سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



بازار/ همه چیز درباره لپ تاپ های گیمینگ و برترین لپ تاپ های موجود در بازار


بازار/ همه چیز درباره لپ تاپ های گیمینگ و برترین لپ تاپ های موجود در بازارترنجی/ طرفداران سیستم های گیمینگ هیچ وقت به گیمینگ پرتابل با موبایل قانع نشده و همه ی آنها اتحاد نظر دارند که موبایل برای بازی کردن نیست! هنوز هم بازی با سیستم های سنگین و با شمایلی خشن طرفدارانِ بسیاری دارد. آیا میخواهید که قدرتی در حد کامپیوتر رو میزیتان و با قابلیت حملِ بالا داشته باشید و لپ تاپ شما از بازی های واقعیت مجازی(Virtual Reality) پشتیبانی کرده و به سادگی از پس پردازشِ آنها بر بیاید؟ اگر پاسخ پرسش های فوق آری است حتما ادامه متن را با ما دنبال کنید.

قیمت:

لپ تاپ های بازی خوری(!) به علت استفاده از قطعاتی با کیفیت و پرقدرت معمولا قیمت هایی فزاینده دارند و لپتاپ های گیمینگ از لحاظ قیمت و قدرت پردازشی به سه دسته زیر تقسیم میشوند:

کانفینگ پایه با حدود مشخصاتِ ; پنل TN یا در برخی موارد IPS با دقت تصویر 1366 در 768 که میتوانید با این دقت تصویر در این لپ تاپ بازی های متوسط را با کیفیت خوبی اجرا کنید. با حدود قیمتِ 800 تا 1250 دلار.

کانفینگ میانی: صفحه نمایشی با پنل IPS با دقت تصویر 1080p که این لپ تاپ ها میتوانند تجربه مناسبی در زمینه گیم برای شما فراهم آورند. در این دسته از لپ تاپ ها میتوانید بازی هایی با کیفیت بالا در کنار نمایشگر فول اچ دی انجام دهید. با حدود قیمت 1250 دلار تا 2500 دلار.

کانفینگ پرچمدار و بالا رده با صفحه نمایشی با پنل IPS و دقت صفحه 4K میتوانند هر بازی موجود در دنیای گیم را با بالاترین تنظیمات براحتی اجرا کنند. این لپ تاپ ها از ارکانی اصلی مانندِ درایو حالت جامد با رابط PCLe و استفاده از دو کارت گرافیک بالارده بهره میبرند و البته قیمتی در خور و برابره 2500 دلار به بالا.

تراشه گرافیکی:

اصولا عاملی که یک لپ تاپ معمولی را به لپ تاپی با قابلیت گیم تبدیل میکند تراشه گرافیکی آن است. دو کمپانی شهره در صنعت کارت ها و پردازند های گرافیکی فعالیت دارند; انویدیا و ای ام دی.

در دو شرکت مذکور تراشه هایی با قدرت ها و قیمت های متفاوتی به بازار ارایه میدهند شرکت انویدیا دو سریِ GeForce و سری تایتان دارد که البته سری دوم بیشتر در لپ تاپ های امروزی استفاده میشود. کارت های گرافیکی این شرکت با تکنولوژی های شرکت انویدیا و گنجینه هایِ پتنتیِ انویدیا باعث میشود تا اتصال و هماهنگی هرچی بیشتر بین پردازنده و پردازنده گرافیکی بیشتر شود و حاصل این همکاری و تکنولوژی انویدیا را، کهG-sync نام دارد، میتوان در تعداد بیشر فریم و نرم بودن اجرا شدن بازی پر واضح مشاهده کرد. در حال حاضر قوی ترین کارت گرافیکی سری لپ تاپ ها Nvidia 980M میباشد که میتواند با تکنولوژی SLI انویدیا از چند کارت گرافیکی یا پردازشگر گرافیکی با هم استفاده کرد.

شرکت ای ام دی که هرز چندگاهی استارت پروژه ای شگفتی آور را می زند(و در اغلب مواقع نشان داده میشود که برترین کارت گرفیک دنیا در حال تولید است اما آنقدر تولید را کش میدهد که انویدیا چندین طرح را پس از آن به اجرا در آوورده است!) کارت گرافیک های در خور توجهی را به بازار ارایه میکند که میتوان از آنها در لپ تاپ ها استفاده کرد مانند: Radeon R9 که از ویژگی Free sync کمپانی ای ام دی نیز پشتیبانی میکند.

همچنین آن دسته از افراد که تمایل زیادی به بازی در نمایشگر خارجی دارند میتوانند با تهیه کارت یا پردازشگر دوم گرافیکی تعداد فریم های خروجی دستگاه خود را بالا برده و به روان اجرا شدن بازی کمک کنند.

