سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



درخواست آنگ سان سوچی از آمریکا؛ اسم روهینگیا را هم نیاورید


به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، علی رغم جار و جنجال درباره ترویج «حقوق بشر و دموکراسی» توسط دولت مورد حمایت غرب در میانمار، «آنگ سانگ سوچی» می‌گوید مسلمانان روهینگیا را به رسمیت نمی‌شناسیم.

فروردین ماه امسال بود که به دنبال تحویل گرفتن دولت غیرنظامی از ارتش این کشور، «آنگ سانگ سوچی» رهبر حزب ملی دموکراتیک میانمار به عنوان وزیر خارجه جدید این کشور انتخاب شد.

 وی که حزبش اکثریت پارلمانی میانمار را بدست گرفت،‌ بر طبق قانون اساسی میانمار نتوانست رئیس‌جمهور شود چرا که همسر او انگلیسی و غیرمیانماری است.

اما دولت حامی سوچی در میانمار به قدرت رسیده و رئیس‌جمهور این کشور هم از نزدیکان رهبر حزب ملی دموکراتیک میانمار است.

غرب همواره از سوچی به عنوان فردی حامی «حقوق بشر» و کسی که به دنبال ترویج ارزش‌های دموکراتیک در میانمار است، تمجید کرده‌ اما با توجه به مواضع او در قبال سرکوب مسلمانان روهینگیا باید گفت که این ادعایی بیش نیست.

حالا رسانه آمریکایی هم در گزارشی درباره مواضع سوچی در قبال مسلمانان روهینگیا، از بی توجهی او به مساله سرکوب مسلمانان میانماری سخن گفته است.

«نیویورک تایمز» در گزارشی خبر داده که رهبر حزب حاکم میانمار در دیدار با سفیر آمریکا حتی خواستار آن شده که آمریکا از لفظ «روهینگیا» برای خطاب قرار دادن مسلمانان میانماری استفاده نکند.

این روزنامه خبر داد: «او به سفیر آمریکا توصیه کرده که از لفظ روهینگیا برای توصیف جمعیت مسلمانان سرکوب شده که برای نسل‌ها در میانمار زندگی کرده‌اند، استفاده نکند».

سخنگوی سوچی در این باره گفته که «دولت او مانند دولت نظامی قبلی میانمار روهینگیا را به نام خطاب نخواهد کرد چون آنها را به عنوان شهروند به رسمیت نمی‌شناسد. ما از لفظ روهینگا استفاده نخواهیم کرد».

نیویورک تایمز در این باره نوشته است:‌«روهینگیا در میانمار از حقوق اولیه از قبیل شهروندی،‌ آزادی عبادت، آموزش و پرورش، ازدواج و تردد برخوردار نیستند. بیش از 100 هزار نفر که در سال 2012 به زور از خانه‌هایشان رانده شدند، در اردوگاه‌ها زندگی می‌کنند و بسیار دست به سفرهای دریایی پرمخاطره می‌زنند».

تاکید این روزنامه بر وضعیت اسفناک مسلمانان در حالی صورت گرفته که پیش از این، نهادهای مردم نهاد و موسسات بین‌المللی بارها به خشونت‌های سازمان یافته اکثریت بودایی‌ها علیه اقلیت مسلمانان میانمار اذعان کرده‌اند.

انتهای پیام/م


ویدیو مرتبط :
آواتار آنگ - خاله وو به درخواست زهرا جون