سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



کنگره آمریکا با فروش 8 جنگنده‌ F-16 به پاکستان مخالفت کرد


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، منابع دیپلماتیک در آمریکا گفته‌اند که کنگره این کشور فروش هشت جنگنده اف-16 به پاکستان را رد کرده با این وجود دولت اوباما هنوز سعی دارد تا این جنگنده‌ها را به پاکستان بفروشد.

طبق این گزارش، توقف فروش جنگنده‌های آمریکایی به پاکستان به دلیل افزایش انتقادات علیه اسلام‌آباد در کنگره آمریکا صورت گرفته است.

قانون‌گذاران آمریکا دلایل مختلفی را برای توقف روند فروش جنگنده‌های اف-16 به پاکستان مطرح کردند و همچنین سنای این کشور نیز نامه‌ای در این خصوص به دولت اوباما ارسال کرده است.

اما، اگر دولت اوباما قانون‌گذاران واشنگتن را تحت فشار قرار دهد، روند فروش جنگنده‌ها تا زمان طولانی متوقف نخواهد شد.

این گزارش می‌افزاید: اگر دولت اوباما برای فروش جنگنده‌ها جدی باشد همه موانع را از سر راه بر می‌دارد.

روزنامه داون در این خصوص نوشت: قانون‌گذارانی در کنگره آمریکا حضور دارند که منافع هند در منطقه را حفظ می‌کنند و همواره روابط واشنگتن- اسلام‌آباد را مورد انتقاد قرار می‌دهند.

هواپیماهای اف-16 به عنوان یک جنگنده سبک، ساده و ارزان برای نیروی هوایی آمریکا طراحی شد تا باتولید بالا توانایی برتری هوایی خود را افزایش دهند.

تاکنون بیش از 4500 فروند از این هواپیما تولید شده و آخرین خریدار آن نیز عراق است که 18 فروند اف-16 سفارش داده است.

در مجموع 25 کشور از این هواپیما استفاده می‌کنند و مدل‌هایی از آن در ژاپن و ترکیه هم تولید می‌شود.

در سال 2009 در مجموع 2 هزار و 309 فروند اف-16 در کشورهای مختلف دنیا عملیاتی بوده‌اند که این رقم بیشتر از هر هواپیمای جنگی دیگر است به این معنا که 15 درصد از کل هواپیماهای جنگی دنیا را اف-16 تشکیل می‌دهد.

جنگنده اف-16 در ابتدا به عنوان یک جنگنده‌ سبک برای برتری هوایی روزانه طراحی شد، اما در عمل به یک هواپیمای چند منظوره برای انجام عملیات در شرایط‌ آب و هوایی مختلف تبدیل شد.

در طول دوران تولید این هواپیما، بهینه‌سازی‌های مداومی بر روی آن صورت گرفت و مدل‌هایی با قابلیت‌های بالاتر تولید شده‌ است.

کارشناسان بر این باورند که پاکستان نتوانسته به صورت مستقیم هواپیماهای اف-16 را از آمریکا خریداری کند بنابراین سعی می‌کند تا از طریق کشورهای عربی این جنگنده‌های پیشرفته را خریداری و اسکادران هوایی خود را تکمیل کند.

انتهای پیام/ح

http://fna.ir/KRBKX3


ویدیو مرتبط :
خلبان زن هواپیمای جنگنده F-7 پاکستان