سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بهره‌برداری از 10 تقاطع غیرهمسطح بلوار ارتش با بزرگراه‌های امام علی(ع) و صیاد


به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از شهرنوشت، محمدباقر قالیباف صبح امروز در حاشیه مراسم بهره برداری از تقاطع‌های غیرهمسطح بلور ارتش با اتوبان‌های شهید صیاد شیرازی و امام علی (ع)، طی سخنانی در جمع خبرنگاران به اهمیت احداث این پل‌ها، اظهار داشت: بزرگراه‌های امام علی (ع)، شهیدصیاد شیرازی، ارتش و محور اوشان با هم تقاطع پیدا کرده‌اند که به همین جهت مجموعه 10 پل به صورت زیر گذر و روگذر برای تأمین دسترسی‌های شرقی - غربی، جنوب به غرب و غرب به شرق طراحی و احداث شد.

وی با اشاره به سختی‌های پیش رو برای طراحی این مجموعه پل گفت: این پروژه از آن جهت منحصر به فرد است که از هر سه روش ساخت پل برای آن استفاده می‌کنیم، به نحوی که هم  سبک بتن در مسیر شهید صیاد شیرازی، هم روش سگمنت‌ها همانند پل صدر و هم  روش کامپوزیت برای پل شرقی - غربی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته قالیباف، در طراحی‌ها، مهندسی ارزش و نوع نیازها برای دسترسی شهرک‌های متعدد اطراف این پروژه طراحی‌های خوبی صورت گرفته که امروز بخشی از آن مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

شهردار تهران اظهار داشت: پلی که امروز به صورت رسمی مورد بهره برداری قرار گرفت، عمدتاً مسیر شرقی -  غربی را برقرار می‌کند که از اهمیت زیادی برای کاهش بار ترافیک برخوردار است. امیدوارم تا پیش از مهر ماه و آغاز سال تحصیلی آینده بتوانیم هر 10 پل را افتتاح کنیم.

وی هزینه مجموعه پروژه برای ساخت این 10 پل را حدود 200 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: البته واقعا شرایط اقتصادی، شرایط سختی است و در اثر رکودی که در شهر وجود دارد، این فشار به شهرداری نیز وارد می‌شود اما همه تلاش ما این است تا در پروژه‌هایی مثل توسعه مترو، منطقه 12 و اینگونه پروژه‌ها وقفه‌ای اتفاق نیفتد؛ در این میان صبر و حوصله پیمانکاران، مدیریت شهری و مردم را نیاز خواهیم داشت تا این پیچ سخت را هم پشت سر بگذاریم.

قالیباف در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر نام ایستگاه متروی شهدای رسانه به ایستگاه جهاد، گفت: طبق قانون نامگذاری‌ها بر عهده شورای اسلامی شهر تهران است و پیشنهاد ما نیز به طور روشن نامگذاری این ایستگاه با نام شهدای رسانه بود؛ اما نظر دوستان در شورای شهر این بود که به دلیل آنکه این ایستگاه از قبل به نام میدان جهاد شناخته می‌شده است، آن را به نام میدان جهاد نامگذاری کنیم و ایستگاه مناسب دیگری به نام شهدای رسانه باشد. به همین جهت حتما نام یکی از ایستگاه‌های مترو را به نام شهدای رسانه خواهیم گذاشت.

شهردار تهران در ادامه به تشریح اقدامات صورت گرفته در منطقه 12 پرداخت و اظهار کرد: امور مربوط به منطقه 12 طبق همان برنامه‌ای که در حوزه انضباط شهری طراحی شده، پیش می‌رود. به نحوی که در حوزه آسیب‌های اجتماعی، جمع آوری معتادان در سطح شهر تهران انجام شده و خصوصا خانم‌های آسیب دیده جمع آوری شده‌اند. در کنار این، رقم قابل توجهی از آقایان نیز جذب شده و به کمپ‌ها رفته‌اند که اولین گروه آنها برای توانمندسازی وارد مجتمع‌های توانمند سازی می‌شوند.

