، اضافه کرد: کمبودهای عاطفی رایج میان نوجوانان و جوانان باعث می‌شود به گروه‌های اجتماعی گرایش پیدا کرده و بدون اطلاع والدین مصرف مواد مخدر را در میان این گروه‌ها آغاز کنند.

همیز، تقویت بنیان خانواده در مبارزه اجتماعی با مواد مخدر ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: باید زنان را نسبت به وظیفه مادری آگاه است زیرا آنان محور اصلی شکل گیری شخصیت و افکار فرزندان هستند، متاسفانه در جامعه کنونی به دلیل مشکلات اقتصادی و کسب درآمد و کسب جایگاه اجتماعی، بسیاری از زنان از محیط گرم خانه به بیرون کشیده شده‌اند و خانه‌ها نیز خالی از این محور اساسی شده است.

استاد دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: در کنار این مسئله، مشغله فکری پدران نیز باعث شده فرزند رها و به گروه دوستان سپرده شود که این موارد منجر به شیوع آسیب‌های اجتماعی و بروز اعتیاد به مواد مخدر می‌شود.

همیز تصریح کرد: برای تحقق رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر باید زنان را قدرتمند کنیم تا جایگاه خود را در تربیت فرزندان پیدا کنند، نباید تصور شود که فقط آشپز و مسئول رسیدگی به امور خانه هستند و ضرورت دارد در مدارس، نهادهای آموزشی، صنفی و اجتماعی این مسئله مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه مردان نیز باید از زنان محافظت کنند تا آنان برای رفع مشکلات به جامعه پناه نبرند، گفت: این مطالب ریشه‌های عمیقی بوده که در شیوع اعتیاد به مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نوجوانان موثر است و باید در راستای مقابله با اعتیاد استوار باشند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
هلالی: به چشم خودم دیدم چند جوان مواد مخدر مصرف می کنند