سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



سه پهنه در استان بوشهر برای ایجاد شهرك های كشاورزی مشخص شد


به گزارش ایرنا، محمد تقی منوچهری روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس هزینه ها و سرمایه گذاری كه برای ایجاد زیرساخت های شهرك های كشاورزی باید انجام شود از 23 پهنه مكان یابی شده در استان 17 نقطه در ستاد راهبری مورد بررسی قرار گرفت و در پایان براساس تخصیص آب از سوی شركت سهامی آب منطقه ای استان سه نقطه برای مطالعات فاز 2 تعیین شد.
وی اضافه كرد: در زمان حاضر با انتخاب مشاور، مطالعات فاز 1 و 2 شروع و تلاش می شود قبل از پایان سال این فازها اجرایی شوند.
منوچهری درباره بیمه محصولات كشاورزی گفت: در زمان حاضر با توجه به پیگیری های انجام شده بیمه زراعت استان تسویه شده است.
وی با اشاره به خشكسالی های حاكم بر كشور و استان بوشهر گفت: اولویت برنامه های سازمان جهاد كشاورزی افزایش بهره وری آب در تمام محصولات زراعی و باغی است.
وی با بیان اینكه بیشترین مشكل آب در بخش كشاورزی مربوط به بخش باغبانی (نخیلات) است، گفت: تاكنون 25 هزار هكتار از زمین های كشاورزی استان بوشهر به سیستم های آبیاری نوین مجهز هستند و با توجه به بحران آب اجرای طرح های آبیاری نوین در استان بدون هیچ محدودیتی اجرا می شود.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر درباره مشكل مرغداران استان گفت: در زمان حاضر 223 واحد مرغداری در این استان فعال هستند كه در هر دوره 6.4 میلیون قطعه جوجه ‌ریزی دارند و پارسال 28 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده است.
وی بیان كرد: به دنبال اجرای طرح توسعه كشاورزی در سالهای 90 و 91 شاهد توسعه مرغداری ها در استان بودیم و این امر سبب تولید گوشت مرغ زیادی شد، هرچند این اتفاق یك مزیت است اما با توجه به اینكه در بوشهر ساز و كار صادرات گوشت مرغ وجود ندارد در برخی زمان ها دچار مشكلات زیادی شدیم.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر اضافه كرد: برای حل این مشكل از شركت خدمات پشتیبانی دام استفاده شد اما این شركت ظرفیت خاصی دارد بنابراین در برخی مواقع قیمت خرید مرغ از هزینه تولید آن پایین تر می‌ آید و حتی پاسخگوی هزینه تولید نیست.
منوچهری درباره اینكه چرا مرغ تولیدی به شركتهای نفت و گاز و نیروهای مسلح مستقر در استان واگذار نمی‌شود، گفت: كل نیاز شركتهای نفت و گاز و نیروهای مسلح، پنج هزار تن مرغ در سال است، بنابراین باید به دنبال راه‌حل اساسی باشیم.
وی با بیان اینكه باید شرایطی فراهم آوریم كه مرغ مازاد استان صادر شود ادامه داد: برای صادرات گوشت مرغ استان كشتارگاهها باید به كد IR یا خط 2 مجهز شوند تا مرغ متناسب با نیاز و ذائقه كشورهای متقاضی تولید و صادر شود.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان بوشهر در باره طرح كاداستر گفت: طرح كاداستر در استان بوشهر در سطح یك میلیون و840 هزار هكتار از زمینهای ملی و320هزار هكتار از زمین های كشاورزی آغاز و در دست اجراست.
وی با بیان اینكه استان بوشهر تنها استان كشور است كه طرح كاداستر در كل مساحت آن اجرا می شود، افزود: تاكنون طرح كاداستر در 38 هزار هكتار از زمین های كشاورزی استان معادل 12درصد انجام شده است.
منوچهری یادآور شد: با توجه به اینكه با اجرای طرح كاداستر زمینه صدور سند تك برگ برای زمین های كشاورزی و ملی استان فراهم می شود تلاش می شود این طرح با دقت در سطح استان در سه حوزه دشتستان، حوزه گناوه، دیلم و بوشهر و حوزه دیر، كنگان، جم، عسلویه، دشتی و تنگستان اجرا شود.
وی در مورد مكانیزاسیون كشاورزی گفت: پائین بودن ضریب مكانیزاسیون در حوزه های باغبانی و شیلات و امور دام از چالش های مهم بخش كشاورزی استان بوشهر است كه با توجه به تخصیص اعتبارهای لازم ضریب مكانیزاسیون از 78 صدم درصد در زمان حاضر به حدود یك درصد رسیده و تلاش ما رسیدن به میانگین كشوری است.
منوچهری یادآور شد: پارسال 92 میلیارد ریال برای ارتقای ضریب مكانیزاسیون در سطح استان بوشهر تخصیص یافته است.
2077/6047/6043

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان تهران در شهریار