سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



فشار نبود نظام حزبی به شورای نگهبان وارد شده است/نظارت و ارزیابی در رابطه با نامزدهای مجلس نیاز است انجام شود


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، الیاس حضرتی مدیرمسئول روزنامه اعتماد عصر امروز در میزگرد «فصل خانه‌تکانی خانه ملت» که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریف در این دانشگاه برگزار شد، در رابطه با عملکرد مجلس ششم گفت: مجلس ششم یکی از مجالس پرتحرک و پرانرژی بود و مجلسی بود که می‌شود به آن مجلس واقعی گفت و در این مجلس نمایندگانی شجاع، جسور و باانگیزه حضور داشتند و شکلی از خواست ملت را درون خودشان تداعی می‌کردند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: مجلس باید تجلی خواست و دیدگاه اکثریت مردم باشد، برخلاف جنجال‌هایی که در طول چندین سال از شبکه‌های مختلف اعلام شد که مجلس ششم کارایی ندارد، باید بگویم کاری که مجلس ششم در حوزه اقتصادی انجام داد، در هیچ دوره‌ای از مجالس نه‌گانه انجام نشد.

وی افزود: دوره اصلاحات نیز علی‌رغم پایین بودن قیمت نفت، رشد اقتصادی ۸ درصد را داشتیم و این افتخاری بود که به نام اصلاحات ثبت شد.

وی افزود: آرمان‌های مردم در سخنان رئیس دولت اصلاحات و نمایندگان مجلس ششم در آن زمان تجلی پیدا کرد و این باعث اعتماد ملت به مجلس و دولت بود و در کل، مجلس ششم در میان مجالس نه‌گانه از معدل بسیار بالایی برخوردار است.

حضرتی در ادامه در رابطه با عملکرد شورای نگهبان تأکید کرد: موضوع صلاحیت‌ها موضوعی است که ما از مجلس سوم با آن درگیر بودیم، ولی در دایره وسیع‌تر بعد از تصویب نظارت استصوابی، این مسئله همیشه مورد مناقشه ما بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌‌طلب اظهار داشت: در جامعه‌ای که نظام حزبی وجود ندارد، همیشه مشکلاتی به وجود می‌آید، اینکه در جایگاهی مانند مجلس افراد باید مورد ارزیابی و نظارت قرار بگیرند مسئله‌ای است که باید انجام شود و اینطور نیست که درب را باز کرد تا هر کسی که دلش خواست وارد مجلس شود.

حضرتی ادامه داد: دعوای ما با اصل شورای نگهبان نیست، بحث ما اعمال سلایق شخصی است که گاهی ممکن است انجام شود، ولی اگر اهداف به صورت واقعی وجود داشته باشند، این مشکلات کمتر خواهد بود، چون خود احزاب در این صورت سخت‌ترین فیلترها را برای کاندیداها خواهند داشت.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب اضافه کرد: فشار نبود نظام حزبی و حزب قدرتمند به شورای نگهبان وارد شده است و در نبود احزاب از طرفی هم فشار به جنبش دانشجویی و بعد از آن هم به روزنامه‌ها وارد می‌شود و به همین دلیل است که گاهی یک مدیرمسئول باید به دادگاه برود و در رابطه با مطالبی که می‌نویسد توضیح دهد.

حضرتی در ادامه با اشاره به انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ تأکید کرد: در انتخابات ریاست‌جمهوری هاشمی را رد کردند ولی به جای اینکه قهر کند و به خانه‌اش برود، درها را باز کرد و از مردم خواست تا این تلخی را به شیرینی تبدیل کنند. رئیس دولت اصلاحات نیز با توجه به درخواست‌های احزاب و گروه‌ها در اوج محبوبیت وارد میدان نشد، آقای عارف کنار کشید تا آقای روحانی در سال ۹۲ رئیس‌جمهور شود و اینها نشانه عقلانیت است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: عده‌ای گفتند اگر اصلاح‌طلبان کاندید شوند، به اتهام فتنه همه را رد می‌کنیم، اصلاح‌طلبان برای اینکه هزینه‌ای ایجاد نشود وارد میدان نشدند، البته صدها نفر هم آمدند و رد صلاحیت شدند و ما تحمل کردیم و لیست خود را آماده کردیم، حال باید همه در پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و با حضور حداکثری تمام داستان‌هایی را که علیه ما بود خنثی کنند.

حضرتی تأکید کرد: اگر در انتخابات پیش رو پای صندوق‌های رأی نیایید، عده‌ای خواهند گفت که اتفاقات سال ۹۲ حادثه بوده است و این خواهد شد که نمایندگانی دوباره بیایند که ته مانده لیوان احمدی‌نژاد برای تبرک سر بکشند.

حضرتی تصریح کرد: ما یک گام بزرگ در سال ۹۲ برداشتیم، در این سال مجموعه‌ای از آیتم‌ها کنار هم قرار گرفت، مردم هم به میدان آمدند و صحنه‌های زیبایی آفریده شد.

مدیرمسئول روزنامه اعتماد اظهار داشت: به دنبال حضور مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۲ یک گام بزرگ برداشته شد و بعد از آن سنگین‌ترین پرونده ایران حل شد، حتی اگر روحانی در طول چهار سال هیچ کاری نمی‌کرد و تنها فقط پرونده برجام را به سرانجام می‌رساند، نمره ۲۰ می‌گرفت.

حضرتی گفت: برجام گام اول بود و گام دوم نیاز به مقدمه دیگری دارد. اینکه قوه مجریه به یک قوه مقننه عاقل و شایسته نیاز دارد که با هم تعامل مثبت داشته باشند و دست هم را بگیرند نه پای هم را.

حضرتی در ادامه ضمن انتقاد از برخی عملکردهای مجلس فعلی گفت: شما یک تحقیق کنید و ببینید علت سؤالاتی که از دولتمردان در این دو سال شد، چیست. در دولت قبل، هر موازئیکی را بردارید زیرش یا اختلاس یا دزدی است. جالب اینکه برخی‌ها امروز از عملکرد آن دفاع می‌کنند، در صورتی که خود دولت دفاع نمی‌کند، البته چون برخی از دولتمردان در زندان هستند.

وی افزود: در لیست اصلاح‌طلبان که من اسمش را برجامیان گذاشته‌ام، اصلاح‌طلبان، حامیان دولت و اصولگرایان معتدل کنار هم قرار دارند و انشاالله با حضور مردم در پای صندوق‌های رأی شاهد حماسه دیگری باشیم و انشاالله همه کمک کنند تا یک مجلس در مسیر سیاست‌های برجام شکل بگیرد، مجلسی که از نمایندگان شایسته و عاقل تشکیل شده باشد.

انتهای پیام/

http://fna.ir/MKMJZH


ویدیو مرتبط :
امام خامنه ای: حق نظارت استصوابی شورای نگهبان