سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



وزارت آموزش و پرورش: دیپلم بیکار باید از فرهنگ جامعه حذف شود


تسنیم/ معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش بااشاره به اینکه واژه دیپلم بیکار باید از فرهنگ جامعه حذف شود، گفت:باید در مسیری حرکت کنیم که فارغ‌التحصیلان مدارس یا به دانشگاه بروند یا با توانمندی‌های کسب شده در عرصه کارآفرینی برای خود کسب و کاری را ایجاد کنیم.

حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش امروز در نشست خبری طرح پایش کارآفرینی دانش آموزان(کاشف) اظهار داشت: از نگاه تربیتی و پرورشی موضوع کار و کارآفرینی بسیار اهمیت دارد و توسعه کار یک ارزش دینی محسوب می‌شود.

وی افزود: در حوزه معاونت پرورشی برای توسعه کارآفرینی با هدف مقابله با آسیب‌های اجتماعی نشأت گرفته از بیکاری اقدام می‌کنیم و با همکاری با معاونت آموزش متوسطه در تلاش برای تقویت حوزه کار و کارآفرینی هستیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش گفت: سازمان دانش‌آموزی به عنوان بازویی پرتوان در خدمت بخش‌های مختلف آموزش و پرورش است. به مدیران کل آموزش و پرورش اعلام شده است جوایز دانش‌آموزی را در مراحل استانی، منطقه‌ای و کشوری و هدایای مسابقات را از تولیدات دانش‌آموزان خریداری کنند.

کفاش با اشاره به اینکه برخی از هنرستان‌ها در ارتباط با برگزاری همایش ها و سمینارها فعال هستند، افزود: این هنرستان‌ها از هم‌اکنون به بحث کارآفرینی وارد شده‌اند و این آمادگی را دارند تا همایش‌های مختلف را اداره کنند که امیدواریم نهادهای مختلف از توان دانش آموزان آنها بهره ببرند.

وی با اشاره به اینکه امیدواریم واژه دیپلم بیکار از فرهنگ کشور حذف شود گفت: باید در مسیری حرکت کنیم که فارغ التحصیلان مدارس یا به دانشگاه بروند یا با توانمندی‌هایی که در عرصه کارآفرینی کسب کرده‌اند بتوانند برای خود کسب و کاری را در جامعه ایجاد کنند.

در ادامه این نشست خبری زعفرانیان نماینده دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران گفت: کارنامه‌ کارآفرینی دانش آموزان به صورت تشریحی تهیه شده است که می‌توانند به مراجعه سایت کاشف آن را مشاهده کنند.

وی افزود: برنامه آموزش مجازی در کنار سایر خدمات به دانش آموزان ارائه می‌شود چرا که معتقدیم سن مناسب آموزش کارآفرینی سنین 13 و 14 سالگی است وبعد از آن آموزش کارآفرینی در فرد نهادینه نمی‌شود.

نماینده دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران کارنامه کارآفرینی دانش آموزان را دارای معیارهای مختلفی عنوان کرد و گفت: معیارهایی همچون ریسک پذیری، انگیزه پیشرفت، کنجکاوی، خلاقیت و کارتباط آن با کارآفرینی، پشت کار، استقلال طلبی و کنترل درونی در این کارنامه لحاظ شده است.


ویدیو مرتبط :
توجه مالی به وزارت آموزش و پرورش