علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



پیشگامی ایران در راه اندازی شبکه های هوشمند برق در خاورمیانه


پروفسور محمد شاهیده پور روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: امروزه صنعت برق نه تنها با فراهم کردن منابع جهت برآورده سازی انرژی مورد تقاضا صنایع مواجه هستند، بلکه از سویی حداقل سازی و کاهش اثراتی که انسان بر روی محیط، در ارتباط با تولید این انرژی دارد نیز یکی دیگر از موارد مورد توجه است و Smart Grid یا شبکه های هوشمند راه حلی برای این چالش است که سود و بازدهی بسیار زیادی دارد.
وی افزود: شبکه های هوشمند به مردم اطلاع می دهند بهترین زمان استفاده از برق چه زمانی است، به این معنا که هر نوع اطلاعات را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد بنابراین آنها می توانند بر روی مصرف خود مدیریت هوشمندانه انجام دهند تا در ساعات پیک که قیمت انرژی گران است هزینه کمتری بپردازند.
رئیس اسبق دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه ایلینویز (illinois) آمریکا تاکید کرد: در هنگام خطا در توزیع برق نیز شبکه توزیع هوشمند به سرعت وسایلی را که احتمالا موجب خطا شده اند را شناسایی و از مدار خارج و همچنین جریان نشتی را به سرعت مشخص و مکانهایی که نیاز به حضور نیرو جهت اصلاح شبکه را دارند به سرعت اعلام می کند.
شاهیده پور با اشاره به مزایای این شبکه ها از جمله بهینه سازی مصرف انرژی، کاهش آلودگی هوا، کاهش قیمت برق، ارتقای کیفیت برق و ایمنی گفت: این شبکه ها در دنیا علاقمندان زیادی دارد و مطالعات مختلفی در قسمت های گوناگون دنیا در مورد این شبکه ها انجام شده است.
وی از دانشگاه کاشان به دلیل برخورداری از شرایط جغرافیایی و فیزیکی مناسب و امکان پیاده سازی واحدهای حرارتی و آفتابی به عنوان یکی از بهترین نقاط دنیا برای انجام مطالعات شبکه های هوشمند یادکرد.
شاهیده پور افزود: از سوی دیگر مسائل مختلف زیست محیطی و معضل آلودگی هوا در ایران از مهم ترین مسائل است و استفاده از واحدهای پراکنده برق و پیاده سازی شبکه و شهر هوشمند در این شرایط می تواند کارساز باشد.
پروفسور شاهیده پور به منظور امضای تفام نامه همکاری بین دانشگاه کاشان و ایلینویز امریکا و اجرای کرسی علمی بین المللی در دانشگاه کاشان به این شهر سفر کرد.
3009/6021

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
خانه هوشمند Fibaro – معرفی دو شاخه برق هوشمند Fibaro