سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به پرداخت کارانه به وزرای سابق و فعلی بهداشت


واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به پرداخت کارانه به وزرای سابق و فعلی بهداشتایسنا/ رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به تشریح وضعیت بیمارستان‌ها و همچنین پزشکان فعال در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه پرداخت و به اخباری مبنی بر پرداخت کارانه به وزرای سابق و فعلی بهداشت از سوی این دانشگاه پاسخ داد.

دکتر علی جعفریان در نشست خبری که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، درباره برخی شایعات مبنی بر دریافت کارانه از سوی وزاری قبلی بهداشت بدون حضور در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه، گفت: ما وزیر قبلی که از دانشگاه علوم پزشکی تهران کارانه بگیرد نداریم، جز خانم دکتر وحید دستجردی که فعال هستند. کارانه بر اساس کارکرد است و وزیر فعلی بهداشت نیز از دانشگاه ما کارانه نمی‌گیرند.

280 میلیارد تومان اعتبار ناشی از طرح تحول در دانشگاه علوم پزشکی تهران
وی درباره میزان دریافتی و کارانه پزشکان نیز گفت: منابعی که از ابتدای طرح تحول نظام سلامت و از طریق آن تا آخر آذر ماه 94 وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شده است، 280 میلیارد تومان است. 89 درصد آن یعنی 208 میلیارد تومان مستقیما در خدمت کاهش پرداخت بیماران و ارتقای هتلینگ بیمارستان‌ها بوده و 11 درصد آن به گروه‌های پزشکی برای سه قسمت حضور متخصص مقیم در اورژانس‌ها، ارتقای ویزیت که توانستیم برخی قسمت‌ها را استاندارد کنیم و ترویج زایمان طبیعی داده شده است.

وی با بیان اینکه اکنون همه بیمارستان‌های ما در هر رشته‌ای که نیاز باشد، متخصص دارند، افزود: این 89 درصد چیزی بود که مردم در گذشته از جیب خود پرداخت می‌کردند؛ چرا که فرانشیز پرداختی از سوی مردم، به دلیل تاخیرهای بیمه‌ها از 10 درصد به 37 درصد رسیده بود. حال طرح تحول نظام سلامت این ما به التفاوت را پرداخت کرد و با افزایش تعرفه‌ها، فرانشیز نیز به سه و شش درصد رسید. 11 درصد گروه پزشکی نیز بالغ بر 42 میلیارد تومان بود.

افزایش بار بستری در بیمارستان‌های دولتی
وی ادامه داد:‌ از برج دو تا پنج سال 93 میزان بستری در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه، 92 هزار بستری بوده و این در حالی است که در مدت مشابه در سال 94، 134 هزار مورد بستری داشته‌ایم و این یعنی بیش از 30 درصد افزایش بستری در دانشگاه.

جعفریان با ا شاره به درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز گفت: افزایش درآمد مجموع بیمارستان‌های ما از تیرماه 92 تا تیرماه 93، 42 درصد بوده است که پس از طرح تحول یعنی از تیر ماه 93 تا تیر 94 ، 59 درصد افزایش درآمد داشته‌ایم. بر این اساس مجموعا اگر افزایش تعرفه‌ها و افزایش فعالیت‌هایمان را در نظر بگیریم از سال 92 تا 94 افزایش 120 درصدی درآمدهای دانشگاه را داشته‌ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره هزینه‌های پرسنلی و کارانه پرسنل دانشگاه نیز گفت: از مجموع درآمدهای بیمارستان‌های ما که بالغ بر 74 میلیارد تومان بوده است، 31 درصد آن هزینه‌های پرسنلی و کارانه‌ای بوده و همچنین در گروه پرستاری با مکانیزم‌های جدیدی که اجرا شد کارانه پرستاران سه برابر شده و سهم پرستاری از 22.5 درصد به 27.5 درصد افزایش یافته است. کارانه سیستم پرستاری ما قبل از طرح تحول نظام سلامت کمتر از 300 تومان بود، این در حالیست که اکنون به طور متوسط میزان آن به یک میلیون تومان رسیده است.

