سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



http://barsam.ir/archive/usb-3-0-usb-2-0-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B9/


کمتر جایی در دنیا وجود دارد که بدون اینترنت باشد؛ از کشور های بسیار سنتی آفریقایی که حتی فیسبوک هم برای آوردن اینترنت دستی بر آن کشیده و … که همه موجب اتصال آسان تر دنیا به یکدیگر می باشد. در این نوشته از برسام قصد داریم در یک پست نیمه اختصاصی به تفاوت فرهنگ موجود میان ایران و دنیا بپردازیم که لزوما نه همه شان خوب و نه همه شان بد است!!

برسام/ کمتر جایی در دنیا وجود دارد که بدون اینترنت باشد؛ از کشور های بسیار سنتی آفریقایی که حتی فیسبوک هم برای آوردن اینترنت دستی بر آن کشیده و … که همه موجب اتصال آسان تر دنیا به یکدیگر می باشد. در این نوشته از برسام قصد داریم در یک پست نیمه اختصاصی به تفاوت فرهنگ موجود میان ایران و دنیا بپردازیم که لزوما نه همه شان خوب و نه همه شان بد است!!

آکادمی ها و افراد حرفه ای روابط میان افراد و شبکه گسترده جهانی (World Wide Web) را فرهنگ اینترنتی می نامند. این روابط آنلاین وابسته به فاکتور هایی نظیر زمان، نوع سایت شبکه های اجتماعی و … می توانند خوب یا بد باشند.

اکنون تحقیقاتی صورت پذیرفته که می تواند نوع این روابط را کمی گشوده تر شرح دهد؛

روابط اینترنتی در سراسر جهان
فرهنگ اینترنت در آمریکا کم و بیش با آمریکای شمالی گره می خورد. طی گزارشی از Buzzfeed یک وب سیت با محبوبیت جهانی بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر می تواند بسیاری از چیز هایی را که دیده شده یا به اشتراک گزاشته می شود با توجه به هر کشور متفاوت باشد. برای مثال کاربران اینترنت در فرانسه، میل به اشتراک گزاری محتوای سیاسی دارند، در حالی که مردم آمریکای شمالی علاقه به شیر کردن عکس نوشته های گربه ها دارند!

در گزارشی از Xiao Mina که وی به پژوهش راجع به عکس نوشته ها در دنیا پرداخته، آمده است که مثلا در چین از عکس نوشته ها برای بیان یک تصادف تراژیک واقع در این کشور می پردازند. او توضیح می دهد که این نوع هنر به خصوص در چین اهمیت زیادی دارد، در جایی که سانسور اینترنت یک کلید حیاتی است.

مردم راجع به فرهنگ اینترنت چه فکر می کنند؟
برای درک بهتر فرهنگ اینترنت، طی یک نظرسنجی، در آمریکا بیشتر به معنای گفتگو ها یا جستجو های ریلکس گفته می شود.

در ترکیه، دید آن ها در استفاده از اینترنت، متمرکز بودن بر مباحث سیاسی است. یکی از بهترین پاسخ هایی که تا کنون شنیدم: “برای من، اینترنت یک ابزار ارتباطی و دریافت اطلاعات است” که خصوصا برای کشور هایی به وفور مفید است که سنسورشیپ یا سانسور کردن گسترده ای در سایت های رسانه ای موجود دارد و طی یک بررسی و انتخاب به نام کوری رسانه ای (Media Blackout) شناخته شده است.

در روسیه، قضیه کمی متفاوت تر است، “اینترنت شخص به شخص فرق می کند و برای همان شخص در سن های گوناگون نیز تغییر می یابد. ” اکنون متوجه می شویم چرا اکثر عکس نوشته ها راجع به رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین هستند، شخصی که گفته می شود مردم روسیه به شدت از او حمایت می کنند.

در انگلیس، اکثر پاسخ ها کم و بیش با نمک بودند، مثلا در یکی از پاسخ ها آمده بود:”اینترنت مرگ تدریجی دست دادن است” (بدین معنی که اینقدر از هم دور می شویم که حتی دست دادن هم فراموش مان می شود یا فرصتی برای دیدار و دست دادن وجود نخواهد داشت).

این رویه در سیاست شان هم خیلی تفاوت ندارد، همه بریتانیایی ها سعی می کنند با خنده با مشکلات مواجه شوند (لابد الان می گویید آن ها که با یک سرفه ما نیم ساعت می خندند با جوک های ما چه می کنند؟! صبر کنید هنوز به ما نرسیده! بگذارید خنده رو ترین مردم دنیا باشند!)، که البته با نحوه نگرش به Internet هم تناسخی ندارد.

در ایران!؛ البته می دانم که چه بگویم چه نگویم همه مان از اول تا آخرش را می دانیم، بالاخره در ایران زندگی می کنیم دیگر! اما طبق تجربه ۱۱ ساله ای که از اینترنت و شبکه های اجتماعی از Yahoo Messenger تا Imo دارم، اکثر افراد ایران شوخ طبع ترین مردم جهان هستند. یعنی مشکلاتی که ایرانی با آن دست و پنجه نرم می کنند شاید صد ها برابر مشکلات چند کشور دنیا باشد! از حمله انگلیسی ها و متفقین بگیر به تحریم ها و بیا جلو تا آخر… اما باز هم مردم ایران فتا هستند! هم حواسشان جمع است و هم شوخی می کنند و اصلا نمی گذارند بد بگذرد. خیلی از ایرانیان از به اینترنت به چشم یک تفریح نگاه می کنند و روزانه تا ۱۵ ساعت به آن مشغولند. از بحث های عبث سیاسی که هیچ فایده ای ندارد، تا کلش بازی و جوک ها و کلیپ های داب اسمش!!!

پس همانطور که گفته شد، ایرانیان از آن به عنوان یک تفریح استفاده می کنند. البته در این میان عده ای بی دوق هم پیدا می شوند که از آن به عنوان وسیله ای برای یادگیری استفاده می کنند…!


ویدیو مرتبط :
USB 3.0 vs. USB 2.0 Speed Test