علمی


2 دقیقه پیش

رزرو بلیط هواپیما مشهد

سفر به مشهد از آن دست سفرهایی‌ست که قرن‌ها از عمر محبوبیت‌اش می‌گذرد و زائران امام هشتم شیعیان، خود را به وسیله‌های مختلف به این شهر می‌رساندند. خوشبختانه ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...



تجاری سازی فناوری های سرریزشده از دانش هسته ای در کشور هدفگذاری شده است


بهزاد سلطانی روز شنبه در آئین افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در دانشگاه سمنان تاکید کرد : فقط استفاده از فناوری های سرریز و مورد استفاده در دانش هسته ای کشور کافی نیست.
وی با اشاره به برخی فناوری های دست یافته کشور در حاشیه دست یابی به دانش هسته ای، خاطرنشان کرد: طراحی و ساخت دستگاه های جوش لیزری و جوش الکترونی، بخشی از این دستاوردهای سرریزشده از دانش هسته ای است که می تواند در دیگر بخش های کشور کارکرد داشته باشد.
وی ادامه داد : این فناوری ها باید به جامعه بیاید و با تجاری سازی، بخشی از مشکلات صنعت کشور را برطرف کند، مانند برخی فناوری ها مثل اینترنت و موبایل که ابتدا کارکردهای نظامی و ... داشتند و سپس همگانی شدند.
سلطانی تصریح کرد : تداوم بومی سازی دانش هسته ای به ویژه در ساخت دومین نیروگاه بوشهر نیز از برنامه های کشور در بخش دانش هسته ای است.
وی با اشاره به دستاوردهای مذاکرات ایران با کشورهای 5+1، افزود: عزت درونی ایران اسلامی در جریان این مذاکرات شکوفا شد.
وی با اشاره به وجود هزار و 910 شرکت دانش بنیان فعال در کشور، گفت: از تیرماه 93 تاکنون، هزار و 459 شرکت دانش بنیان کشور به صندوق نوآوری و شکوفایی سازمان ریاست جمهوری طرح ارایه کرده اند که طرح هزار و 32 شرکت تعیین تکلیف شده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی سازمان ریاست جمهوری ادامه داد : از این تعداد نیز 631 طرح مورد تایید قرار گرفت که دو هزار و 720 میلیارد ریال کمک مالی به آن ها مصوب شد.
وی از تخصیص دو هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت نیز تامین دفاتر کار شرکتهای دانش بنیان خبر داد.
سلطانی به روند پیشرفت دانش و توان هسته ای کشور در بخش های مختلف اشاره و خاطرنشان کرد : زحمتی که دانشمندان هسته ای کشور برای توسعه کشیدند تنها به شهادت چهار شهید هسته ای کشور خلاصه نمی شود و دانشمندان در این مسیر، زحمات زیادی را متحمل شده اند.
وی اضافه کرد : 55 شرکت دانش بنیان شامل سه درصد از کل شرکت های دانش بنیان فعال در بخش دانش هسته ای از استان سمنان هستند که نسبت به متوسط کشور و به نسبت جمعیت این استان، از متوسط کشوری بالاتر است.
وی با بیان این که با توجه به دانشگاهی بودن استان سمنان، ظرفیت فعالیت شرکت های دانش بنیان و فعالان دانشگاهی در دانش هسته ای کشور بیش از اینهاست، افزود: از 55 شرکت دانش بنیان سمنان تاکنون 30 طرح به صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ارایه شده که 17 طرح شامل دو و شش دهم درصد از کل طرح های مصوب این صندوق مصوب شده است.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری تاکید کرد : با حمایت های دولت تدبیر و امید از دانش هسته ای کشور، هیچ محدودیتی برای تخصیص اعتبار و تسهیلات به طرح هایی که از نظر علمی، فناوری و اجرایی مورد تایید این صندوق باشد وجود ندارد.
با حضور بهزاد سلطانی، محمدرضا خباز استاندار سمنان، علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه، کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان و دانشگاهیان استان سمنان، نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای کشور در 23 غرفه در سه بخش چرخه سوخت، نیروگاه و کاربردهای جانبی صنعت هسته ای افتتاح شد و تا 18 آذر ادامه دارد.
6103/6026

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
هوش تجاری (BI) چیست؟ دوره آموزشی فناوری هوش تجاری (BIT)