سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



وعده‌های اقتصادی دولت در حد شعار باقی ماند/ جامعه منتظر حل رکود در دوران پسابرجام است


سیدمحمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با اشاره به رکود اقتصادی در کشور گفت: یکی از دلایلی که باعث شد مردم در انتخابات سال 92 به آقای روحانی رأی بدهند به دلیل وعده‌های اقتصادی وی بود. رئیس دولت یازدهم در آن زمان مژده رونق اقتصادی دادند و تأکید کرد در ماه اول یا درطول صد روز، ملت شاهد تحول در وضعیت اقتصادی خواهند بود.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تصریح کرد: امروز اشتغال و رکود مهمترین مشکل حال حاضر جامعه است و جامعه با توجه به وعده‌هایی که دولت داده منتظر حل این دو مشکل در دوران پسابرجام است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: رئیس‌جمهور در شعارهای انتخاباتی خود وعده‌های اقتصادی زیادی به مردم داد، در آن زمان گفته شد که مشکل بیکاری مردم حل خواهد شد، ولی متأسفانه این اظهارات در حد شعار باقی ماند.

وی تأکید کرد: دولت می‌گوید تورم را کاهش داده است یا اینکه در یک زمان گفته شد کشور از رکود عبور کرده‌، ولی چنین چیزی مشاهده نشد و مردم در زندگی روزمره خودشان به هیچ‌وجه توفیقات اقتصادی‌ای که گفته می‌شود را لمس نکردند و نه تنها وعده‌های دولت برای رفع رکود و مشکلات اقتصادی محقق نشد، بلکه می‌بینیم عکس آن رخ داد.

حسینی اضافه کرد: دولت قرار شد مشکلات اقتصادی را حل کند ولی مشکلات اقتصادی بیشتر شد، بیکاری آمارش بالاتر رفت، برخی از کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی تعطیل و نیمه فعال شدند و این نشان می‌دهد که یا وعده‌هایی که توسط دولت داده می‌شد صرفاً مصرف انتخاباتی داشت یا اینکه شناخت درست و عمیقی از مسائل اقتصادی وجود نداشت، چرا که مباحث اقتصادی جزو مباحث ریشه‌دار و عمیق است و طوری نیست که بشود ظرف یک مدت کوتاه آن را درمان کرد.

وزیر سابق ارشاد ادامه داد: به دلیل اینکه در یک زمان چشم امید به خارج از کشور و نتایج برجام بود هم دولت و هم برخی از فعالان اقتصادی دست روی دست گذاشتند و کارهای اساسی خودشان را متوقف کردند و چشم به پسابرجام و خارج دوختند. این در حالی است که همواره تأکید مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی است.

وی تصریح کرد: متاسفانه عدم استفاده از ظرفیت‌های موجود باعث شد ما امروز در یک شرایط حساس قرار بگیریم و کشور با رکود و موانع زیادی روبه‌رو شود، ولی جلوی ضرر را از هر کجا بگیریم به نفع ماست و باید از یک جا جلوی این ضرر گرفته شود.

وی با اشاره به ورود هیأت‌های اروپایی به ایران گفت: اینکه شعار داده شود که تنها راه رهایی و برون رفتن از مشکلات اقتصادی، سرمایه‌گذاری خارجی در کشور است به نوعی معطل کردن کشور است و بعد از مدتی هم اصلا معلوم نیست چقدر این موضوع تحقق پیدا کند.

انتهای پیام/

http://fna.ir/7UDGVR


ویدیو مرتبط :
بازاریابی در دوران رکود اقتصادی