سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



۲۰ هزار نفر بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش کمیته امداد هستند


به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، جعفر رحیمی در نشست خبری که به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج برگزار شد، اظهارداشت: امید است با اقدامات انجام شده برای حل مشکلات و مسائلی که بیماران صعب‌العلاج و خاص دارند اقداماتی رو به جلو صورت گیرد.

وی گفت: بیماران خاص و صعب‌العلاج افرادی هستند که به واسطه بیماری دراز مدت و مزمن دچار مشکلات درمانی، جسمی و روحی می‌شوند.

رحیمی گفت: فردی که دچار یک بیماری صعب‌العلاج و خاص می‌شود طبیعتاً مشکلات اقتصادی و معیشتی نیز خواهد داشت و اثرات آن نیز به خانواده وارد می‌شود.

مدیرکل اداره بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به اینکه درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بسیار پر هزینه است، گفت: هنگامی که فردی دچار بیماری صعب‌العلاج و یا حاد شود اگر از آن حمایت نشود با توجه به مشکلات اقتصادی که این بیماری‌ها ایجاد می‌کند ممکن است نتواند اقدامات درمانی لازم را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج موجب مبلغ فقر بین‌النسلی می‌شود، گفت: در کمیته امداد امام خمینی (ره) 20 هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش هستند که از این تعداد حدود 4 هزار و 500 بیمار خاص و مابقی بیماری‌ صعب‌العلاج دارند و متأسفانه تعداد این بیماران در حال افزایش است.

وی تأکید کرد: در بیماران خاص 36 درصد دیالیزی، 21 درصد پیوند کلیه، 19 درصد تالاسمی، 16.6 درصد ام‌اس و 5.5 درصد هموفیلی هستند و حدود 15 هزار نفر نیز بیماران صعب‌العلاج محسوب می‌شوند.

مدیرکل اداره بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد خاطر نشان کرد: در بیماران صعب‌العلاج 26.7 درصد دارای سرطان، 17.2 درصد اختلالات شدید حسی و حرکتی، 15.5 درصد دیابت مزمن و 9.7 درصد بیماری مزمن روانی دارند و مابقی بیماری‌ها نیز کمتر از 3 درصد است.

وی بیان داشت: در کمیته امداد امام خمینی (ره) برای افراد تحت پوشش برنامه‌ریزی خاصی صورت گرفته و نیازهای این افراد را شناسایی کرده‌ایم تا بتوانیم هزینه‌های از جیب آنها برای بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به صفر برسانیم.

رحیمی گفت: در حوزه داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز اقداماتی صورت گرفته و داروهای شیمی درمانی برای سرطانی‌ها و همینطور داروهایی که مصرف مادام‌العمر دارند بعضاً تحت پوشش بیمه نیست و بیمار مجبور است 80 درصد پول دارو را خود پرداخت کند و هزینه‌های کمرشکن برای یک بیمار به این شکل آغاز می‌شود.

وی بیان داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) بیمه تکمیلی را برای افراد تحت پوشش خود اجرایی کرده است تا هزینه‌های بیماران از جیب به صفر برسد و حمایت‌های لازم از این اقشار صورت گیرد.

وی افزود: در بیش از 400 شهر و روستا افرادی به عنوان مدیر درمان افراد تحت پوشش کمیته امداد را مورد ارزیابی قرار می‌دهند و نسبت به تأمین اعتبار هزینه‌های درمانی این افراد اقدام می‌کنند. بعضاً برای بیماران سالمندی که دارای مشکلاتی هستند تا 2 میلیون تومان در سال هزینه پوشک پرداخت کرده‌ایم.

رحیمی گفت: با نیاز سنجی‌های صورت گرفته تجهیزات و لوازم مورد نیاز بیماران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی را فراهم و در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی درباره نگهداری بیماران نیز گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) برای نگهداری بیمارانی که قادر به حرکت نیستند مانند 100 هزار تومان به خانواده آن پرداخت می‌کند تا در خانواده نگهداری شود و این مبلغ علیرغم دیگر خدمات و ایاب و ذهاب است.

رحیمی گفت: بالغ بر 15 هزار نفر از افرادی که زمین‌گیر هستند را شناسایی و ماهیانه به خانواده‌های آنها برای نگهداری این بیماران یکصد هزار تومان پرداخت می‌کنیم.

مدیرکل اداره بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد گفت: علیرغم خدمات آمبولانس، تغذیه و غیره خدمات اقامتی نیز به این افراد که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند داده می‌شود لذا اگر برای درمان نیاز به حضور در دیگر شهرهای کشور باشد کمیته امداد خدمات اقامتی به این افراد می‌دهد.

وی افزود: مراکز اقامتی کمیته امداد در 5 استان بوشهر، فارس، اصفهان، تهران و مشهد دایر است و در استان‌های کرمانشاه و یزد نیز ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته یکصد میلیارد تومان برای بیمه مکمل هزینه کرده‌ایم، گفت: 1.5 میلیون نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی و 4 میلیون نفر نیز تحت پوشش بیمه پایه کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

مدیرکل اداره بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به اینکه با 700 بیمارستان دولتی و 10 هزار مرکز درمانی طرف قرارداد هستیم، گفت: تمامی خدمات را به صورت مدیریت شده از بخش دولتی خریداری می‌کنیم.

وی بیان داشت: طرحی نیز در حال بررسی است که اکثر بیماران دیالیزی تحت پوشش کمیته امداد پیوند کلیه شوند که برای اجرای آن نیازمند تامین اعتبارات لازم هستیم و براساس بررسی‌های صورت گرفته در این طرح 1500 بیمار دیالیزی پیوند کلیه خواهند شد.

انتهای پیام/


ویدیو مرتبط :
جشن شکرگزاری سلامت 800 بیمار صعب العلاج و سرطانی