سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سه هزار جفت میگوی مولد خارجی درمراكز تكثیر استان بوشهر ذخیره سازی شد


عباسعلی زنده بودی روز یكشنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به اینكه بیشترین عامل شیوع بیماری لكه سفید میگو در مزرعه های پرورش این آبزی در سال گذشته به علت بچه میگوها بود، امسال استفاده از مولدهای عاری از بیماری (SPF) در دستور كار قرار دارد.
وی تصریح كرد: براساس برنامه ریزی ها امسال سه هزار و 500 هكتار برای پرورش میگو در سطح استان در نظر گرفته شده است و پیش بینی می شود 14هزار تن میگوی پرورشی در استان تولید شود.
زنده بودی اظهار كرد: برای تولید این میزان میگوی پرورشی 20 هزار تن غذای میگو نیاز داریم كه باید تامین شود.
وی گفت: برای كاهش ریسك در انجام پروژه پرورش میگو در سال جاری قرار است 100 درصد بچه میگوها تست شوند و هیچ بچه میگویی بدون تست وارد استخرهای پرورش میگو نشود.
مدیركل شیلات استان بوشهر افزود: همچنین پرورش دهندگان روند كامل عملیات پرورش میگو شامل عملیات آماده سازی و رعایت اصول ایمنی زیستی را با نظارت كامل اداره های كل دامپزشكی و شیلات استان بوشهر انجام می دهند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر كار تكثیر و تولید بچه میگو در استان بوشهر آغاز شده و انتظار می رود اوایل خرداد نخستین استخرهای پرورش میگو در استان ذخیره سازی شوند.
زنده بودی افزود: بیماری لكه سفید سال گذشته به پرورش دهندگان میگو در استان بوشهر 250 میلیارد ریال خسارت وارد كرد كه انتظار می رود صندوق بیمه محصولات كشاورزی درصدی از این مبلغ را به پرورش دهندگان پرداخت كند.
وی یادآور شد: پارسال پرورش میگو در سطح چهار هزار هكتار در استان بوشهر انجام شد كه با توجه به شیوع بیماری لكه سفید هشت هزار و 500 تن میگوی پرورش تولید شد.
زنده بودی گفت: این میزان تولید نسبت به تولید 12هزار تن كه در سال گذشته پیش بینی شده بود، سه هزار و 500 تن كاهش داشت.
وی با اشاره به اهمیت توسعه آبزی پروری با تاكید بر پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر اظهار كرد: نخستین پروژه پرورش ماهی در قفس استان بوشهر در سه فاز در دریاچه سد رئیسعلی دلواری از سال گذشته شروع شد و امسال قرار است فازنخست آن به بهره برداری برسد.
زنده بودی با بیان اینكه طرح پرورش ماهی در قفس در سد رئیسعلی دلواری بزرگترین و مدرنترین پروژه در سطح كشور است، یادآور شد: با تكمیل این فازها پیش بینی می شود شش هزار تن ماهی در قفس در استان بوشهر تولید شود.
وی گفت: این پروژه با سرمایه گذاری 100 میلیارد تومان شامل 65میلیارد تومان تسهیلات بانكی و 35میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان بوشهر در دست اجراست.
مدیركل شیلات استان بوشهر در خصوص توسعه پرورش ماهی در قفسهای دریایی نیز افزود: تا كنون 12مجوز پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر صادر شده وانتظار می رود عملیات اجرایی سه طرح آن امسال آغاز شود.
وی اظهار كرد: برنامه تولید كوتاه مدت برای 10 هزار تن و تولید بلند مدت ماهی در قفسهای دریایی 40 هزار تن است.
زنده بودی اجرای پرورش ماهی در سیستم مدار بسته از سالهای گذشته در استان بوشهر را از جمله دیگر طرحهای اداره كل شیلات استان بوشهر ذكر كرد.
وی اجرای پرورش جلبك های دریایی، آرتیمیا، مرجانهای دریایی، تولید پلی كتهای دریایی (كرمهای دریایی)، ماهیان زینتی، ماهی گاراروفا (دكتر فیش)، پرورش زالو و كروكدیل را از جمله طرحهای پرورشی اداره كل شیلات استان بوشهر ذكر كرد.
زنده بودی گفت: تخلفات صیادی و استفاده از وسایل ممنوع صید، صید ترال، كاهش ذخایردریایی، كمبود اعتبارملی برای بازسازی ذخایر، تخصیص نیافتن تسهیلات به اندازه كافی به بخش خصوصی، بالابودن نرخ سود تسهیلات، وجود بیماریهای مختلف آبزیان، كاهش اعتبارات عمرانی برای تقویت و توسعه زیرساختها و عدم پوشش مناسب بیمه ای در زمان بروز خسارت از جمله چالشهای مهم شیلات در استان بوشهر است.
6047/1656

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
تیزر تبلیغاتی سه هزار شهید استان سمنان 2