سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



واکنش ایران به قطعنامه اخیر سازمان ملل


پرس تی وی/ تهران حامیان قطعنامۀ ضد ایرانی حقوق بشر سازمان ملل را به ترویج «ایران هراسی» متهم کرده و می‌گوید این کشورها باید به جای این کار بر تهدید افراط‌گرایان خشونت‌طلب تمرکز کنند.

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل موسوم به کمیته حقوق بشر عصر روز پنج شنبه با تصویب قطعنامه‌ای، درباره نقض حقوق بشر در ایران ابراز نگرانی کرد.

پیش‌نویس این قطعنامه غیرالزام آور را کانادا تنظیم کرده بود که دیروز با 76 رأی موافق، 35 رأی مخالف و 68 رأی ممتنع به تصویب رسید و چند هفته دیگر در مجمع عمومی نیز مطرح و به رأی گذاشته خواهد شد.

غلامحسین دهقانی، سفیر و معاون نماینده جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل، در واکنش به این قطعنامه که چند هفته دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل نیز به رأی گذاشته می‌شود، گفت: «این قطعنامه به وضوح نشان دهنده تحریفی انتخابی و سیاسی از حقایق است.»

وی این قطعنامه را «خصمانه» و «کوته بینانه» دانست که «تهدیدهای واقعی ناشی از افراط‌گرایان خشونت طلب به اساسی ترین حقوق» را نادیده می‌گیرد.

سفیر ایران در سازمان ملل همچنین تصریح کرد: «ایران هراسی که بانیان این پیش نویس سعی دارند در این کمیته و فراتر از آن ترویج کنند، به این روند کمک می‌کند.»

وی همچنین افزود: «رأی گیری درباره قطعنامه ضد ایرانی در زمانی صورت گرفته است که توافق اتمی اخیر دری به روی افق جدیدی از همکاری بین ایران و جامعه بین‌المللی درباره دیگر موضوعات گشوده است.»

دهقانی در ادامه از دولت جدید جاستین ترودو در کانادا خواست به اقدام سالانه خود در تنظیم پیش نویس قطعنامه «غیر منصفانه و غیر سازنده» درباره پیشینه حقوق بشر ایران پایان دهد و به برگزاری مذاکرات برای رسیدگی و حل و فصل نگرانی‌ها بپردازد.

متن قطعنامه یاد شده بر مبنای گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره وضعیت حقوق بشر در ایران است. این گزارش مدعی استاعدام‌ سوداگران مواد مخدر و قاتلانی که جرم آنها در دادگاه به اثبات رسیده در ایران رو به فزونی بوده در حالیکه این گزارش عاری از هر مبنای مستند و حقوقی می باشد.

با وجودی که این قطعنامه غیرالزام آور است، اما به منظور توجه بیشتر در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح خواهد شد.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید telegram.me/akharinkhabar


ویدیو مرتبط :
واکنش هیئت ایران به اجرای شکیرا در سازمان ملل