و اما پزشکان کارانه‌بگیر
جعفریان گفت: در گروه‌های پزشکی نیز حساسیت زیادی وجود دارد، اما باید بگویم که ما در مجموع دانشگاه علوم پزشکی تهران حدود 1100 نفر کارانه‌بگیر داریم که 600 نفر آنها تمام وقت غیر جغرافیایی و مابقی تمام وقت جغرافیایی هستند. به این ترتیب گروه دوم فعالیت خصوصی نداشته و تمام وقتشان را در بیمارستان‌های دانشگاه خدمت رسانی می‌کنند.

جعفریان با بیان اینکه در تیرماه 94 متوسط کارانه پزشکان کارانه‌بگیر ما 11 میلیون و 200 هزار تومان بوده است، گفت:‌ از این عدد به طور متوسط 17 میلیون تومان سهم پزشکان تمام وقت جغرافیایی و هفت میلیون تومان سهم پزشکان تمام وقت غیرجغرافیایی بوده است.

وی تاکید کرد: در کل دانشگاه علوم پزشکی تهران 37 درصد هیئت علمی‌مان کارانه زیر پنج میلیون تومان در ماه دریافت می‌کنند، 56 درصد تا 10میلیون، 75.6 درصد تا 20 میلیون کارانه دریافت می‌کنند. همچنین تاکید می‌کنم که سقف کارانه تعیین شده در دانشگاه تهران 70 میلیون تومان است. بر این اساس 2.3 درصد یعنی 30 نفر هیئت علمی ما کارانه‌شان بالای 70 میلیون تومان می شود که ما آن را پرداخت نمی‌کنیم. این در حالیست که حجم کار این افراد بسیار زیاد است و در رشته‌های چشم، قلب، جراحی اطفال، زنان و رادیولوژی هستند که از صبح تا شب را در بیمارستان می‌گذرانند.

جعفریان با بیان اینکه اعدادی که اعلام کردیم رسمی و دقیق است، گفت: ما در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران بهترین هیئت علمی و افراد توانمند را می‌گیریم، با این حال کارانه‌های 75 درصدشان زیر 20 میلیون تومان است. همچنین 85 درصد هیئت علمی ما زیر 30 میلیون تومان، 92 درصد زیر 40 میلیون تومان کارانه دریافت می‌کنند و تنها 9 درصد آنها کارانه بالای 40 میلیون تومان می‌گیرند. بنابراین باید از کسانی که اعداد عجیب و غریب درباره کارانه پزشکان اعلام می‌کنند بگوییم که آنها را شفاف بگویند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: پول‌های طرح تحول در جای خودش خرج شده، افزایش تعرفه‌ها نیز طبق سیاست‌های کلی بوده و جزو احکام آن است؛ به طوری که در این سیاست‌ها آمده که تعرفه بخش خصوصی و دولتی یکسان شود. در حال حاضر با توجه به افزایش k، یک عمل جراحی در بیمارستان دولتی 88 هزار تومان و در بیمارستان خصوصی 360 هزار تومان است و هنوز به نقطه یکسان شدن تعرفه‌های بخش دولتی و خصوصی نرسیده‌ایم.

جعفریان با اشاره به افزایش کیفیت خدمات پزشکی گفت: طبق نظرسنجی‌ها مردم به میزان 80 درصد از خدمات پزشکی رضایت دارند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره میزان کارانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: من جراح کبد هستم و آخرین کارانه‌ای که دریافت کردم یک میلیون و 200 هزار تومان بوده ا ست. البته تعداد اعمال جراحی من زیاد نیست، اما بیشترین کارانه‌ای که تا کنون گرفته‌ام یک میلیون و 800 تومان بوده است.

با کانال تلگرامی آخرین خبر همراه شوید

منبع: ایسنا


ویدیو مرتبط :
جشن علوم پایه پزشکی ورودی 91 دانشگاه علوم پزشکی تهران 2