علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



امام جمعه کیش : پژوهش های ناب شناسایی شوند


به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام حسن علیدادی در آیین اختتامیه سومین جشنواره پژوهش و فناوری به اهمیت پژوهش در آیات و روایت ها اشاره کرد و گفت : قرآن کریم می فرماید تحقیق به درازای عمر بشر است و تا انسان در این عالم زندگی می کند میدان پژوهش در فرا روی آن باز است .
وی گوش دادن به نظرات دیگران و صاحب نظر شدن را از دستورات دینی اسلام برشمرد و افزود : در حوزه اسلامی دانشمندان بزرگی پا به عرصه نهاده اند که زندگی آنها پر از خاطرات ارزشمند در حوزه تحقیق و پژوهش است که باید از آن درس های فراوان گرفت.
خطیب جمعه کیش به بیان اینکه قدرپژوهش و تحقیق آنطور که باید دانسته و بدان توجه نمی شود اظهار داشت : مسئولان باید میان انبوهی از تحقیق های انجام شده بهترین ها و ناب ترین آنها را شناسایی و برای بکارگیری آنها در حل مشکلات جامعه هزینه کنند.
وی به فاصله موجود در ارتباط بین دانشگاه و صنعت اشاره کرد و گفت : بین این دو کویرها فاصله وجود دارد و اگر در بازار کار ،خریداری برای پژوهش دانشجویان با انگیزه باشد این توجه و احترام به فکر و ایده فرد و تلاش های تحقیقاتی ، او را به رشد و بالندگی می رساند .
حجت الاسلام علیدادی با ابراز تاسف از اینکه بسیاری از طرح های دانشگاهی در دانشگاه ها می ماند گفت : باید از این ظرفیت ها برای حل مشکلات جامعه استفاده کرد .

* تامل در امر پژوهش بهره وری را افزایش می دهد
قائم مقام وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری بر اهمیت پژوهش تاکید کرد و گفت : تامل در پژوهش بهره وری را افزایش می دهد .
محمد سعید تسلیمی با بیان اینکه پژوهش باید برای جامعه دستاوردی مفید داشته باشد اظهار داشت : همه برای تعالی و بهتر شدن جامعه تلاش کنند.
وی تصریح کرد : پژوهشی که دستاورد نداشته باشد و سطح آن نازل باشد مردود است و قابل قبول نیست ،در حوزه پژوهش نباید به کارهای کم ، گذار و سطحی اکتفا شود.
این مسئول در وزارت علوم اظهار داشت : پژوهش کشف قواعد حاکم بر تمام فعل و انفعالات ، افکار ، نظریه ها و پدیده ها است ، کاری دامنه دار و فزاینده است ، این امر غیر قابل تعطیل شدن و محدود شدن است و رویکردی انبساطی و قابل توسعه دارد .
وی با بیان اینکه فعالیت های انجام شده در دانشگاه ظرفیت های اسمی آن مرکز را افزایش می دهد افزود : تلاش دانشجویان پژوهشگر این ظرفیت اسمی را افزایش می دهد و باید به سمت دستاوردها و نتیجه گرفتن حرکت کنیم .
تسلیمی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها برای رسیدن به سطح مطلوب باید شبانه روزی فعالیت کنند افزود : اولویت کار دانشگاهی باید پژوهش باشد و تلاش کند تا طرح ها به مرحله عمل برسند.
وی رابطه دانشگاه و صنعت را دو سویه خواند و افزود : سازمان ها ونهادها به علم و دانشگاه اهمیت بیشتری بدهند ، اگر به سمت بهره وری از منابع و استفاده درست از امکانات پیش برویم به یقین شاهد تعالی و رشد خواهیم بود.

