سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



روستاآزاد: علم و فرهنگ پایه‌های اصلی ایجاد تمدن نوین اسلامی در دانشگاه‌ها/ پایان‌نامه‌ها به سمت نیازهای روز سوق داده شود


رضا روستا آزاد عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس،‌ گفت: از 22 بهمن سال 57 و حتی پیش از آن از سال 42 که امام خمینی(ره) نهضت خود را آغاز کردند جو اصلی این بود که هنجار حاکم بر دنیای امروز بر اساس استکبار ستیزی و مردم محوری نیست و باید بر اساس اسلام ناب محمدی الگوی صحیحی از سبک زندگی را به مردم معرفی کنیم که این مسئله به معنی ایجاد یک تمدن نوین اسلامی ایرانی است که نوید آن را از امام خمینی(ره) شنیدیم، ولی بحث پیرامون این مسئله ابعاد بسیار گسترده‌ای دارد.

وی افزود: باید اتاق‌های فکر و اندیشکده‌های متعدد این مسئله را بررسی کند که البته با لطماتی که در سال‌های گذشته بر اثر ترور اندیشمندان ایرانی به ما وارد شد کارمان دشوارتر شده است.

روستا آزاد با اشاره به نقش اساسی دانشگاه‌ها در تمدن نوین اسلامی اظهار داشت: دانشگاه‌ها می‌توانند کار جدی در این زمینه داشته باشند به خصوص در پایان‌‌نامه‌های مقطع دکتری و در رشته علوم انسانی می‌توانیم نقش اساسی دانشگاه در ایجاد تمدن نوین اسلامی را مشاهده کنیم.

وی ادامه داد: هر دانشجو یا استادی می‌تواند آرام‌آرام از طریق پایان‌نامه خود زیرساخت و محتوای لازم را برای این کار فراهم کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه پایان‌نامه‌ها در تمام حوزه‌ها به خصوص در حوزه علوم انسانی باید مبتنی بر نیاز روز جامعه باشد گفت: این مسئله باید با اجرای یک طرح جامع صورت بگیرد تا از نتیجه اجرای این طرح به ایجاد تمدن نوین اسلامی برسیم.

وی افزود: هر پایان‌نامه خود یک اتاق فکر است ولی برای اینکه یک الگوی کلان در این زمینه تدوین شود و جهت‌گیری‌ها صورت گیرد می‌توانیم هم‌اندیشی و اتاق فکر و کرسی‌های نظریه پردازی‌ را در دانشگاه‌ها داشته باشیم که در اتاق‌های فکر اصلی مسائل کلان تدوین شود.

روستا آزاد با بیان اینکه علم فناوری نقش کلیدی و زیرساختی برای شناسایی ابعاد تمدن دارد، گفت: تمدن وجوهات مختلفی دارد که پیشرفت علم و فناوری نیز جزء آن است و فرهنگ هم زیربنای هر مساله‌ای به شمار می‌رود، در دانشگاه باید در این زمینه‌ها به پیشرفت برسیم تا بتوانیم تمدن نوین را ایجاد کنیم.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
ایجاد تمدن نوین اسلامی