سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



دیدگاه رهبران مسلمانان و مسیحیان ارتدوکس درباره مجازات اعدام در روسیه


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "فسیوالود چاپلین" رئیس بخش تعاملات کلیسا و جامعه در شورای کلیسایی (سینود) در رابطه با مجازات اعدام گفت: "مجازات اعدام در برخی موارد جایز است، اما بهتر است از این روش استفاده نشود. با این حال شرایطی پیش می‌آیند که شخصی برای جامعه یک تهدید به حساب می‌آید، در این صورت مجازات اعدام به نوعی دفاع از مردم خواهد بود".

وی در ادامه اشاره میکند که مجازات اعدام در سرزمین روسیه اولین بار در زمان پادشاه ولادیمیر به توصیه اسقفهای وقت برای راهزنان تعیین شد. به اعتقاد چاپلین، باید این موضوع را به بحث گذاشت و تروریستها و افرادی که انفجارها را سازماندهی کرده و یا حمایت میکنند، باید بدون دادگاه مجازات شوند.

"ایگومن کسِنیا" رئیس اداره حقوقی پاتریارک مسکو در گفتگو با خبرنگار اینترفاکس میگوید که مجازات اعدام به عنوان روشی استثنایی برای مجازات و در موارد جرایم سنگین طبق ماده 59 قانونی کیفری فدراسیون روسیه امکان پذیر است. روسیه پس از ورود به شورای اروپا موظف به تایید مجازات اعدام شد. به اعتقاد وی، بهتر است حکومت از این مجازات صرفنظر کند.

"طلعت تاج¬الدین" مفتی عالی اداره دینی مرکزی مسلمانان از اعمال مجازات سنگین برای تروریستها حمایت کرده و با اشاره به وجود قانون اعدام در شریعت اسلام میگوید که این مجازات پدیده جدیدی نیست و در رابطه با مجرمینی اعمال میشود که با بشریت، قانون و حکومت به دشمنی برخاسته‌اند، به همین خاطر باید احیا شود.

انجمن یهودیان فدراسیون نیز بر این عقیده هستند که اعمال مجازات اعدام در کشور و حتی برای تروریستها یک اقدام بی‌معناست. "بروخ گورین" رئیس دپارتمان روابط عمومی انجمن یهودیان فدراسیون روسیه در ادامه میگوید که تروریستها غالبا عملیات انتحاری انجام میدهند و از مجازات اعدام ترس ندارند، بنابراین، دلیلی برای این کار وجود ندارد. در گذشته و در تاریخ بشریت، معمولا به خاطر جرایم کمتر از قتل هم مجازات اعدام صورت میگرفت؛ اما آنکه دست به خودکشی میزند، از تهدید مجازات اعدام هراسی نخواهد نداشت.

وی همچنین می‌گوید که دادگاه بشری واقعی نیست و حتی به شکلی مغرضانه نیز درمی‌آید، بر همین اساس، اعمال مجازات اعدام، در مدت زمانی کوتاه به ابزاری برای کشتار بیگناهان بدل خواهد شد. از نظر وی، بیشتر افراد مایل هستند که قاتل دور از جامعه بشری و در انزوا باشند؛ از این رو حکومت مسئول منزوی و حبس کردن این گروه افراد است.

"دیمیتری پسکوف" سخنگوی کاخ کرملین در نشست خبری روز 20 نوامبر گفت که این قانون در روسیه وجود دارد، اما اجرای آن فعلا در حد پیشنهاد است و ما هنوز موضع مشخصی درباره آن نداریم. گفتنی است که نمایندگان چند حزب در دومای روسیه خواستار اعمال مجازات اعدام برای تروریستها هستند.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
جشن عید پاک مسیحیان ارتدوکس