وی با بیان اینکه در مسائل مربوط به منطقه 12 از همه تجربه‌ها و متخصصان استفاده شده است، گفت: در حوزه کالبدی نیز کارهای مربوط به پارک شهید هرندی حتما به عنوان یک پارک خیلی خوب انجام می‌شود تا در بهار سال آینده بهترین پارک شهر را در مجموعه شهید هرندی داشته باشیم.

شهردار تهران ادامه داد: اقدامات در حوزه کالبدی، احیای بافت فرسوده، توجه به مردم، ارایه خدمات جانبی و خدمات شهری نیز در منطقه 12 درحال انجام است و تأمین روشنایی معابر نیز به بهترین شکل ممکن پیش می‌رود. به نحوی که مردم در هر فصل، تحول را در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی، کالبدی و خصوصا توجه به میراث فرهنگی منطقه 12 خواهند دید.

وی درباره تغییر طرح تفصیلی منطقه 12 نیز اظهار داشت: روز دوشنبه هفته جاری تمامی اعضای کمیسیون ماده 5 در مدرسه متعلق به کودکان کار حضور داشتند و تصمیم بر آن شد تا به طور کامل طرح آنجا متحول شود؛ در این زمینه طرح مربوط به محله هرندی به عنوان نمونه طراحی شد و مورد تأیید اعضای کمیسیون قرار گرفت و قرار شد کارگروه تا قبل از سال در طرح تفصیلی محلات سیروس، تختی، عودلاجان، هرندی و همه محلات منطقه 12 یک بازنگری اساسی انجام دهد.

شهردار تهران همچنین درباره احداث و بهره برداری از ساختمان مرکزی دیوان عدالت اداری نیز تاکید کرد: هم اکنون مجموعه بخش‌های اداری شهرداری تهران بیش از 500 ساختمان در سطح شهر تهران دارند که در حوزه سازمان‌ها، معاونان و ادارت کل پراکنده هستند؛ یکی از رویکردهای اقتصاد مقاومتی ما آن است که همه این بخش را در یک نقطه و اطراف پارک شهر متمرکز کنیم چرا که ساختمان مرکزی شهرداری در آنجا قرار دارد و اولویت ما نیز منطقه 12 است.

وی افزود: در این محدوده ساختمان دیوان عدالت اداری از جمله ساختمان‌های جدی و ساختمان روزنامه اطلاعات از جمله ساختمان‌های بزرگ به شمار می‌روند. به اضافه اینکه ملک ساختمان دیوان عدالت اداری متعلق به شهرداری و ساختمان آن متعلق به دیوان عدالت اداری بود. در کنار این موضوع دیوان عدالت اداری نیز به دنبال ساخت و ساز جدیدی بود.

قالیباف گفت: ما معتقد بودیم ضرورتی ندارد که دیوان عدالت اداری در مرکز شهر باشد. چراکه اکثرا کسانی که به دیوان عدالت مراجعه می‌کنند، از شهرستان‌ها به تهران می‌آیند و تردد در شهر برای آنها مشکل است. همچنین با توجه به آنکه با کمبود تمرکز مراکز اداری در منطقه 5 روبرو بودیم، در سه سال قبل توافق کردیم تا ساختمان دیوان عدالت اداری به صورت تهاتر در اختیار شهرداری قرار گیرد و شهرداری نیز ساختمان دیگری برای آنها بسازد که این ساختمان جدید امروز افتتاح شد.

شهردار تهران در پایان به موضوع زندان اوین نیز اشاره کرد و گفت: توافقات زیادی در حوزه‌های زندان اوین داریم تا بتوانیم زودتر کار انتقال  این زندان را انجام دهیم. امروز هم خدمت آیت الله آملی لاریجانی این موضوع را گفتیم و مطمئن هستم در این دوره مدیریتی شهرداری و قوه قضائیه، شاهد آن خواهیم بود که زندان اوین را با همکاری و عنایت ویژه رئیس قوه قضائیه در جریان تهاترها و همکاری‌ها، به یک موزه و پارک برای شهر تبدیل کنیم.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
پردیسان-بلوار آزادی-بلوار امام علی ع- مسجدجامع