سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



آمار های تازه در سه ماهه سوم 2015: افزایش فروش جهانی تلفن های همراه و رشد چشم گیر هوآوی


cell-phone-plans-graph-header-625x300

گارتنر یکی از موسسه‌های تحقیقاتی و ارائه‌دهنده آمار در زمینه‌های IT و کسب‌وکار مرتبط به آن است. حال این موسسه آمارهای جدید مربوط به ربع سوم سال 2015 ارائه کرده که نشان‌دهنده تقاضای بالای خرید تلفن‌های هوشمند به همراه رشد و سقوط یک سری از شرکت‌ها است. در ادامه مطلب با ترنجی همراه باشید تا به تحلیل این آمارها بپردازیم.

اگر خیلی ساده به آمارهای این بازه نگاه کنیم هوآوی موفق‌ترین فروشنده جهانی تلفن همراه بوده و این در حال است که لنوو/موتورولا بیشترین افت فروش را تجربه کرده. آمارهای به‌دست‌آمده از کاربران نشان می‌دهد سامسونگ 83.6 میلیون دستگاه تلفن همراه در طول سه ماه گذشته به فروش رسانده که در حدود 23.9 درصد از بازار را در بر می‌گیرد. این در حالی است که غول ژاپنی به‌سختی توانسته بود 11 میلیون دستگاه تلفن را در شروع سال به فروش رسانده باشد و سامسونگ با سهم 23.7 درصدی از بازار در بازه مشابه سال گذشته به نظر می‌رسد از رشد خود خوشحال به نظر می‌آید. البته دلیل اصلی این رشد افزایش تعداد تلفن‌های همراه از 47.5 دستگاه به 352.8 میلیون دستگاه بوده که در این صورت به نظر نمی‌رسد که سامسونگ با ریتم بازار همراه باشد.

پس از سامسونگ در رتبه دوم فروش اپل قرارگرفته که با فروش 46.1 میلیون دستگاه آیفون در سه ماه گذشته سهم 13.1 درصدی از بازار را نصیب این شرکت کرده. این آمارها نشان از آن دارد که اپل رشد 8 میلیون دستگاهی را نسبت به بازه مشابه سال گذشته داشته و به طبع افزایش سهم از 0.7 درصدی (12.5 درصد در سال گذشته) از سال قبل راضی‌کننده به نظر می‌آید.

هوآوی سال بسیار عالی‌ای را تاکنون گذرانده. رشدی که فراتر از تصور است. در همین بازه سال گذشته هوآوی 15.9 میلیون دستگاه و با سهمی 5.2 درصدی از بازار داشت ولی امسال با رشد 2.5 درصدی خود را به رتبه سوم درفروش با 27.2 میلیون دستگاه و سهم 7.7 درصدی در حدود 71 درصد رشد درفروش تلفن‌های همراه را به‌دست گرفته است.

برخلاف هوآوی، لنوو/موتورولا درفروش اصلاً موفق نبوده‌اند و به نظر می‌رسد بازار آنها را پس می زند. سال گذشته لنوو/موتورولا سهم 7 درصدی و فروش 21.3 میلیون دستگاه را تجربه کرده بود ولی امسال با افت وحشتناک به سهم 4.9 درصد و فروش 17.4 میلیون دستگاهی نشان از سالی فوق العاده سخت برای متحدان چینی/آمریکایی است. به نظر می‌رسد ویروس موتورولا گریبان گر هر شرکتی می‌شود. از وصال پرسروصدا گوگل و موتورولا و فروش قیمت پایین موتورولا توسط گوگل به لنوو این بار لنوو شاهد افت فروش و ضرر خود است. البته بااین‌حال موتورولا با وجود این افت دست از ساخت تلفن‌های باکیفیت برنداشته و این مخترع تلفن همراه در حال تلاش برای بازگشت به بازار است.

شیائومی که نیز از رقیبان جدید این صنعت به‌حساب می‌آید با افت روبه‌رو بوده و بااینکه فروش بیشتری نسبت به سال گدشته داشته ولی به دلیل همراه نبودن رشد با ریتم بازار این موفقیت منجر به افت درصدی داشته و امسال شیائومی در سه ماهه سوم فقط 4.9 درصد بازار را در دست داشته.

باقی برندها و شرکت‌ها ازجمله سونی، اچ تی سی، زد تی‌ای، آل جی و …. سهمی 46.3 درصدی از بازار را در کنار هم در دست داشته‌اند.

gartner01

اگر تمامی تلفن ها و نه تنها تلفن های هوشمند را در نظر بگیریم سامسونگ سهمی 21.4 درصدی را در اختیار دارد که بسیار جلوتر از اپل که در رتبه دوم این جدول نیز قرار دارد است و هنوز میتوانیم رد پای نوکیا ( که مایکروسافت آن را خریداری کرد و در جدول با نام این شرکت معرفی شده ) را ببینیم که در رتبه سوم این جدول با سهم 6.3 درصدی خود قرار گرفته است. دوباره در این جدول نیز رشد بسیار بالا و چشم گیر هوآوی نیز مشهود است. ال جی در این جدول در رتبه پنجم این جدول با رکودی 0.8 درصدی نسبت به سال گذشته قرار گرفته. رشد امسال بازار فقط نسیب 4 شرکت شده که در جدول زیر می توانید مشاهده کنید.

gartner03

در این میان آمار سیستم عامل ها نیز بسیار جالب به نظر می رسد. تصاحب 84.7 درصد از بازار را تلفن های اندرویدی به چنگ خود دارند که پس از آن iOS و ویندوز با سهم های به ترتیب 13.1 و 1.7 درصد از بازار قرار گرفته اند. به نظر واضح می آید که چرا بلک بری دل از سیستم عامل خود کنده و به سازندگان تلفن های اندرویدی پیوسته. این سیستم عامل سهمی 0.3 درصدی را در کنار سیستم عامل های قدیمی از جمله سیمبیان تجربه می کند.

gartner02

هرچند که ویندوز 10 از امکانات و ویژگی های خوبی رو نمایی کرده ولی افت درصدی این سیستم عامل نشان از آن دارد که کاربران ویندوزی با مهاجرت به سیستم عامل های iOS و Android بازخورد مثبتی به مایکروسافت نشان نداده اند. ممکن است این سیستم عامل به رقیبی جدی تر تبدیل شود ولی در حال حاضر به نظر می رسد مایکروسافت در بخش موبایل باید تصمیم های جدی تری اتخاذ کند تا از به دست افتادن امپراطوری گوگل و اپل جلوگیری کند.

موفقیت های امسال هوآوی تمامی ندارد. این شرکت امسال راه درستی را در پیش گرفته و نظر کاربران را چه از لحاظ کاربردی و چه از لجاظ آماری جلب کرده. آمار ها همچنان عجیب به نظر می رسد. تا پایان سال میلادی نیز زیاد باقی نمانده و باید منتظر آمار های نهایی باشیم و از قضاوت پیش از موعود برای سونی، سامسونگ، اپل، ال جی، مایکروسافت، اچ تی سی و باقی برند ها پرهیز کنیم.

بازخورد شما از این آمار چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

Gartner

لینک کوتاه

Closeبرای امتیاز دهی به این مطلب، لطفا وارد شوید: برای ورود کلیک کنید


ویدیو مرتبط :
علائم سه ماهه اول حاملگی | افزایش ترشح بزاق و حس بویایی در سه ماهه اول بارداری