*نیاز سنجی جامعه درکارهای پژوهش مهم است
به گزارش خبرنگارایرنا ، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش سخنران دیگر این مراسم در مورد همطرازی ایمان و دانش گفت : اگر به دنبال دانش هستیم باید باور کنیم که دانش درارتقا بشر نقش مهمی دارد .
ابراهیم رضوانی با تاکید بر اهمیت پژوهش گفت : اگر پژوهش تنها منحصر به داشته ها شود و خروجی معنا داری نداشته باشد مانند این است که هیچ تحقیق و پژوهشی صورت نگرفته است .
وی تصریح کرد : بهترین علم ، علمی است که در جامعه بروز و ظهور کند و خروجی کافی داشته باشد ، پژوهش نه برای پژوهش بلکه برای ارتقا سطح زندگی بشری و رسیدن به قله های پیشرفت است .
این مسئول فرهنگی، عالم بدون عمل را چون تیراندازی بدون کمان دانست و ابراز امیدواری کرد پژوهش های دانشگاهی در راستای بر طرف ساختن مشکلات جامعه و بر اساس نیازهای آن انجام گیرد .

* شرکت های دانش بنیان واردعمل شوند و ایده ها را تبدیل به تولید و محصول کنند
رئیس پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران نیز در این مراسم به دستاوردهای خوب در حوزه پژوهش اشاره کرد و گفت : ظرفیت های خوبی در جوانان ایرانی وجود دارد و با امکانات موجود در نظام دانشگاهی باید در این حوزه پیشرفت های بهتری داشته باشیم .
به گزارش ایرنا ، منصور خلیلی عراقی اظهار داشت : تلاش های نظام دانشگاهی ستودنی است اما در مقایسه با سایر کشورها راضی کننده نیست .
وی اضافه کرد : کشورهای صنعتی به حوزه دانشگاه ها و به ویژه پژوهش توجه زیادی دارند و هزینه می کنند این هزینه برای آنان سود آور است ، نظام دانشگاهی ارزان ترین جا برای امر تحقیقات و سود حاصل از آن برای جامعه است .
وی به اقدام های انجام شده برای ایجاد پارک علم و فناوری در کیش اشاره کرد و گفت : این موضوع مطالبه جدی بوده که باید به سرعت انجام گیرد ، باید شرکت های دانش بنیان واردعمل شوند و ایده ها را تبدیل به تولید و محصول کنند .
رئیس پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران در مورد ارتباط صنعت با دانشگاه نیز گفت : این طرح به سازمان منطقه ازاد داده شده است که امیدواریم بزودی اجرایی شود.
وی گفت: طرح ایجاد پژوهشکده علوم دریایی با شش حوزه کاری در کیش نیز به تصویب شورای راهبردی دانشگاه تهران رسیده است و به دنبال اجرایی کردن آن هستیم .
دبیر سومین جشنواره پژوهشی و فناوری در مورد برگزاری این جشنواره و نمایشگاه به ایرنا گفت : این جشنواره به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران برگزار شده و 300 مقاله و کتاب و 50 طرح و اختراع در حوزه های مختلف به آن ارسال شده است .
مهدیه آکوچکیان افزود : پس از بررسی طرح ها و آثار رسیده از میان مقالات 12 اثر و از بین طرح ها شش طرح حائز رتبه برتر شدند .
وی اضافه کرد : در این جشنواره نمایشگاهی از طرح ها ، پایان نامه ها و اختراعات دانشجویان در پنج گروه هنر و معماری ، علوم انسانی ، علوم رفتاری و فنی و مهندسی در غرفه های مختلف به معرض نمایش گذاشته شده است .
به گفته آکوچکیان ، در طول برگزاری این جشنواره پنج کارگاه آموزشی برگزار شده است .
در پایان این مراسم از نفرات برتر در حوزه تدوین مقاله ، نگار ش کتاب و طرح های برتر با اهدا لوح و تندیس قدردانی شد.
' ترویج علم و فناوری از طریق رسانه ها ' طرحی از زهرا آهنی از دانشگاه پردیس بین الملل کیش به راهنمایی سهیلا بورغانی فراهانی از جمله طرح های برگزیده قابل استفاده در سطح ملی است .
همچنین از نفرات برتر و فعال کتابخانه ها نیز تقدیر شد.
سومین جشنواره پژوهشی و فناوری با حضور مسئولان ، استادان دانشگاه و جمعی از دانشجویان در پردیس بین الملل کیش دانشگاه تهران برگزار شد.
1630**1641/6048

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
قرایتی / نکته های ناب - خاطرات - پژوهش بی فایده