سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



جلب اعتماد و امانت‌داری باعث گرایش جامعه به صندوق موقوفات جایزه مصطفی (ص) شده است


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، محمدرضا حافظی، رئیس انجمن خیرین مدرسه‌ساز با اشاره به برگزاری نخستین دوره اعطای جایزه مصطفی(ص) گفت: اعطای چنین جوایزی به دانشمندان و پژوهشگران با استعداد و شایسته باعث بالا رفتن انگیزه آنان می‌شود و سایر اندیشمندان را نیز ترغیب می‌کند که به این جایگاه دست پیدا کنند و بتوانند اثر وجودی خود را برای دنیای کنونی ابراز کنند. جایزه مصطفی(ص) یک حرکت خداپسندانه و مطلوب است که برکات آن برای کشور ما و جهان اسلام مشهود خواهد شد.

حافظی با اشاره به جایگاه والای وقف در فرهنگ ایرانی و اسلامی گفت: پول و ثروت ماندگار نیست و هیچ فردی نمی‌تواند دیناری را از این دنیا با خود به سرای باقی ببرد، اما افراد روشن‌بین و آینده‌نگر قسمتی از اموال خود را وقف عام می‌کنند تا برای رشد و ارتقاء کشور مفید و سازنده باشند و دیگران بتوانند از موقوفه آنان بهره‌برداری کنند. افرادی که کسب دانش کرده‌اند بر اساس دستورات و تعالیم اسلامی باید علم خود را اشاعه بدهند، برخی اموالشان را و عده‌ای هم دانش و علم خود را وقف می‌کنند که همه این‌ها موجب ارتقاء کشور خواهد شد.

حافظی  خاطرنشان کرد: به طور حتم مردم فرهنگ‌ دوست ایران نیز با عشق و علاقه وافر در امر وقف مشارکت می‌کنند و با حضور در صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) توسعه علمی را آنچنان رشد خواهند داد که اثرات آن برای جهان اسلام کاملاً مشخص و پایدار باشد.

 عضو هیأت موسس صندوق سرمایه­‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) تاکید کرد: ما فرهنگ‌سازی در زمینه وقف علمی را ادامه خواهیم داد تا مردم با ساز و کار صندوق سرمایه‌گذاری و موقوفات جایزه مصطفی(ص) بیشتر آشنا شوند و از آن حمایت کنند.

وی با اشاره به ظهور و رشد چشمگیر پارک‌های علم و فناوری در سال‌های اخیر گفت: دانش‌آموزانی که در مدارس خیرین تحصیل می‌کنند، به واسطه این پارک‌ها به علوم جدید مسلط می‌شوند و برکات این کار افتخارات بسیار عظیمی را برای ایران خلق خواهد کرد. در شرایطی که کشورهای اسلامی را جنگ و خونریزی فرا گرفته به لطف خداوند ما در سایه امنیت در کنار یکدیگر جمع خواهیم شد و برای ارتقاء دانش فرزندان کشورمان زمینه‌سازی خواهیم کرد تا علم آنان نه فقط برای ایران بلکه برای عالم بشریت مفید و پرثمر واقع شود.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز ادامه داد: تعداد خیرین مدرسه‌ساز در زمان تأسیس انجمن خیرین مدرسه‌­ساز انگشت‌ شمار بود اما هم‌اکنون پس از گذشت 18 سال این حرکت فرهنگی در سطح کشور گسترده شده است به طوری که بیش از 600 هزار نفر در داخل و یک هزار نفر خارج از مرزهای کشور این هدف مقدس فرهنگی را حمایت می‌کنند.

وی با بیان اینکه 35 درصد مدارس کل کشور با همت خیرین مدرسه‌ساز ایجاد شده است، افزود: در دین مقدس اسلام آمده است که فضیلت کسب دانش بالاتر از عبادت مسلمانان و زیارت خانه خداست، لذا حرکت در مسیر مدرسه‌سازی به طور حتم موجب رضایت خداوند متعال می‌شود.

گفتنی است نخستین آیین اعطای نشان جهانی خادم المصطفی(ص) با حضور شخصیت­های برجسته علمی کشور و با هدف اعطای این نشان به واقفین برجسته علمی و فناوری جایزه مصطفی(ص)، ششم اردیبهشت­ماه 95 در تهران برگزار می­‌شود.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
امام خامنه ای:ما نمی خواهیم اعتماد آمریکا را جلب کنیم