سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آموزش پرستار در بیمارستان‌، طرحی برای تضمین آینده پرستاران


به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت طرح تربیت پرستار در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی را یکی از طرح‌های تحول در آموزش پرستاری و از اجزای اساسی بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی  برشمرد و  گفت: محاسبات حاکی از کمبود حدود 200 هزار نفر پرستار در کشور است و برنامه ریزی جهت رفع این چالش از وظایف وزارت بهداشت می باشد.

لاریجانی با بیان اینکه ظرفیت آموزش پرستاری امسال در کل کشور 30 درصد افزایش یافته است، گفت: علیرغم این افزایش‌ها، در شرایط فعلی و در سال‌های آتی با کمبود شدید پرستار در کشور مواجه هستیم و رفع این کمبود یکی از الزامات بهبود ارائه خدمات درمانی به مردم عزیز کشورمان است.

وی افزود: در کنار لزوم افزایش تعداد دانش آموختگان پرستاری،‌ لزوم بهبود کیفی آموزش پرستاران زمینه را برای برنامه تحول در آموزش پرستاری و ارتقاء مهارتی دانش آموختگان این رشته فراهم کرد. 

معاون آموزشی وزارت بهداشت آموزش پرستار بر بالین بیمار را از الزامات فرایند آموزشی در این رشته عنوان کرد و گفت: براساس طرح جدید، بیمارستان‌های کشور که واجد شرایط برای تربیت دانشجو در رشته پرستاری باشند با هماهنگی و نظارت دانشکده‌های پرستاری اقدام به تربیت نیروی پرستار خواهند کرد.

به گزارش وزارت بهداشت، لاریجانی گفت: بسته ای برای ارتقاء پرستاری کشور طی جلسات متعددی که چند ماه گذشته با ذی نفعان حوزه پرستاری کشور برگزار گردید تدوین شد، این طرح نیز بر اساس مفاد توافق شده در این جلسات تدوین شده است.

وی افزود: طرح آموزش پرستار در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی به این معنی نیست که هر بیمارستانی مجوز تربیت پرستار دارد، بلکه بیمارستان‌ها باید قراردادی با دانشکده پرستاری در دانشگاه مربوطه، اعم از دانشگاه‌های علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی، به امضاء برسانند و این قرارداد با امضای رئیس دانشگاه به شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی وزارت بهداشت ارسال شده و پس از تصویب در شورای گسترش، بیمارستان اجازه پیدا می‌کند که پرستار تربیت کند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: جذب دانشجو به این روش به صورت دو مرحله ای و نیمه متمرکز، از طریق سازمان سنجش کشور و در قالب ضوابط قانونی مربوطه انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: پس از برگزاری امتحان عمومی، داوطلبان به تعداد سه برابر ظرفیت به بیمارستان معرفی می‌شوند و پس از طی مرحله دوم آزمون، بیمارستان افراد واجد شرایط را جذب می‌کند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
صدور آیین نامه جدید پرستاری برای مشارکت بیمارستان‌ها در آموزش پرستاران