سایر


2 دقیقه پیش

جمهوری آذربایجان با گرجستان و ترکیه مانور مشترک نظامی برگزار می کند

ایرنا/ جمهوری آذربایجان روز یکشنبه قبل از آغاز مذاکرات وین با حضور نمایندگان منطقه قره باغ کوهستانی، اعلان کرد که قصد دارد تمرین های نظامی با مشارکت گرجستان و ترکیه برگزار ...
2 دقیقه پیش

ژنرال فراری سوری از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرد

العالم/ ژنرال سابق و فراری ارتش سوریه که به صف مخالفان بشار اسد پیوسته، از رژیم صهیونیستی خواست که در مقابله با رییس جمهوری سوریه، مخالفان مسلح (تروریست ها)را یاری کند!.به ...



هدر رفت آب در شبکه آبرسانی روستایی استان تهران 43 درصد است


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، رضا پور رجب روز دوشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت آبفای روستایی استان تهران در جهت اهداف خود مبنی بر تامین و توزیع آب شرب سالم و بهداشتی مورد نیاز روستاییان استان ، دفع و تصفیه بهداشتی فاضلاب های خانگی، تلاش دارد با مهندسی فرآیندهای مرتبط، راهبرد های مناسبی را تدوین و اقدامات موثری را اجرا کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: شرکت آبفای روستایی استان تهران برای ارتقای کارایی توزیع آب، با راه اندازی 30 مجتمع آبرسانی، به حدود 330 روستا با جمعیتی بیش از 276 هزار نفر خدمات رسانی می کند.
وی اظهار داشت: 30 مجتمع آبرسانی که از سوی جهاد سازندگی سابق احداث شده بود، تجهیز ، و بزرگترین آنها مجتمع ' کوثر ' است که از ملارد تا شهریار و رباط کریم را پوشش می دهد.
پور رجب افزود: امروز در شبکه های آب روستایی با افزون بر 25 هزار انشعاب غیرمجاز مواجه شده ایم ، که با این پدیده باید برخورد شود .
وی گفت: مصرف سرانه آب روستایی استان تهران 185 لیتر در شبانه روز است ، درحالی که استاندارد آن 150 لیتر در شبانه روز تعیین شده و انتظار می رود رسانه ها در مقوله فرهنگ سازی ، در این ارتباط همکاری کنند.
مدیرعامل آبفای روستایی استان تهران تصریح کرد: مصرف بالای آب، پایین بودن بهای آب تولید و توزیع شده، وجود انشعابهای غیرمجاز و چگونگی مصرف آب، عمده مشکلات حوزه آبفای روستایی استان تهران را تشکیل می دهند.

** احداث سه تصفیه خانه فاضلاب روستایی جدید در استان تا اردیبهشت 95

این مقام مسئول گفت: مطابق بخشنامه شورای تامین استان، بررسی فاضلاب 69 روستای بالادست دو سد ماملو و لتیان (به عنوان سدهای تامین کننده آب شرب تهران) در دستور کار قرار گرفته که بخشی از آن با اعتبارات بانک توسعه اسلامی اجرا می شود.
به گفته وی ، سه تصفیه خانه فاضلاب در روستاهای ' امام زاده داود '، ' سعید آباد ' و ' نیک نام ده ' هر یک با ظرفیت 200 متر مکعب در شبانه روز و با اعتبار 32 میلیارد ریالی در دست احداث قرار دارد که اردیبهشت ماه سال 95 به بهره برداری خواهند رسید.
پور رجب یادآور شد: مطالعات اقتصادی، فنی، اجتماعی، زیست محیطی و پدافند عامل در خصوص هر یک از این پروژه ها پیش از اجرا به انجام رسیده که با احتساب سه روستای ' منجیل آباد '، ' آهار ' و ' انباج ' که پیش از این تحت پوشش فاضلاب قرار گرفته اند، در مجموع 6 روستای استان از این خدمت بهره مند می شوند.
وی تصریح کرد: شاخص بهره مندی از آب شرب بهداشتی 77.4 درصد در کل روستاهای استان است که تلاش می شود در برنامه ششم توسعه به بیش از 80 درصد افزایش یابد.
مدیرعامل آبفای روستایی استان تهران خاطرنشان کرد : چهار مشاور از سوی این شرکت با در نظر گرفتن شاخص هایی از جمله جمعیت، پهنه بندی چاه ها و کیفیت آب، مطالعه تامین آب روستاهای استان تا افق 1425 را به انجام رسانده اند که اینک پهنه بندی ها و مناطق ممنوعه مشخص شده و برنامه ششم توسعه این شرکت ، بر مبنای این مطالعات اجرایی می شود.
جمعیتی افزون بر 518 هزار نفر تحت پوشش شرکت آبفای روستایی استان تهران قرار دارند که حدود چهار درصد جمعیت روستایی کشور به حساب می آید و در 400 روستای تحت پوشش که مشتمل بر دو درصد روستاهای کل کشور است، اسکان دارند.
تعداد مشترکان این شرکت 146 هزار و 143 فقره است که 85 میلیون متر مکعب آب شرب و بهداشتی برای آنان تامین می شود.
این حجم آب با 314 حلقه چاه، یکهزار و 270 کیلومتر خط انتقال و دو هزار و 194 کیلومتر شبکه برای مشترکان توزیع می شود.
اقتصام (3) 3065 ** 1559

انتهای پیام /*


ویدیو مرتبط :
دستاوردها و توانمندیهای روستایی استان تهران