سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



کافئین باعث کم وزنی جنین می شود!/ مضرات خوردن چای و قهوه زیاد در بارداری/ عوارض کم وزنی نوزادان


کافئین باعث کم وزنی جنین می شود!/ مضرات خوردن چای و قهوه زیاد در بارداری/ عوارض کم وزنی نوزادان

کافئین با وزن کم زمان تولد مرتبط بوده و کافئین قهوه با افزایش طول مدت بارداری در ارتباط است. کافئین همراه با مواد مغذی و اکسیژن آزادانه از جفت عبور می کند اما جنین در حال رشد قادر به ساخت آنزیم های مورد نیاز برای غیرفعال سازی آن نیست. در حال حاضر سازمان بهداشت جهانی(WHO) محدودیت mg300 کافئین در روز را برای دوران بارداری توصیه می کند اما برخی از کشورها محدودیت mg200 در روز را توصیه می نمایند. برای ارزیابی تاثیر مصرف کافئین در دوران بارداری بر روی کودکان، محققان اطلاعات مربوط به رژیم غذایی مادر و جزئیات تولد را که طی ۱۰ سال جمع آوری شده بود، مورد استفاده قرار دادند.

قهوه، چای، نوشیدنی های گازدار و همچنین مواد غذایی حاوی کاکائو شامل کیک ها، دسرها و شکلات. به گفته محققان مصرف کافئین ارتباط قوی با استعمال سیگار دارد و سیگار نیز سبب زایمان زودرس و نوزاد کوچک برای سن بارداری در زمان تولد (SGA) می گردد.

کافئین از تمام منابع سبب کاهش وزن زمان تولد می گردد. هر mg100 کافئین در روز سبب کاهش وزن به میزان ۲۸-۲۱ گرم در کودک گردید. mg100 کافئین در روز از تمام منابع طول مدت بارداری را ۵ ساعت افزایش داد اما دریافت کافئین از قهوه با افزایش بیشتر زمان بارداری(۸ ساعت افزایش به ازای mg100 کافئین) مرتبط بود. علت افزایش بیشتر طول مدت بارداری با مصرف قهوه احتمالا وجود ماده ای در قهوه یا یک رفتار مرتبط با نوشیدن قهوه است که در زنانی که فقط چای می نوشند، وجود ندارد.

با توجه به اینکه حتی mg300-200 کافئین در روز سبب افزایش خطر SGA می گردد، به نظر می رسد توصیه های موجود در این زمینه نیاز به ارزیابی مجدد دارد. بنابراین زنان باردار باید به طور کامل مصرف کافئین را قطع کرده یا حداقل مصرف آن را به طور قابل ملاحظه کاهش دهند.

مشکلات نوزادان زودرس و کم وزن

بچه هایی که ۳ هفته یا بیشتر، قبل از پایان ۳۸ هفته کامل حاملگی متولد می شوند یا وزن آن ها کمتر از ۲۵۰۰ گرم است، چند سالی است که زودرس نامیده می شوند.

وزن طبیعی نوزاد از ۲۵۰۰تا ۴۰۰۰گرم در نظر گرفته می شود که به طور متوسط وزن نوزادان طبیعی و با وزن مناسب در ایران از ۳۲۰۰ تا ۳۶۰۰گرم است. با این تفاسیر، نوزادان با وزن تولد بیشتر از ۴۰۰۰ گرم بزرگ نامیده می شوند.

نوزادان زودرس در معرض مشکلات متعددی قرار دارند. وزن هنگام تولد بهترین پیش بینی برای بقا و رشد سالم بچه است. بیماری مکرر، بی توجهی، بیش فعالی، تاخیر در رشد زبان، نمرات کم در آزمون هوش، نارسایی هایی در یادگیری تحصیلی و مشکلات هیجانی و رفتاری، برخی از مشکلاتی هستند که به علت کم وزنی نوزادان در طول کودکی و نوجوانی ادامه یافته و به بزرگسالی گسترش می یابند.

در مشاهده یک کودک کم وزن، اول باید کم وزنی را ریشه یابی کرد و سپس درمان را آغاز کرد.

اغلب بهترین شیوه درمانی برطرف کردن کمبود آهن و روی کودک است تا کودک به اشتها بیاید. سپس رژیم غذایی سالم دارای پروتئین، چربی کافی و کربوهیدرات به میزان لازم توصیه می شود، در کنار آن سبزیجات و میوه ها هم پیشنهاد می شود.

برچسب ها : کم وزنی جنین در بارداری ، كم وزنی جنین علت ، کم وزنی جنین درمان ، کم وزنی جنین دلایل ، کم وزنی جنین عوامل ، کم وزنی جنین ، برای جلوگیری از کم وزنی جنین ، علل کم وزنی جنین ، عوارض کم وزنی جنین ، علت کم وزنی جنین چیست 

برای دیدن پربازدیدترین های نی نی نما لطفاً کلیک کنید...

لطفاً روی بخش مورد نظر کلیک کنید...

 دنیای زنانه، آشپزی، نوزاد و کودک، ناباروری، بارداری، زایمان، تغذیه و پرسش و پاسخ 

تعداد بازدید : 6

نظرات بینندگان

غیر قابل انتشار : 0

در انتظار بررسی: 0

انتشار یافته : 1

نظرات كاربران : نام : ایمیل : متن نظر : *لطفاً نظر خود را وارد نمائید متن بالا را وارد نمایید* 


ویدیو مرتبط :
‫عوارض و مضرات خوردن چای‬‎