سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



زمینه‌ساز سلاخی گونه‌های نادر جانوری چیست؟


زمینه‌ساز سلاخی گونه‌های نادر جانوری چیست؟خانه ملت/ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر رساندن تعداد محیط بانان به استاندارد جهانی، گفت: رفع مشکلات اقتصادی واجتماعی محیط‌بانان و تجدیدنظر در قوانین صید و اقداماتی موثر در جلوگیری از انقراض گونه‌های نادر حیات وحش است.


عباس صلاحی، با تاکید بر جدی گرفتن خطر انقراض گونه های نادر جانوری، افزود: از بین رفتن تعداد زیادی از گونه های در معرض انقراض طی سالیان گذشته، نشانه بی توجهی مسئولان ذی ربط به ارزش وجودی این گونه‌ها است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه سازمان محیط زیست باید بر اساس شرح وظایف خود تلاش جدی در راستای حفظ گونه‌های نادر جانوری داشته باشد، ادامه داد: باید علاوه بر حفاظت از این گونه‌ها، حمایت مناسبی نیز از محیط بانان کشور داشته باشد زیرا تجهیز و همچنین حمایت اقتصادی و اجتماعی از محیط بانان به منزله حمایت از محیط زیست کشور است.
صلاحی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست نباید مشکلات اقتصادی، اعتباری و کمبود نیرو را بهانه ای برای عملکرد ضعیف خود بداند، گفت: بلکه باید بر اساس ساختار، قوانین و شرح وظایف خود تلاش جدی برای حفظ گونه های نادر جانوری داشته باشد.
تعداد محیط بانان به استاندارد جهانی نزدیک شود
وی با تاکید بر اینکه برای حفاظت بهتر از گونه های نادر جانوری، تعداد محیط بانان باید به استاندارد جهانی نزدیک شود، تصریح کرد: از آنجایی که تعداد اندک محیط بانان سبب شده شکارچیان و افراد سودجو از غفلت آنها استفاده و گونه های نادر را سلاخی کنند بنابراین برای جلوگیری از انقراض گونه های در حال انقراض بهتر است تعداد محیط بانان به استاندارد جهانی نزدیک شود.
این نماینده مردم در مجلس نهم، اقدامات انجام شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در جلوگیری از کشتار گونه های نادر جانوری را بی تاثیر دانست و افزود: وقت آن رسیده که این سازمان خطر انقراض گونه های نادر جانوری را جدی گرفته و با برنامه‌ریزی منسجم تلاش جدی برای بقا و حفظ آنها داشته باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس نهم، بر ضرورت جلوگیری از شکار بی‌رویه حیوانات تاکید کرد وگفت: سازمان حفاظت محیط زیست باید با همکاری دیگر سازمان ها به صورت جدی عوامل انقراض گونه های نادر و همچنین حیات وحش کشور را شناسایی و تلاش جدی برای رفع آنها داشته باشد؛ البته آموزش و فرهنگ سازی، رفع مشکلات اقتصادی واجتماعی محیط‌بانان، تجدیدنظر در قوانین صید و شکار و همچنین تلاش جدی این سازمان نسبت به انجام وظایف خود در حفظ گونه‌های در حال انقراض بسیار موثر است.
این نماینده مردم در مجلس نهم، عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست را در حفاظت از گونه های نادر جانوری ضعیف خواند و یادآور شد: این سازمان با بهانه کردن مشکلات اقتصادی و اعتباری و کمبود نیرو از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرده و در انجام وظایف خود کوتاهی می کند در حالی که قوانین، ساختار و شرح وظایف این سازمان به روشنی و وضوح مشخص است و اینکه بخواهند وظایف خود را عملیاتی کنند، بسته به خود سازمان دارد.
این نماینده مردم در مجلس نهم، وضعیت محیط زیست کشور را نگران کننده خواند و ادامه داد: سازمان محیط زیست باید برای بهبود وضعیت محیط زیست کشور در روند عملکرد خود تجدیدنظر اساسی داشته باشد و روند فعلی خود را تغییر دهد چرا که کارهای غیرکارشناسی و قصوری که از طرف این سازمان در مورد حیات وحش کشور در طی سالیان گذشته صورت گرفت در از بین رفتن تعداد زیادی از حیات وحش کشور دخیل بوده است.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست از جبهه گرفتن در مقابل مجلس دست بردارد، تصریح کرد: این سازمان هرگز در مورد اقدامات صورت گرفته به مجلس پاسخگو نبوده و هر گونه سوالی را که از طرف مجلس مطرح می شود سیاسی تلقی می کند و همچنین هیچ گونه تغییر رویه ای در این سازمان نیز مشاهد نکرده ایم بنابراین اگر این سازمان این رویه را ادامه دهد نباید منتظر هیچ گونه حمایتی از سوی مجلس باشد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، بر لزوم تغییر ساختار فعلی سازمان محیط زیست تاکید کرد و یادآور شد: بهتر است ساختار فعلی این سازمان تغییر کرده و همچنین در قبال شرح وظایف خود به مجلس پاسخگو باشد؛ اگر دولت احساس می کند که قوانین فعلی بازدارندگی لازم را ندارد در این باره به مجلس لایحه ارائه دهد زیرا مجلس آمادگی تصویب قوانین جدید و همچنین تغییر قوانین موجود را دارد.
با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: خانه ملت


ویدیو مرتبط :
کشف گونه های نادر جانوری - جریمه شکار غیرقانونی