سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



حقوق بشر حربه انتقام جویی سیاسی از کشورهای مستقل است/حقوق بشر در قلمرو سیاست داخلی کشورها است


به گزارش خبرگزاری فارس به نقل پایگاه اطلاع‌رسانی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، کاظم غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل و همکاری‌های بین‌المللی قضایی ستاد حقوق بشر در دیدار آناتولی ویکتوروف، مدیرکل حقوق بشر وزارت امور خارجه روسیه گفت: متاسفانه حقوق بشر امروزه به یک عرصه برای انتقام جویی سیاسی از برخی کشورها تبدیل شده و کشورهای مستقل در معرض استفاده سیاسی از ابزار حقوق بشر قرار دارند.

وی با تاکید بر همکاری‌های خوب دو کشور در سازمان ملل و شورای حقوق بشر در ژنو درخصوص موضوعات بین المللی، افزود: ایران و روسیه در حوزه حقوق بشر نیز همکاری‌ها و هماهنگی‌های گسترده و خوبی دارند.

غریب آبادی به موضوع سیاست زدگی در شورای حقوق بشر اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران معتقد است حقوق بشر در قلمرو سیاست داخلی کشورها قرار می گیرد، نه حوزه خارجی.

معاون امور بین‌الملل و همکاری‌های بین‌المللی قضایی ستاد حقوق بشر تصریح کرد: روابط ایران و روسیه در تمامی ابعاد گسترش و توسعه یافته و دو کشور در موضوعات حساس منطقه‌ای و بین‌المللی با یکدیگر همکاری و هماهنگی دارند.

وی با اشاره به اوضاع مردم در برخی کشورهای منطقه گفت: مردم بی گناه عراق و سوریه توسط گروه‌های تروریستی که بعضا مورد حمایت کشورهای مدعی حقوق بشر هستند، و مردم یمن نیز در اثر تهاجم یک کشور منطقه کشته می‌شوند، بی آنکه هیچ سازمان و نهاد بین‌المللی و حقوق بشری از این مردم حمایت نموده و از این وضعیت‌ها به عنوان نقض حقوق بشر یاد کند.

غریب‌آبادی سه چالش مهم در حوزه حقوق بشر را برشمرد و تصریح کرد: یک چالش مهم، همان استفاده سیاسی، از حقوق بشر است. چالش دوم رویکردهای دوگانه در این حوزه است. چالش سوم نیز امنیتی کردن حقوق بشر است. وظیفه ما در قبال این چالش‌ها این است که حقوق بشر را در مسیر صحیح خود قرار دهیم. 

معاون ستاد حقوق بشر در ادامه با اشاره به فرهنگ‌های مختلف افزود: ما هم مانند بسیاری از کشورها معتقدیم باید به فرهنگ‌های مختلف احترام گذاشته شود و نمی‌توان استانداردهای واحدی را به نام حقوق بشر به همه کشورها تحمیل کرد.

مدیرکل حقوق بشر وزارت امور خارجه روسیه نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از گسترش رایزنی‌های حقوق بشری بین دو کشور، گفت: دیدگاه‌های ایران و روسیه بسیار به هم نزدیک است و بر همین اساس، خواستار گسترش تعاملات در این حوزه هستیم.

آناتولی ویکتوروف با انتقاد از رویکردهای دوگانه و استفاده ابزاری از حقوق بشر، اظهار داشت: برخی کشورها قصد دارند حقوق بشر را به کشورهای مستقل تحمیل کنند، اما ما معتقدیم ویژگی‌های فرهنگی و دینی کشورها و ملت‌ها را باید در این خصوص در نظر گرفت.

وی در ادامه گفت: یکی از موضوعات مهم در عرصه حقوق بشر، تلاش برخی کشورها در ایجاد تعهدات فراتر از اسناد بین‌المللی برای کشورهاست که نباید آن را از نظر دور داشت. مدیرکل حقوق بشر وزارت خارجه روسیه از اینکه از تروریست‌ها و مجرمان به عنوان مدافعان حقوق بشر نام برده می شود، ابراز تاسف کرد.

ویکتوروف تصریح کرد: روسیه تمام تلاش خود را برای مبارزه با تروریسم و دوگانگی استانداردهای حقوق بشری در سازمان ملل به کار خواهد گرفت و هدف روسیه، ایجاد تفسیر درست از حقوق بشر است.

انتهای پیام/

http://fna.ir/3QGBGI


ویدیو مرتبط :
فلسفه حقوق بشر و بررسی اعلامیه حقوق بشر (قسمت چهارم) قابل توجه اصلاح طلبان