پردازنده:

پردازنده قلب هر وسیله الکترونیکی است. در لپ تاپ های گیمینگ یکی از ارکان اصلی در کنار قوی بودن پردازنده گرافیکی قوی بودن پردازنده است. در لپتاپ های گیمینگ بطو معمول از پردازنده های شرکت اینتل استفاده میشود. فراوانی دو مدل از چیپست های Core i5 ,Core i7 در بین لپ تاپ ها بسیار زیاد است و توصیه ما این است که هرگز به سمت Core i3 ها نروید چون به شدت در اجرای بازی ها محدود میشوید و افت فریم را به طور واضح مشاهده میکنید.

اگر میخاهید سیستمی میان رده برای گیمینگ انتخاب کنید تعادلی در انتخاب پردازنده مجتمع و گرافیک اعمال کنید. مثلا خرید کانفیگی با چیپست مجتمع Core i7 و کارت گرافیک Nvidia 940M اصلا و ابدا کار عقلانی در حوضه گیمینگ نیست. پس موقع خرید به سنخیت داشتن کارت گرافیک و پردازنده توجه کنید که سیستم شما دچار گلوگاهِ فریمی نشود!

اندازه صفحه نمایش:

برترین صفحه نمایش لپ تاپ های گیمینگ 15 اینچ است; هم وزن لپ تاپ پایین است و هم قابلیت حمل بالا و به راحتی در کوله پشتی جای میگیرد. همچنین در زمان خرید به وضوح تصویر نیز دقت کنید. همانطور که در بالاتر اشاره کردیم لپ تاپ های گیمینگ در وضوح های تصویر مختلفی تولید میشوند و بهترین وضوح تصویر برای لپ تاپ گیمینگ فول اچ دی است چون با استفاده کمتر از منابع سیستمی و باتری میتواند فریم های بیشتر را در اختیار شما بگذارد و بازی نرم را اجرا کنید و در عین حال کیفیت مطلوبی نیز شاهد باشید. البته پنل هایی با وضوح ها بالاتر مانند QHD و 4K نیز به وفور پیدا میشوند اما این لپ تاپ ها قیمت زیادی دارند هم برای رفع نیاز های پردازشی خودشان از دو پردازنده گرافیکی استفاده میکنند که وزن و قابلیت حمل را تحت الشعاع قرار میدهد.

فضای ذخیره سازی:

فضای ذخیره سازی نیز از عوامل مهم این لپ تاپ ها است. در این نوع لپ تاپ ها معمولا از درایو حالت جامد، یا همان SSD، استفاده میکنند که در سرعت بوت شدن سیستم، سرعت اجرای بازی تاثیر گذاشته و سرعت خواندن و نوشتن بالایی دارند. در کنار این حافظه های ذخیره سازی پر سرعت از هاردهای نوری نیز میتوان برای ارشیو کردن فیلم ها و موسیقی ها استفاده کرد و از SSD برای نصب ویندوز و نصب بازی ها در آن استفاده کرد.

Random Access Memory (RAM):

از دیگر ارکان اصلی در یک سیستم گیمینگ حافظه موقت آن است. این بخش در زمان عوض کردن پنجره ها، بارگذاری بازی، اجرای بازی، بارگذاری ویندوز در حال کار است و به نوعی داده هایی از آن داده در حال استفاده در خود نگه میدارد و در زمان لازم آن را برای دستگاه بازخوانی میکند. در لپ تاپ های گیمینگ پایین ترین ظرفیت ممکن برای رم 8 گیگابایت است. در لپ تاپ های بسیار گران قیمت و به طبع دارای قدرت بالا از 16 یا 32 گیگابایت رم استفاده میشود تا بتوان تجربه بی نقص از گیم را تجربه کرد. در بسیاری از لپتاپ های امروزی حافظه رم به مادربرد لحیم می شود و این قابلیت ارتقا را سلب میکند پس موقع خرید کمی آینده نگر باشید!

اتصالات:

در موقع خرید یک لپ تاپ حتما به تعداد پورت های یو اس بی و نوع آنها و وجود پورت های تصویری مانند HDMI و Display Port اطمینان حاصل کنید (چون برای استریم بازی به یاریتان می آیند).

درادامه و بخش تصاویر لیستی از مشخصات برترین لپتاپ های گیمینگ مشاهده میکنید.



با کانال تلگرامی «آخرین خبر» همراه شوید

منبع: ترنجی


ویدیو مرتبط :
ارزانترین لپ تاپ ها در بازار