سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



چین: اعتراض آمریكا به فرود هواپیما در جزایر دریای جنوبی بی‌مورد است


به گزارش ایرنا، به تازگی گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینكه چین یك فروند هواپیمای نظامی خود را بر روی باند ساخته شده در یكی از جزایر مصنوعی در آبهای محل مناقشه در دریای جنوبی فرود آورده تا چند تن از كارگران بیمار را از این جزایر خارج كند.
چین پیشتر هواپیماهای غیرنظامی خود را در این جزایر فرود آورده بود اما نشست و برخاست هواپیمای نظامی برای اولین بار در این منطقه صورت گرفته است.
این موضوع واكنش و اعتراض وزارت دفاع آمریكا را در پی داشت و این وزارتخانه سیاست های در پیش گرفته شده از جانب چین را محكوم كرده است.
وزارت امور خارجه چین در پاسخ به موضع گیری آمریكا امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام كرد كه فرود هواپیمای نظامی این كشور در جزایر «یونگشو» در دریای جنوبی اقدامی كاملا ضروری و در راستای كمك به شهروندان چینی بوده است.
در بیانیه آمده است، علت مخالفت های آمریكا با این اقدام چین برای پكن مشخص نیست و چین هنوز نمی داند آمریكایی ها برای چه این موضوع را بزرگ كرده اند.
بیانیه تاكید می كند، برای انتقال شماری از كارگران چینی كه در این جزایر مشغول به كار بوده و بعضا دچاری بیماری بودند، فرود این هواپیما بر روی باند جزایر مصنوعی از هر حیث ضروری و لازم بود.
در بیانیه وزارت امور خارجه چین آمده است كه اصولا برای فعالیت های بشردوستانه، كمك به نیازمندان و انتقال مصدومان از چنین پروازهایی استفاده می شود و این امری طبیعی است.
در همین حال «هوا چون اینگ» سخنگوی دستگاه دیپلماسی این كشور نیز انتقادهای آمریكا را منتفی و بی مورد دانست و در گفت و گویی در پكن خاطرنشان كرد‌: هواپیماهای نظامی چین پروازهای كمكی برای زلزله زدگان و مصیبت دیدگان در مناطق مختلف انجام می دهند و با این هواپیما هم شماری بیمار منتقل شده اند.
وی گفت: آنكه باید سئوال كننده باشد و دلیل حضور هواپیماهای نظامی و كشتی های جنگی آمریكا را در دریای جنوبی كه تهدید به شمار می روند جویا شود، چین است.
در همین حال وزارت دفاع چین هم امروز با انتشار بیانیه ای تاكید كرد كه پرواز و فرود هواپیماهای نظامی چین در این مناطق كه تحت حاكمیت و جزو تمامیت ارضی این كشور محسوب می شود، امری كاملا طبیعی است.
بیانیه می افزاید: همانطور كه ما نمی توانیم فرود هواپیماهای آمریكایی در خاك خودشان را برای كمك و امدادرسانی مورد پرسش قرار دهیم، ‌واشنگتن هم چنین حقی ندارد.
به جز پكن كه مدعی مالكیت بر كل دریای جنوبی چین است؛ ویتنام، فیلیپین، مالزی، تایوان و برونئی نیز ادعای مالكیت بخش‌هایی از این دریا را دارند.
آساق**231**1597

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
مستقر شدن نیروی دریایی آمریکا در دریای جنوبی چین