علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



دانشگاه شریف، آوردگاه برنامه‌نویسان در «نبرد هوش مصنوعی»


دانشگاه شریف، آوردگاه برنامه‌نویسان در «نبرد هوش مصنوعی»ایسنا/ 12 و 13 اسفندماه، انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف، میزبان مسابقات بین ‏المللی برنامه‌نویسی نبرد هوش مصنوعی شریف خواهد بود.
ثبت نام این دوره از مسابقات نبرد هوش مصنوعی شریف (Sharif AI Challenge) که از 12 بهمن ‌ماه در سایت مسابقه به نشانی http://aichallenge.sharif.edu آغاز شده تا روز 19 بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

نبرد هوش مصنوعی شریف با هدف سنجش توانایی شرکت‌کنندگان در زمینه برنامه‌نویسی و نگاهی به توانایی تیم‌ها در پیاده‌سازی و استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی برگزار می‌شود. علاقمندان برای شرکت در این مسابقه و رقابت در سطح بین‎المللی، نیازی به داشتن دانش پیشرفته‌ای در زمینه هوش مصنوعی ندارند، اما توانایی استفاده و پیاده‌سازی الگوریتم‌های هوش مصنوعی، امکان کسب امتیاز بیشتر و احتمال موفقیت تیم را افزایش می‌دهد.
این مسابقات به همت انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف و با بدنه کاملاً دانشجویی و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت دانش‌بنیان بیان برگزار می‌شود. این مسابقات به پشتوانه هفت سال برگزاری نبرد به زبان جاوا (javachallenge) و با توجه به امکان رقابت تیم‎ها در سطح بین المللی و امکان استفاده از سه زبان برنامه نویسی java, c++, python ، برگزار می‌گردد.
در این مسابقه شرکت‌کنندگان باید در قالب تیم‌های سه نفره، برنامه ‏ای برای شرکت در بازی طراحی شده توسط تیم فنی مسابقات که دارای قوانین خاصی است پیاده‌سازی کنند. در پایان مسابقه برنامه‌ی تیم‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند تا در نهایت تیمی که امتیاز بیشتری کسب می‏ کند به عنوان برنده بازی شناخته شود.

این رقابت‏ در دو مرحله برگزار می‌گردد: مرحله غیرحضوری (آنلاین) که از تاریخ 20 بهمن آغاز خواهد شد و تا 28 بهمن ادامه خواهد داشت و مرحله حضوری که با شرکت تیم‌های برتر مرحله غیرحضوری در روزهای 12 و 13 اسفند ماه در دانشگاه شریف برگزار خواهد شد.

در پایان مرحله غیرحضوری، برنامه‌ی تیم‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و تیم‌های برتر با بیشترین امتیاز به مرحله حضوری راه پیدا می‌کنند.
در مرحله حضوری نیز تیم‌ها برای رقابت سنگین‌تر با یکدیگر آماده می‌شوند و در پایان تیم‌های برتر مرحله حضوری مشخص می‌شوند. در پایان به تیم‌های برتر مرحله حضوری جوایزی شامل سکه بهارآزادی و تندیس مسابقات، و به سایر تیم‌های برگزیده یادبود مسابقات اهدا می‌شود.

اخبار و اطلاعات تکمیلی مسابقه از طریق وبلاگ مسابقه http://aichallenge.blog.ir در دسترس شما خواهد بود. هم‌چنین اخبار و نکات مهم در کانال‌های اطلاع‌رسانی اینستاگرام و توییتر مسابقه (@aichallenge) با علاقه‌مندان به اشتراک گذاشته می‌شود.


منبع: ایسنا


ویدیو مرتبط :
هوش مصنوعی دانشگاه غیر انتفاعی تاکستان